Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
1600 nál már megérte, Te vettél? A tőzsde ilyen le fel mennek a cégek árai. Ja nem tudtad. Már érdemes is volt beírnod. Okosodtál! A tőzsde kemény játék. Ezt is nem árt, ha tudod. Egyébként nyílt titok, hogy a bennfentes rokonok, haverok szórtak ki a több millió darabot, fent tisztában voltak a nagy cuminak. Ez kb mínusz 3000 pont. A patkányok elhagyták a hajót, (ami végülis nem rossz hír) ami szépen megyeget előre. Hát ezzel kell együtt élni, ha valaki itt akar nyereményt csinálni.
Mit össze nem röhöghetnek az 5000 òta folyamatos optimistàkon. 4500 hù ingyen van, 4000 àà az alà nem megy, 3500 itt màr tènyleg zsàkolni kell, 3000 itt màr a cèg is venni fogja, 2500 araboknak megèri,akkor nekem is, 2000 itt màr minek eladni...
Okés, de először vigye a nulla értékű hadi cégeket a Rábával együtt. És adja vissza a pénzt amit adtunk értük, meg eddig fenntartottuk őket. A többi meg nagyrészt állami tulajdon azt meg üzemeltetni kell. Az meg megy Gellértnek, persze nem ártana egy igazi szakít még mellé tenni helyettesnek, aki az állam érdekeit jól képviseli. De ezt nem is tudom miért írom le. Ennek megértése már meghaladja az értelmi képességeiteket. Azért írjatok be, ne tartsátok vissza magatokat. A bróker is mondta miattatok olvassák a topicot, hülyére röhögik magukat rajtatok!
A Tisza nem fogja hízlalni a Fidesz4IG-t, ez még most se esett le sokaknak. Az majd alku tárgya lehet, hogy ha nem tudja a fideszes Jászai visszaadni az összes állami lóvét, akkor az állam kap ennek a lóvénak arányában egy szép nagy tulajdonrészt az egyetlen értelmes NER4IG részben, a One-ban.
Lehet jobb volt igy :) en ma annyit tettem, vettem- adtam minimal-minimal pozitivval, hogy a platinum csomagban maradjak khertekpapirnal a forgalmammal
Offtopic . Pedig de. Figyeld meg majd átvesszük a németektől az ott "kiképzett" afrikai/arab munkaerőt, ahogy már évek óta ezt akarják elérni. Mondjuk a németeknél megoldották a munkerőhiányt, leépítik az ipart és ezzel együtt a gazdaságot is, persze a segíjt fizetik a migránsoknak, akik cserébe asznak dolgozni, mert 1. nem értenek semmihez(a bandázáson kívül), 2. nem hogy németül nem tudnak, de még írni olvasni se a saját nyelvükön, persze gyereket 20-at csinálnak. 2014-15 óta a kokaintermelés és biznisz megháromszorozódott, vajon miért....elég csak szétnézni pl. némely német város utcáin...Z világháború... . https://s1.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/1.jpg https://s1.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/3.jpg https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2026/05/5.png . Kétfarkúlfsz az kell, Európa rálépett a rothadás útjára rendesen. Mondjuk már a migrációt se nagyon nyomatják orrba-szájba, mert elérték a célt, betelepült az a tervben szereplő pár millió szerencsés, akik majd ~20-30 év múlva teljes lakosságcserét fognak okozni ezekben az országokban, lásd pl. Bécs. A következő lépés a templomok felvásárlása és mecsetté alakítása, a sharia bevezetése és napi imádkozások az utca közepén (ahogy a franciáknál már megy) és ez nem vicc, a németeknél már lobbiznak érte, sőt a harangozások betiltásáért is, mert sérti a vallásukat... https://youtu.be/AKIo10C8HME . Btw amerikában már lassan minden vezető pozícióban indiaiak vannak, legyen szó az FBI-ról vagy épp nagyvállalatokról, lehet a következő elnök is indiai lesz, ha már volt egy barackjuk. A pakisztáni polgármesterek a nagyvárosokban meg már nem is számítanak újdonságnak, se az usa-ban se az angoloknál..
Az Óbudai Egyetemért Rudolf Kalman Alapítvány átláthatatlansága tekintetében kiemelkedik. Ez a közérdekű vagyonkezelő alapítvány (KEKVA) 2021-ben ingyenes vagyonátadás keretében vásárolta meg az államtól a Széchenyi Alapok Kockázati Tőkealap-kezelőt és három magántőke-alapot, több mint 150 milliárd forint befektetéssel. Állami vagyon KEKVA-n keresztül áramlott magántőkealapokba........ Ennyi!
Remelem, hogy neked lesz igazad; de ez sehogy nem nez ki jol egyelore, Akkor se, ha az allam atveszi a vagyonkezelest, mert akkor se a volt NER vallalatokat fogjak preferalni, akarmilyen dontesi helyzet lesz. Jo szerencset.
jobban halucinálsz, mint az MI, de ebben a témában még ő is okosabb, mint amiket írtál. Itt ez szimplán jogutódlásnak minősülhet vagy tulajdonosi vagyonelem visszaszerzés, legyen az ingatlan, részvény, kötvény, bármi. Ma a vagyonkezelő rendelkezett felette, nem publikus módon, holnap meg majd az állam, átlátható módon, úgy, hogy neki megérje, és nyilván felülvizsgálja, és ha jobb lehetőséget lát, vagy más szempont szerint ítél, akkor majd eladja a részvényt, ingatlant, kötvényt. Majd meglátjuk, mi lesz a közlönyben, de nem ilyen fekete-fehér.
En azt olvastam, a "kekVakat megszuntetik" Nem arrol van szo, hogy majd az allam kezeli a kekvak vagyonat. Ezt muszaj megcsinalni, kulonben nem jon az EU-s penz. Ezt agusztusig akkor is lejatszak, ha fene fenet eszik. . Ha megszunik, akkor hova megy a betett vagyon? Oda, ahonnan jott. Punktum.
Már bocs, de én nem úgy értelmezem, hogy készpénzben kell visszadni a lóvét az államnak. Hanem annyi történik, hogy megszűnik az alap, és az állam felülvizsgálja a befektetett eszközöket, és rendelkezik majd felőle, azaz, megbíznak egy minisztérium alá rendelt állami csapatot, hogy mostantól ők irányítsák a befektetéseket, nem az eddigi vagyonkezelői érdekcsoport, és ennyi. Így is tökéletesen állami kézbe kerül, és ha akarják, akkor eladják, ha nem, akkor várnak az osztalékra, vagy a magasabb árfolyamra. Senki sem hülye, hogy az eladott esetlegesen negatívba menő részvénypakkokból visszafizesse azt, amit nem is tud kiszedni már belőle. Ezzel azt mondod, hogy majd ész nélkül történik az eladás, ez ettől azért bonyolultabb.
Ami befektetett penzeket JG osszeszedett a magantoke alapokbol, azokat talan nem hirtelen, de par honapos vagy max. 1 eves tavlatban visza kell adjak az allamnak. Vagyis, a magantoke alapoknak el kell adni befektetesi poziciokat olyan osszegben, amekkora az allamtol kapott tulajdonresze. A magntoke alapokban kb. 1300-1600Mrd Ft allami penz van. Ez veszettul sok penz, ennyit kell kivonni a magantoke alapoknak az allampapirokbol, a tozsderol, ingatlanokbol. , Nade, ki fogja megvenni azokat? Keves vevo lesz, es egyre kevesebb; mert aki nem azonnal kezdi eladni, az mar csak szukebb vevoi korbol talal vevot, es raadasul mar csak alacsonyabb aron tudja eladni; vagyis ugyanakkora osszegu cash-t eloteremteni csak meg tobb reszveny eladasaval lehet. Ebbol gyorsulo esesi trend indulhat be. . Azt gyanitom, a nagy 2022-25 rallykban felfutott arakat mutato reszvenyek (amik feltehetoen sok magantoke penz-befektetest kaptak a tozsden), nos, azt a rallyt ujra lejatszaak, csak eppen forditott iranyban. f Felezes vagy negyedeles az arfolyamban? Nyilvan a leggyengebb piaci poziciokat adjak leginkabb. A jo befektetesi alkalom, nos, majd ugy 6-12 honap mulva jon el. Addig a partvonalon varni.
Elnézést a politikaért de kívánkozik belőlem most megnézettem ai -al melyek azok az országok ahonnan lehetett vendégmunkasokat hozni.Eredetileg ebből a 15 meghatározott harmadik országból hozhattak be a minősített HR-szolgáltatók vendégmunkásokat könnyített eljárással: [1]
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...