Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, az a csodálatos extern hatás mindkét irányba hat. Mi tudjuk mit kell tenni, Békés Márton is ("nem jó blokkban vagyunk"), remélem a nép is elég bölcs hozzá. Előre Piros lett, nem Alavju
Most a szemét Kanada miatt gyengül a forint. Mindenki a forintunk ellen dolgozik. Fantasztikus 2025 előtt állunk, Viktor megmondta. Vajon a 2025-ös nagy gazdasági növekedés mennyi lesz? Amilyen január volt, betippelem a -1% és a +0,5% közti tartományt.
Egyre rosszabb a helyzet. A CAD már szépített. Így most a HUF a legnagyobb vesztese a vámháborújak. Magyarul vezetjük a dollárral szembeni gyengülést a világban. (Nem néztem a nagyon egzotikus pénzeket, mint a Mongol, Laosz, stb.)
Nyilván újra háborús költségvetés kell, mert az a gaz Kanada vámháborúban áll. Az USA ellen az ázsiai országok, OPEC, BRICS , Latin- Amerika, EU, és Kanada szankciói teljesen elhibázott lépések. (Majd ez jön az orbáni retorikában.) . Szerintem mi Csád mellett vagyunk és az ő törekvéseiket támogatjuk.
Pénteken még USD 389 volt most hétfőn 399 nél nyit . No comments. Meg akartam is nyitni longot . Az érzés jó volt.
Törölt felhasználó2025. 02. 03. 06:39
USD/HUF pár óra alatt + 1.46%- on! Így újra 400- at verjük.. USD/CAD - tehát egy nagyon érintett ország + 1.44%-on! . Mi a franc ez?! Emlékeztet arra amikor kitört az Ukrán háború és a HUF nagyobbat gyengült mint a hrivnya! De persze az összes régiós devizát vertük gyengülésben. Majd persze jött a hatása az infláció. Amire a válasz : a háború az oka. Most mi lesz az indok? Tuti nem tervetek be évközi nyugdíj emelést mert így is a nyugdíjasok hitelezik az országot meg a PMAP kifizetéseket.
Meglátjuk . . Most lesz nekik pár hónap szárnyalás. Aztán megjelennek a repedések. Mexikó, Kanada, Kína, Panama, Dánia /Grönland/ nem olyan balfasz mint az EU. Körbeveszik őket és indul a támadás. Nem fogják bírni.
Törölt felhasználó2025. 02. 03. 05:00
Kérem szépen szombati gyors TA elemzésem a várakozásomat is túlteljesítette. USD miatt olyan inflációs nyomás hulláma jön, hogy a KSH már készülhet hogyan fog számolni! DXY hajnalban mindjárt 110- nél és még a vámháborúra adott jegybanki válaszok sehol nincsennek!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)