Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz ma, 06:05
Előzmény: #86744  mandoo
A Tisza nem fogja hízlalni a Fidesz4IG-t, ez még most se esett le sokaknak.
Az majd alku tárgya lehet, hogy ha nem tudja a fideszes Jászai visszaadni az összes állami lóvét, akkor az állam kap ennek a lóvénak arányában egy szép nagy tulajdonrészt az egyetlen értelmes NER4IG részben, a One-ban.
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 21:58
Előzmény: #86753  Unforgiven73
Mennyivel fog alá nézni? Éppen, vagy csak súrolja fentről?
Még nekem se jött meg 🤣 
asphalt
asphalt péntek, 19:50
Előzmény: #86751  keeper
Ennyi ostoba, elvakult baromságot régen olvastam. 
Unforgiven73 péntek, 18:45
Nasdaq : -3%
4ig òràson egy fej-vàll, cèl 2000.
Meglàtjuk.
A Brüsszeli pènzt mèg mindig nem utaltàk.... vagy csak èn maradtam ki?
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 18:01
Előzmény: #86750  Zoli4444
Lehet jobb volt igy :)  en ma annyit tettem, vettem- adtam minimal-minimal pozitivval, hogy a platinum csomagban maradjak khertekpapirnal a forgalmammal
keeper péntek, 17:21
Előzmény: #86738  Zoli4444
Offtopic
.
Pedig de. Figyeld meg majd átvesszük a németektől az ott "kiképzett" afrikai/arab munkaerőt, ahogy már évek óta ezt akarják elérni. Mondjuk a németeknél megoldották a munkerőhiányt, leépítik az ipart és ezzel együtt a gazdaságot is, persze a segíjt fizetik a migránsoknak, akik cserébe asznak dolgozni, mert 1. nem értenek semmihez(a bandázáson kívül), 2. nem hogy németül nem tudnak, de még írni olvasni se a saját nyelvükön, persze gyereket 20-at csinálnak. 2014-15 óta a kokaintermelés és biznisz megháromszorozódott, vajon miért....elég csak szétnézni pl. némely német város utcáin...Z világháború...
.
https://s1.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/1.jpg
https://s1.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/3.jpg
https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/5.png
.
Kétfarkúlfsz az kell, Európa rálépett a rothadás útjára rendesen. Mondjuk már a migrációt se nagyon nyomatják orrba-szájba, mert elérték a célt, betelepült az a tervben szereplő pár millió szerencsés, akik majd ~20-30 év múlva teljes lakosságcserét fognak okozni ezekben az országokban, lásd pl. Bécs. A következő lépés a templomok felvásárlása és mecsetté alakítása, a sharia bevezetése és napi imádkozások az utca közepén (ahogy a franciáknál már megy) és ez nem vicc, a németeknél már lobbiznak érte, sőt a harangozások betiltásáért is, mert sérti a vallásukat...
https://youtu.be/AKIo10C8HME
.
Btw amerikában már lassan minden vezető pozícióban indiaiak vannak, legyen szó az FBI-ról vagy épp nagyvállalatokról, lehet a következő elnök is indiai lesz, ha már volt egy barackjuk. A pakisztáni polgármesterek a nagyvárosokban meg már nem is számítanak újdonságnak, se az usa-ban se az angoloknál..
Zoli4444 péntek, 17:08
Előzmény: #86737  Nemtommilesz
Na ma egyikünknek sem lett igaza . Normál kis forgalmú kereskedési nap mindenféle nagyobb piszkalas nélkül.
--siemens-- péntek, 16:17
Előzmény: #86748  pomperj
Az Óbudai Egyetemért Rudolf Kalman Alapítvány átláthatatlansága tekintetében kiemelkedik. Ez a közérdekű vagyonkezelő alapítvány (KEKVA) 2021-ben ingyenes vagyonátadás keretében vásárolta meg az államtól a Széchenyi Alapok Kockázati Tőkealap-kezelőt és három magántőke-alapot, több mint 150 milliárd forint befektetéssel. Állami vagyon KEKVA-n keresztül áramlott magántőkealapokba........ Ennyi!
pomperj
pomperj péntek, 15:28
Előzmény: #86746  mandoo
Remelem, hogy neked lesz igazad;
de ez sehogy nem  nez ki jol egyelore, Akkor se, ha az allam atveszi a vagyonkezelest,
mert akkor se a volt NER vallalatokat fogjak preferalni, akarmilyen dontesi helyzet lesz.
Jo szerencset.
bumm péntek, 15:24
Előzmény: #86743  pomperj
Totálisan rosszul látod. Nem is érdemes bármit válaszolni erre!
mandoo péntek, 15:21
Előzmény: #86745  pomperj
jobban halucinálsz, mint az MI, de ebben a témában még ő is okosabb, mint amiket írtál. Itt ez szimplán jogutódlásnak minősülhet vagy tulajdonosi vagyonelem visszaszerzés, legyen az ingatlan, részvény, kötvény, bármi. Ma a vagyonkezelő rendelkezett felette, nem publikus módon, holnap meg majd az állam, átlátható módon, úgy, hogy neki megérje, és nyilván felülvizsgálja, és ha jobb lehetőséget lát, vagy más szempont szerint ítél, akkor majd eladja a részvényt, ingatlant, kötvényt. Majd meglátjuk, mi lesz a közlönyben, de nem ilyen fekete-fehér.
pomperj
pomperj péntek, 15:02
Előzmény: #86744  mandoo
En azt olvastam, a "kekVakat megszuntetik"
Nem arrol van szo, hogy majd az allam kezeli a kekvak vagyonat.
Ezt muszaj megcsinalni, kulonben nem jon az EU-s penz.  Ezt agusztusig akkor is lejatszak,
ha fene fenet eszik.
.
Ha megszunik, akkor hova megy a betett vagyon? Oda, ahonnan jott. Punktum.
mandoo péntek, 14:53
Előzmény: #86743  pomperj
Már bocs, de én nem úgy értelmezem, hogy készpénzben kell visszadni a lóvét az államnak. Hanem annyi történik, hogy megszűnik az alap, és az állam felülvizsgálja a befektetett eszközöket, és rendelkezik majd felőle, azaz, megbíznak egy minisztérium alá rendelt állami csapatot, hogy mostantól ők irányítsák a befektetéseket, nem az eddigi vagyonkezelői érdekcsoport, és ennyi. Így is tökéletesen állami kézbe kerül, és ha akarják, akkor eladják, ha nem, akkor várnak az osztalékra, vagy a magasabb árfolyamra. Senki sem hülye, hogy az eladott esetlegesen negatívba menő részvénypakkokból visszafizesse azt, amit nem is tud kiszedni már belőle. Ezzel azt mondod, hogy majd ész nélkül történik az eladás, ez ettől azért bonyolultabb.
pomperj
pomperj péntek, 14:37
Előzmény: #86740  Zoli4444
Ami befektetett penzeket JG osszeszedett a magantoke alapokbol,
azokat talan nem hirtelen, de par honapos vagy max. 1 eves tavlatban  visza kell adjak az allamnak.
Vagyis, a magantoke alapoknak el kell adni befektetesi poziciokat olyan osszegben, amekkora
az allamtol kapott  tulajdonresze.
A magntoke alapokban kb. 1300-1600Mrd Ft allami penz van. Ez veszettul sok penz,
ennyit kell kivonni a magantoke alapoknak az allampapirokbol, a tozsderol, ingatlanokbol.
,
Nade, ki fogja megvenni azokat? 
Keves vevo lesz, es egyre kevesebb; mert aki nem azonnal kezdi eladni, az mar csak szukebb vevoi
korbol talal vevot, es raadasul mar csak alacsonyabb aron tudja eladni; vagyis ugyanakkora osszegu
cash-t eloteremteni csak meg tobb reszveny eladasaval lehet.  
Ebbol gyorsulo esesi trend indulhat be.
.
Azt gyanitom, a nagy 2022-25 rallykban felfutott arakat mutato reszvenyek (amik feltehetoen
sok magantoke penz-befektetest kaptak a tozsden), 
nos, azt a rallyt ujra lejatszaak, csak eppen forditott iranyban. f
Felezes vagy negyedeles az arfolyamban? Nyilvan a leggyengebb piaci poziciokat adjak leginkabb.
A jo befektetesi alkalom, nos, majd  ugy 6-12 honap mulva jon el. Addig a partvonalon varni.
Zoli4444 péntek, 14:20
Előzmény: #86741  Zoli4444
Ezt azért jegyezzük nehogy hirtelen az általam finoman szòlva nem preferált országok véletlenül sutyiba beugorjanak a listára .
Zoli4444 péntek, 14:18
Elnézést a politikaért de kívánkozik belőlem most megnézettem ai -al melyek azok az országok ahonnan lehetett vendégmunkasokat hozni.Eredetileg ebből a 15 meghatározott harmadik országból hozhattak be a minősített HR-szolgáltatók vendégmunkásokat könnyített eljárással: [1]
  • Ázsia: Fülöp-szigetek, Indonézia, Kazahsztán, Mongólia, Vietnám, Kirgizisztán.
  • Dél-Amerika: Brazília, Kolumbia, Venezuela.
  • Európa és egyéb: Georgia (Grúzia), Örményország, Észak-Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Szerbia
Zoli4444 péntek, 14:10
Előzmény: #86739  pomperj
Részvényre hogy látod lesz milyen hatással lesz ?
Zoli4444 péntek, 13:53
De cserébe matòl a Fülöp szigetekről Örményországbòl és Georgiabòl nehezebb munkavállalókat behozni.
Velük kellett kezdeni mert velük aztán tényleg sok baj volt 👍👍. Remélem India, Pakisztán, Afganisztán,Arabok, Afrikaiak be csatlakoznak a sorba és nem az lesz hogy ezeknek meg könnyítünk
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 13:51
Előzmény: #86732  bumm
Számolj egyet mi van ha.... 20FT az oszti?
Most már megvan +15  .....és utána ha adják hamar fog lemenni, lehet nagyobb lesz az oszti utáni kiszállón a bukó...
Sok nyerőt és jó idegeket!
Zoli4444 péntek, 13:23
Amúgy ismerőktől hallottam is hogy állítólag a reptér alkalmazottait nem engedték időben haza .Úgyhogy kíváncsi vagyok ezt mivel magyarázzák ha magyarázzák .
Zoli4444 péntek, 13:22
Bocs mert nem ide tartozó meg azért pesti srácokos is ( tehát vagy igaz vagy nem).De azért mutatja hogy uniòs lové nem biztos hogy ingyen lesz .
mandoo péntek, 13:18
minimális a forgalom, ilyen régen volt. A robot nem siet, várja a borítást, valaki majd megunja, és akkor elindulhat lefelé, vannak vevők, de ha elgurul a gyógyszer, akkor az nem komoly. Ennyire péntek régen volt, szerintem.
bumm péntek, 12:50
Előzmény: #86731  Nemtommilesz
Pontosan, jól látod, hétfőt még megvárom, felmarkoljuk a 20 forintot. Aztán kedden meglátjuk. 400 volt a céláram, az már biztos megvan.
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 12:32
Előzmény: #86730  bumm
Lehet pont mások is így gondolkodnak, aztán egyszer csak elindul a biztos realizálás....akkor meg kakukk. Te döntésed nyilván. De ez komoly haszon, célárad bőven megvolt már.....ha jól emlékszem.
bumm péntek, 12:27
Előzmény: #86729  Nemtommilesz
Jó a kérdés, épp ebben a pillanatban matekozom. 540e darabért fizettek ma eddig 220 milliót és kb 4.5 milliárdért akarnak venni részvényt eddig úgy 1,6 milliárdért vettek kb, lenne még tér felfelé. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 12:15
Előzmény: #86722  bumm
Adod már?
sonos péntek, 11:28
Előzmény: #86726  --siemens--
és???? a 4ig-nál a óbudai egyetem alapítványa adott KÖLCSÖN pénzt a 4ig részére. Az egyetemi alapítványok átalakítása 2027. augusztus 31.-ig kell megvalósulnia. Az óbudai egyetem alapítványa 136 milliárdot tett be az ÁLLAM részréről az IG Tech magántőkealapba 3%-os kamatfizetés mellett, a másik felét Jászai tette bele. A magántőke alapok 50-50%-os mértékben vonnak be forrásokat állami és magán cégektől egyaránt. AZT KELLENE MEGÉRTENI HOGY EZ EDDIG IS ÁLLAMI VAGYON VOLT ÉS EZTUÁN IS AZ LESZ!!!!! SENKI SEM SAJÁTÍTOTTA KI MAGÁNAK!!!!
--siemens-- péntek, 10:53
Előzmény: #86726  --siemens--
Vitézy Dávid
--siemens-- péntek, 10:51
Egy szabályozatlan, a közérdekkel ellentétes privatizációként azonosította az Európai Bizottság a kekvák létrehozását a miniszter szerint, a kekvák vagyonáról azt javasolják, hogy kerüljön vissza állami kézbe.
--
Állami körbe az a vagyon kerül vissza, ami állami vagyon is volt........
Zoli4444 péntek, 10:37
Előzmény: #86724  bumm
Nem mondott semmit ???Hát lehetne ide bevagni egy két cikket ami már nem kevésszer be lett ide vágva ."Tekintsék úgy az oligarcha urak és hölgyek mintha ez a szerződés nem is lenne " ugyebár
bumm péntek, 10:29
Előzmény: #86723  Zoli4444
erről sem mondott semmit, Szendi bá a tyúkeszű néha beszól, hogy lássák milyen okos, de nagy zöldségeket beszél, majd drónokat gyárt, aztán úgy jár mint Viktorék a lélegeztetőkkel, mire kijönnek elavultak lesznek, aztán őrizhetik őket egy raktárban évtizedekig, az ostobi
Zoli4444 péntek, 10:20
Előzmény: #86718  Kata726
látod MP még arról egy rossz szòt nem mondott 
bumm péntek, 10:05
Előzmény: #86721  bumm
Fő a fejem hol passzoljam le a 295 ös vételeimet, nem alszom két napja. Ez egy jel, a 4ig-ben is jönni fog, a rakéta !  ez a nagy leszámolás. Nekem tetszik! 
bumm péntek, 10:02
Előzmény: #86720  bumm
Lölö az osztalékát felajánlotta részvény vásárlásra meg a cég is vesz, de lehet más is van itt a háttérben. Magam részéről csipem Lölőt jó arc!

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek