Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Minek ezt így elaprózni! A kormány jövő héten bejelenti hogy Mo-on csak a 25 év feletti 1 gyermekes és gyermektelen dolgozók fizetnek adót. PONT. Az összes többi adómentes lesz örökken-örökké.
En kicsit lemaradtam,es a kerdesem egyben komoly is...most kampanyolsz valaki/valami mellett,vagy csak fantazia-rendszervaltast jatszunk? A kerdes tenyleg komoly. Koszi
Úgy látom azért, hogy ti nem a probléma megoldásában vagytok érdekeltek, már csak azért sem, mert hirtelen nem lenne mit kritizálni és ez nagy érvágás lenne. Jó nektek ez a mostani rendszer, mert legalább tudtok mit szidni...
“ Nos, akkor építsétek csak évtizedeken, sőt évszázadokon(sic!) keresztül a demokráciát. Én a megoldást kínálom, évszázados inherens fejlődés helyett az ugrást, de persze a hosszadalmas útkeresés is járható, már akinek van erre ideje...” Közben aludtam rá egyet. Miért ne mehetne a kettő együtt? Ő lefuttatja a programját két hét alatt (de ha két év az se baj) közben mi kezdjünk el demokráciát építeni. Aztán ha sikeresen végzett megkérjük más területekkel is foglalkozzon. A kutyák háziasításával pl évezredek óta szüttyögünk, inherens fejlődés helyett ugrasszerűen intelligenssé válhatnánank. De az AI-ban is lennének még lehetőségek. Vagy a járműipar, inherensen fejlesztgetjük a kerék feltalálása óta, lehetne egyből téridő utazásra szintet lépni. De a gyógyászatban is kár lenne megállni a kor szinvonalánál, a betegségek teljes megszüntetése meg az öregedés problémáinak kiiktatása is lehetne egy szintugrás. Most tényleg késekkel szabdaljuk a betegeket mint a középkorban? Szintugrást akarok! Nem tudom a kollegának asztalracsapásban napi hány leütésszám a teljesítménye, de füziós erőművektől éghajlatváltozásig sok megoldandó lenne. Addig mi szüttyögünk a demokráciával, mert azt lassú folyamatnak talalta. Na, közfelkiáltással kiválasztjuk neki az eüt mintaprojectnek? Két hét múlva megnezzük az eredményt. Na jó legyen három, most kerülő úton lehet csak moszkvába repülni. Szóval, mehet?
Azt szedte, viszont egy beszédében javasolta a háztartási fertőtlenítő (hypo) és a napfény használatát, kutatóknak is javasolta, hogy ezeket kellene vizsgálni, mivel hatékony vírusírtó hatásuk van, csak valahogy be kellene juttatni a szervezetbe. Fauci mellette állt, csak a fejét fogta.
Na a reptérre menet megálltam egy restibe, ott mondták, hogy a szinte kiírthatatlan szuperbaktériumoknak annyi lenne, ha valaki rendesen odabaszna az asztalra. Max 2 hét alatt eltűnnének.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)