Az volt ma fura, hogy a cég beállt 728-ra 5k-val venni. Várhattak volna, nem kellett volna utána 4k-t kivenni a könyvből. Bőven megkapták volna 728-on is.
Vannak, akik a legdefenzívebb papírokat is eladják, mert pánikolnak, vagy az egyéb veszteségeiket kell valahogy kezeljék. A Deutsche Bank pl. 2000 alatt likvidálta a több 10M darabos OTP pakkják 2009-ben. Nem azért, mert csődöt vártak, hanem mert hirtelen nagyon pénzszűkébe kerültek. Fájó lehetett nekik eladni. Úgy repültek az 50 meg 100k-k, hogy csak kapkodtam a fejemet.
Itt most panni úgy viselkedik, mintha már azt áraznák, hogy a vírus miatt teljes Miskolc, Győr kórházba megy és majd senki nem fűt se otthon, se a gyárban.
Az, aki folyamatosan betette a 2k-ját legjobb eladónak. Cég megvette, nem sokkal később újra ott volt az eladó mennyiség.
Amíg itt arról ment a diskurzus, hogy mikor lesz 800 fölött az árfolyam, ő folyamatosan kiszolgálta a véget 750-en és alatta. Megtehette, míg mások az árfolyam ugrását várták, addig ő eladott ezen a szinten.
Persze neked megvan a magyarázatod arra, hogy a 8k-ra való srv emelés egy éve miért okozott 30%-os ugrást az árfolyamban, most meg 7% emelkedés után folyamatosan töltötték az eladói oldalt.
8.875 db
738
2.332
db 740
500
db
742
1.180
db 744
1.400
db 746 Ez a könyv eladási oldala. A 8875 darabból 7000 az árjegyző. Nem tudom itt ki neked a nagy eladó.
igen, amikor ezt írtam, még nem nézett ki ilyen rosszul a helyzet. Akinek maradt cash, az járt jól. Szerintem az is benne van, h sokan megjátszák a parasztshortot, h majd visszaveszi olcsóbban, ekkora pánikra nincs ok egyelőre, különösen, h minden részvényt érint.
PANNERGY