Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Most pont nem látni, de én arra lennék kíváncsi hogy 4100-on meghagyták-e a 98 ezres védőhálót, mert akkor 4100 felett is teljes biztonságban lehet szörfölni a hullámokon legközelebb is. Mondjuk az izgalmas az lenne, ha elkezdenének vele egyre feljebb lépegetni, ezzel mesterségesen fel lehetne tolni az árfolyamot lassascskán (bátorítva a befektetőket), bár ahhoz lehet kevés a 98 ezer és a közkéz is csökkenne (már ha tényleg ők voltak és nem egy alap vagy magszemély).
opusban már 230e az eladó ezek nem akarják többért megvenni, az aukcióban, persze a kérdés mit akarnak megvenni, mert az mondják gyakorlatilag, már nincs közkézhányad benne
Szörfösök, ha nem lett volna 14:00kor az a nagyobb mennyiségű vétel, akkor még mindig 200körül csámborognánk, az elmúlt 2-3 hét tükrében teljesen logikátlan a mozgása. Lecsorgás folyamatban...
Szerintem a nagy vevő a 4iG-s biztonsági háló, hogy hé fiúk vegyétek nyugodtan, ha valaki lenyomná mi 4100-nél megfogjuk, mert valljuk be őszintén 400 milla már egy tetemes összeg.
Jah, igen most jelent meg megint, amint eltűntek a vevők. Most megint azt hiszi pár vevő, hogy hírre menni fog aztán eladja, de 4200 fölött már nagyon nyögvenyelős lesz az élet szvsz, mondjuk ahhoz képest, hogy mit váram mára, hiperszuper minden, bár még nincs vége a napnak.
Már adtak rá és nem tünt el. Nagyobb sanszot látok rá inkább a cég megbízásából valaki betámasztotta mert nem szeretnék, hogy elessen a papír. Örüljünk neki!
Személyeskedésért, ott van az indoklásban. Tegnap is elég szép stílusban is írt dolgokat, sértegette a vele egyet nem értőket. Legalább tud keresni magának másik topikot...papírja eddig sem volt..
Na az OTP-nél végre van 10-es könyv ingyen, most látom, hogy van egy 98 ezres vevő kb 400 milláért, vajon ez befektetési alap magánszemély vagy csak egy kamu, hogy mutassa, hogy ekkora ráa kerelet, aztán eltűnik, mint a múltkor a 44 ezres? Van egy 12 ezres eladó is 4150-es az is érdekes.
Írtam tegnap, ha beraknak a vételi oldalra egy komoly darabszámot akkor nem öntik le. Amint kivennék 4100ról azonnal öntenék. Látszott tegnap is, szándékosan akkor adták amikor üres volt a vételi oldal hogy minél lejjebb essen az árfolyam.
Csak idő kérdése,és kiöntik a támaszt.Ma vagy legkésőbb hétfőn eldől az irány.Ha vmi ütős hír nem jön a hétvégén,jövőhéten 4ezer alatt megy majd a kerskedés.A másik torokból kitiltottak,mert nem csak azt mondogatta,hogy fel fel fel.....egyszerűen nem akarják elfogadni,hogy 2 irány van
Fura a könyv telepakolják az eladóit, ennyi béna van itt, miért nem 48-4900 adták. Végül is igaz a mondás a profi csúcson ad és lent vesz. A bénák pont fordítva csinálják.
Azt írtam korábban én 138e t értékben láttam de rafkos a fickó több helyen okoskodik. Nem szokott mellé beszélni, megosztjuk a dolgainkat. Például otépében én long Ő meg short, rá is cumizott.Nem hallgatott rám, de egy shortosnak nem lehet tanácsot adni.
4500után pár hete a 3600at háromszor tesztelte aztán jött a 4900. Most eddig kétszer tesztelte a 4000es szintet, szerintem még egy lesz, aztán döl el az irány.
4150 és egy hír a nagy shortos haveromnak saját bevallása szerint már csak tízezer körüli papírja van azt is ma zárja. Azt mondta fosik megint jön egy szokásos hír ide azt széttépik a papírt, aztán jön a kapkodás. A franc egye meg a shortos fajtáját keresett egy keveset, persze nem sajnálom tőle, bukott az otépén eleget.
Aki 4500 körül, vagy felette szállt be, annak már ég a tőke rendesen. Az lesz most a kérdés, hogy tud-e fordulni. 11.13 -án, 4920-ról fordult le. 1 hónapja esik, lerúgott magáról kb 800 ft-ot. Azóta tart ez a csökkenő trend. Mostmár nem az a kérdés, hogy mikor lesz 5000, hanem hogy megfogja-e a 4000. A 4000 szintet szerintem holnap megnézzük. Ha fordul, öröm, és boldogság. Ha nem, akkor megyünk lejjebb, jóval. Próbálok szépet belelátni, de nehéz, mikor minden hír ellenére esik....
Egy biztos, ezt és a rábát is adták egyszerre, délután amikor már üres volt a vételi oldal. Biztos vagyok benne ha valaki bent állt volna mondjuk 4300on 100kval a vételi oldalon akkor nem öntötték volna.
De miért itt táraz ki? 2 napja 4500 volt. Én ott adtam el egy részt. Semmi nem indokolja, h vki 4200-4300on kitárazzon itt is, a Rábában is. Én muytiban bízom, mint a török hír előtt. Bár ahhoz meg ez sovány öntés volt.
Nem hiszem. Sok órával az Izraeli hír után kezdték önteni. A rábát szintén. Egyszerűen valaki kitáraz. A gyanús az hogy akkor önt amikor szinte üres a vevői oldal, mintha az lenne a szándék hogy minél lejjebb menjen.
Csak egy ötlet hogy miért öntöttek : Törökország és Izrael régiòs rivàlisok már már ellenségek .Először elmenni egyikhez megegyezés, szándéknyilatkozat, utána elmenni a másikhoz ugyanez:megegyezés szándéknyilatkozat hadiiparròl ,védelmi iparròl ,drònokròl,műholdakròl.Nem érdekes kissé ?? Nem lehet hogy ez így nem igazán látszik szerencsésnek ?
A múltkor volt hír amire fordulhatott. Most viszont már a további hírek sem hajtották felfelé. Ahhoz valami bődületesen jó hír kellene hogy forduljon. Ha 5% mínusz után nem lesz felfelé egy korrekció akkor nem a 4000 lesz a végállomás.
Az árfolyamra ránézve nem hiszem hogy én vagyok begombázva 😂😂.Figyelj hagyjuk ezt.Mindenki látta ki mit írt ennek alapján dönthet kinek milyen igazsága volt abban amit mondott .Lezártam a témát veled
Holnap elképzelhetőnek tartom újra a 4ezres szint tesztelését.Azt kell figyelni,hogy ott mit csinál a papír.Pattan e mint múlt pénteken,vagy ott marad.Ha esetleg törne a 4ezer,akkor újratervezés keményen.Mert a következő sáv a 3500-4000 lesz.Igaz a meglevő papírral nem tudnék vigyorogni rajta.De a piaccal nem lehet szembe menni.
Ha kinőttél az óvodából, és elkezded férfinak érezni magad, szívesen meghallgatom élőben a kedves szavaid...de mivel ilyen nem lesz, mert egy troli kisfiú vagy, aki magának szerez örömet, magával beszélget napokat, ezért itt is hagylak. Majd ha újra lesz értelem ebben a csoportban is, akkor fogom olvasni. További jó trollkodást.
Nem lehet ők okosak .Hiába írtam le százszor miről beszélek ,miért az a véleményem,milyen idő tavròl beszélek,milyen pozícióbòl beszélek mintha a falnak beszélnél .Aki követette ezt le tudja szűrni mi van.
Ahhoz már nincs elég vér benned,mi? Kisgyerek... Papír nélküli troli vagy, ez az igazság! Miért nem húzol el másik topikba trollkodni, ahol ugyancsak kívülálló vagy nulla papírral? Azt sem lehet elhinni, amit kérdezel!!! Ha volt is papírod, ahogy, állítod, akkor miért nem adtad el 3000-nél,ha szerinted annyit se ér? Hogy merted tartani állííásod szerint 4900-ig?? 3000 felett szerinted sokkal többet ért? 4000 felett is? 4500 felett is? 4800 felett is? Mert még akkor sem adtad el... 4900-nál hirtelen megvilágosodtál, hogy hoppá, ez csak 3000-et ér, gyorsan eladtad, és azóta ezt a dumát nyomod? Ebből is látszik, hogy semmit nem lehet neked elhinni... Légy boldog vele, és a többi éneddel. Gratulálok! Keress meg bármikor, ha mersz élőben is beszélni.
Úgy gondolod ma keveset ment ? 4900 eladtam most újra vehetném majd ezerrel olcsòbban mert nem vagyok vak mint ti.Oda vagytok a 4xszerezéssel de ahhoz h...K vagytok hogy eszre vegyétek mi van .
Ha én most elkezdtem irkálni napi 30*, hogy fel fog menni és közben folyamatosan esik, majd két hét múlva elindul a nagy esést követően felfelé, akkor nekem lesz igazam? .... Nyilván két irány van a tőzsdén, csak nem mindegy, hogy melyik irányba hány %-ot megy. Tudod ez a lényeg, ezen múlik a számlán értéke...
Nem senki nem fogja elismerni.Kézzel lábbal ugatom mi lehet .De látod mi vagyunk hülyék ők okosak .Nem baj ez jòt tesz a részvénynek, felkészül az emelkedésre erősödnek a szintek.Na ne aggódj amikor egyszer majd zöldben lesz na a károgòk eltűntek ilyenkor hol vannak mi megmondtuk ......Örüljetek ha holnap nem az lesz amit több napja ugatok de készülhettek rá.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...