Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Több Ft ot kapsz a mocskos nyugati libsipengőnél ? Akkor nem értem mit akarsz.. Ha kevesebbet kapnál érte akkor az lenne a baj. Majd ha jönnek az EU-s pénzek képzeld el milyen jó lesz hogy 400 fölött váltjuk le és nem 200 on... Mert azé mégse mindegy... Jössz itt a rémhírterjesztéseddel.. szégyeld össze magad! Aki nemzethy tudatú az tudja hogy ez így jó. (írónia!!! - mielőtt bárki komolyan venné. vásárlóerőt ne is nézzünk)
Piros ám! Dec it! 420 lett eurónak darabja... (ez van a lenti dalban, kis mulatós hétfő reggelre!! sírva vigad a mAGYAR) és még lehet is 408as dobbantó kiépült szépen ezeket a FO$rint nem szokta tudni letörni, mert gyenge hozzá nagyon... Modhatnám gyenge mint a FO$ https://www.tiktok.com/@vorosmegazeger/video/7434214819391147286 kis dójcstompis verzió az nem semmi
Már múlt héten ezen poénkodtam, de ez a gyagyás képes ezt komolyan elgagyogni? A birkák meg bégetnek? De mi ez, hogy Oroszországban? "hogy az ukrán megnyerjék a háborút Oroszországban” Teljesen elgurult? Graz helyett Szentpétervár az új kezelőorvos címe?
Nem érted. Van a jó szankció és a rossz szankció. Jó szankció arról ismerszik meg, hogy a barátunk agyszüleménye. Jó szaknciótól szívni küldetéstudat. De a fenébe is, a Tóni még mindig a listán van...
Nem értettem, többen mire utalnak. Ez a putris c tényleg ezeket mondta? Oroszországban??? Az ő értelmezése szerint az európaiak azt mondják, hogy „a szankciókat súlyosbítani kell, hogy az ukrán megnyerjék a háborút Oroszországban” És akkor a szankció rossz, a szankció jó, értem? "Az amerikaiak éppen ezért nem szankciót akarnak, hanem békét. Az európaiak béke helyett akarnak szankciót" – mondta, hozzátéve, hogy szerinte az amerikaiak békét akarnak, és ennek elérésének egyik eszköze a szankció.
Azt is mondta, hogy ha nem sikerült 2024-ben, majd sikerül idén. Év végén/jövő év elején majd ismétlés jó évszámokkal. Nincs ezzel baj, mi ráérünk, a méltóságos urak csak tessenek nyugodtan balfaszkodni és lopni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)