Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
De cserébe matòl a Fülöp szigetekről Örményországbòl és Georgiabòl nehezebb munkavállalókat behozni. Velük kellett kezdeni mert velük aztán tényleg sok baj volt 👍👍. Remélem India, Pakisztán, Afganisztán,Arabok, Afrikaiak be csatlakoznak a sorba és nem az lesz hogy ezeknek meg könnyítünk
Számolj egyet mi van ha.... 20FT az oszti? Most már megvan +15 .....és utána ha adják hamar fog lemenni, lehet nagyobb lesz az oszti utáni kiszállón a bukó... Sok nyerőt és jó idegeket!
Amúgy ismerőktől hallottam is hogy állítólag a reptér alkalmazottait nem engedték időben haza .Úgyhogy kíváncsi vagyok ezt mivel magyarázzák ha magyarázzák .
minimális a forgalom, ilyen régen volt. A robot nem siet, várja a borítást, valaki majd megunja, és akkor elindulhat lefelé, vannak vevők, de ha elgurul a gyógyszer, akkor az nem komoly. Ennyire péntek régen volt, szerintem.
Lehet pont mások is így gondolkodnak, aztán egyszer csak elindul a biztos realizálás....akkor meg kakukk. Te döntésed nyilván. De ez komoly haszon, célárad bőven megvolt már.....ha jól emlékszem.
Jó a kérdés, épp ebben a pillanatban matekozom. 540e darabért fizettek ma eddig 220 milliót és kb 4.5 milliárdért akarnak venni részvényt eddig úgy 1,6 milliárdért vettek kb, lenne még tér felfelé.
és???? a 4ig-nál a óbudai egyetem alapítványa adott KÖLCSÖN pénzt a 4ig részére. Az egyetemi alapítványok átalakítása 2027. augusztus 31.-ig kell megvalósulnia. Az óbudai egyetem alapítványa 136 milliárdot tett be az ÁLLAM részréről az IG Tech magántőkealapba 3%-os kamatfizetés mellett, a másik felét Jászai tette bele. A magántőke alapok 50-50%-os mértékben vonnak be forrásokat állami és magán cégektől egyaránt. AZT KELLENE MEGÉRTENI HOGY EZ EDDIG IS ÁLLAMI VAGYON VOLT ÉS EZTUÁN IS AZ LESZ!!!!! SENKI SEM SAJÁTÍTOTTA KI MAGÁNAK!!!!
Egy szabályozatlan, a közérdekkel ellentétes privatizációként azonosította az Európai Bizottság a kekvák létrehozását a miniszter szerint, a kekvák vagyonáról azt javasolják, hogy kerüljön vissza állami kézbe. -- Állami körbe az a vagyon kerül vissza, ami állami vagyon is volt........
Nem mondott semmit ???Hát lehetne ide bevagni egy két cikket ami már nem kevésszer be lett ide vágva ."Tekintsék úgy az oligarcha urak és hölgyek mintha ez a szerződés nem is lenne " ugyebár
erről sem mondott semmit, Szendi bá a tyúkeszű néha beszól, hogy lássák milyen okos, de nagy zöldségeket beszél, majd drónokat gyárt, aztán úgy jár mint Viktorék a lélegeztetőkkel, mire kijönnek elavultak lesznek, aztán őrizhetik őket egy raktárban évtizedekig, az ostobi
Fő a fejem hol passzoljam le a 295 ös vételeimet, nem alszom két napja. Ez egy jel, a 4ig-ben is jönni fog, a rakéta ! ez a nagy leszámolás. Nekem tetszik!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...