Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"realmadrid
péntek, 10:05
Most megy a speki pénz deltába. Az ha megindul akkor rövididő alatt többet lehet nyerni mint 4igvel". Delta hogy áll? Jól megindult, ahogy vártad :) Re:1336.-
Most az a kérdés hogy a szokásos jön amit már a két nagy emelkedéskor eljátszott és visszazuhan vagy ez tényleg csak egy korrekció és utána tovább fel? Megértem én már ebben olyan napot ahol a nap elején 15% mínusz volt a nap végén meg 15% plusz.
Az igazán nagy játékosoknak, jól értesülteknek vagy 800-ról van, vagy 930 körülről. A felpumpálás során is sokat vehettek, de lényegesen kevesebbet, mint ami már volt nekik korábbról szvsz.
De ha ez így is történne, azok a nagy vásárlók, akik 1200-1300-on vásároltak be, miért csorgatnák le az árfolyamot egészen 1000 környékére masszív eladásokkal? Azon nekik nem lesz hasznuk.
Hát én kirázódtam, mondjuk elég szép áron ma. Nagyon szép volt a záró, de holnap nagyon figyelni. Reggel a bolondok órájában akár lehet 1400-1450 is, (na meg pénteki nap,) aztán ha kissé csökken észnél lenni!! Itt már mindenki megérdemelte ezt a szép emelkedést ,különösen akik 600-800 óta benne ragadtak!!
Nagyon szuper a forgalom,és a záró is.Engem sem zavar,hogy nem zárt napi maxon.A forgalom a tegnapi másfél szerese.Akiket kiráztak,nehéz lesz visszaszálniuk.
Egy újabb hihetetlen nap!!! Nem tudom ti hogyan vagytok vele, én a mai nap után is csak úgy kapkodom a levegőt. Persze lesznek olyan vélemények is, hogy "de 1.370-ről lefordult".. Erre én csak annyit tudok mondani, hogy a tegnapi záró 1216 volt, nem fogom elsírni magam, amiért nem napi max.-on zárt! Ment 11%-ot, a forgalom közel 1,5 mrd!!! Záró: 1350! Szép estét mindenkinek!
Én is ezt gondoltam amikor a Telekom elérte a 600-at és duplázás után eladtam, majd vártam a visszaesést. Aztán láttuk mi történt, duplázás helyett ötszörözhettem volna, de 10 év tökölés után a 600 is magasnak tűnt. Persze ettől még lehet, hogy itt másképp lesz, de szerintem most a Bét-en a 4ig-ben van a legnagyobb fantázia, a többi érdemi papír (kicsi és nagy is) már csúcsok csúcsán jár, a 4ig pedig erősen alul értékelt.
És számtalan példa igazolja, hogyha adják a kicsik, akár jelentéktelen forgalommal is, eshet jelentősen az árfolyam!! Hiába ,ha előtte milliárdos forgalmakkal húzták fel.
Ma dobtam a maradékot is!! Szerintem is megvolt a teteje. Esik minden is, szerintem jobb menekülni. Lesz egy szép kollekció de ezer alá nem várom. Gratulálok a türelmeseknek ,én annyira nem voltam az, de most már nagyon rezeg a léc annak aki benne marad!!!!
Most már érted Te is Madrid, hogy miért is volt irreleváns egy befektető részére hogy 820 éppen vagy 780 az árfolyam..? És most is lényegtelen, hogy 1200 vagy 1370...aki kivárja hogy a mozaikok a helyükre kerüljenek az szarik rá hogy mi van meg mi volt....!
A Pannon/Telenor/Yettel 2023 óta már nem a 4ig tulajdonában van, elcserélték Vodafone részesedésre, úgy tűnik nem vagy teljesen képben. Egyébként pld. a Tesla legalább 10 évig veszteséges volt, mégis vették mint a cukrot, az egekig szárnyalt az árfolyam. A 4ig vesztesége az ideiglenes extra écs-nek köszönhető, a másik jelentős befolyásoló tétel a Ft gyengesége miatti árfolyamveszteség, ami javulhat ha a Ft erősödésnek indul. A cég jövőképe nagyon pozitív, ezt nyilván azok is tudják, akik most zsákolják a papírt. Forgalom: 1,061 milliárd, real: 1254.
Beállt 1300-1320 ra nagyjából. Lesz innen kitörés délután mint tegnap vagy itt tényleg fék lesz ekkora emelkedés után? Mert ezt a tempót nem lehet sokáig tartani de lehet a piac úgy gondolja hogy a JG féle 2400-2800 a reális ár. Akkor meg száguld tovább.
Kitörési rés (breakaway gap). Az egyik legnagyobb érzelmi reakciókat kiváltó alakzat. A trend első szakaszában jelenik meg, amikor egy bázisból tör ki az árfolyam, vagy éppen egy tetőből kezd el zuhanni. Mivel ez jellemzően több hónapos vagy akár több éves új csúcsot jelent mind a vevők, mind az eladók jellemzően reagálnak valahogy. Vagy a nyereség realizálásával, illetve a veszteség elismerésével, vagy éppen azzal, hogy új pozíciót nyitnak. Emiatt a forgalom sokszor a többszörösére ugrik, és napon belül, vagy a következő napokon hirtelen gyors árfolyammozgások fordulhatnak elő. A kitörési rés emellett azon rések egyike, amelyek általában nagyon sokára vagy egyáltalán nem záródnak be, így itt a leggyengébbek azon statisztikai adatok, amelyet múlt heti cikkünkben taglaltunk. Az alábbi ábráz az elmúlt hónapok egy legjobb részvénye a Salzgitter májusi, konszolidációból való kitörését láthatjuk 17 Euronál. A piac optimizmusa akkora volt, hogy pár nap pihenő után a részvény megkezdte igazi diadalmenetét felfelé, és most 36 Euro környékén van, de jóval 40 Euro felett is járt az árfolyam.
Latod most nem zavarja oket,hogy 2 hete megy a bennfenntes kereskedelem.Ez egy ilyen vilag.Nyilvan kisbufik veszik hetek ota.Hir nuku,de szaguld.Majd Opus is megy majd mert lesz mire.4ig se a teljesitmenye miatt szaguld.Annyiban igaza van,hogy bele kell ulni es nezni a mozit.Megerdemli.
Ez már őrület ami itt zajlik. 2018-19 ben volt ilyen, akkor sem lett jó vége amikor kiderült hogy nem lesz tsys üzlet. Reméljük most nem lesz ilyen és tényleg határ a csillagos ég ahogy tegnap írtam amikor átlépte az 1200-at.
Ebben a pillanatban nem realizált eredmény: 100,06% Bekerülési átlag ár: 616.- Bíztam benne és sokkal gyorsabban hozott, mint amire számítottam. Re: 1216.-
Mióta meg lett az 1200 csinált 100 millás forgalmat és 1200 megint. Itt már van sok eladó, kiolvadó régről, realizáló. Ezt a szintet kipucolnák akkor határ a csillagos ég.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...