Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gulya, epic megint az “elemzés” lefelé áll(nekem is ezt olvasva) és kereskedelmi jelzésre várunk.. Jaj...Szakmaiság netovábbja a képzelt trendvonal és konyha nyelvezete.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF.-A csökkenő trendvonal felülről lefele nyomja, míg a 398,4-es szint még kitartott eddig alul, mint támasz. Egyelőre a mozgás rövid távra nézve semleges, de a fő trend még lefele áll. A 398,4 letörése további teret nyithatna, míg felfele sem kellene sokat emelkednie ahhoz, hogy fordulat álljon be a csökkenő trendjében. Kereskedési jelzésre várunk. Ellenállások: 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 398,4; 390,6.
A magyar államnak nehezére esik az ésszerű gazdálkodás. A 80-as években hitelből, a 90-es években jelentős részben privatizációból, a 2000-es èvekben eu-s, norvég pénzekből, ezek elmaradása óta, ismét hitelből tartja fenn a működőképesség látszatát.
Tegnapi hír: Államadósság 3800 milliárd Ft-tal nőtt fél év alatt. Legalább a Fidesz tud ugye kormányozni. Az eszetlen osztogatás pedig csak most indul igazán.
"A gyártás halogatása azonban csak Magyarországot érinti: a kínai cég törökországi gyárában a vártnál korábban kezdi meg a termelést, és a tervezettnél nagyobb kapacitással. A Reuters által idézett forrás szerint utóbbi helyen alacsonyabbak a bérköltségek." Ha az állami támogatásokkal kitömött, multiknak is drága a bérköltség, akkor mit szóljanak a magyar kisvállalkozások? Nagy forint leértékelésre lesz szükség a választás után.
2 hét alatt béke lesz, aztán "béke" költségvetés, aztán repülőrajt, aztán felébrednek majd és mehetnek a 3,14csába, a nagy álmaikkal......mert ki fogja ezeket az 6 év után eldobandó szarokat megvenni tömegével 15-20 gurigákért ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)