Nem. Szerinted ha mindegy lenne, akkor miért csinálnák? Sok agyatlan csak az aktuális árfolyamot néz, és ha az elér egy szintet, akkor összecsinálja magát és bári áron el akar adni. Ezt láttuk tegnap is. És van aki meg erre játszik, főleg ilyenkor.
Én tegnap sem izgultam, akik itt kiszórták azok legalább már leszálltak a hajóról és a SRV még könnyebben tudja majd vinni felfelé az árfolyamot. Inkább irigylem akiknek volt szabad pénze most az olcsó vételekre.
Egy kispályás szeretné mindenáron lejjebb látni az árfolyamot, gondolom napizna vagy tegnap eldobált sokat és most visszavenné még olcsón. De ma még nem is volt srv és a könyv alapján szerintem nagyon gyorsan újra 750-nél lesz az árfolyam.
Vajon az miért van, hogy ha egy kicsit is visszamegy, egyből ráadnak pár darabot? És ez nem az első eset. Avagy miért kellett azt a 7db-ot bedobni? Kellett kiflire pénz?
Fűteni akkor is kell a csarnokokat, ha nem dolgozik benne senki, mert a bent lévő precíziós gépek adott hőm. tartományra vannak kalibrálva, amit télen-nyáron tartani kell. De tény, hogy ilyen esetben valószínű egy alacsonyabb hőmérséklet tartás is elegendő, ami kisebb fűtésköltséget jelent, de nem gondolnám, hogy ez tavasszal, nyáron jelentősen kisebb lenne.
..ez csak az elmeleti resze!, remelhetöleg nem lesz ebbböl Magyarorszagon (legalabbis aktiv fütesi idöben) semmi. De azert ha olyna szintü karanten lenne Györben, meg Miskolcon, hogy az ipari parkokat leallitjak, akkor az erintene szerintem. Persze extrem scenario (remelhetöleg), de ilyen esetben erinthetne minket negativan
Mindig voltak, lesznek és ahogy látható vannak is olyanok, akik ész nélkül adnak el, anélkül, hogy csak egy kicsit is végiggondolná. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni. Szerencsére a panny az egyik olyan részvény, ami vírusálló. :) Sőt, ha az emberek arra vannak kényszerítve, hogy otthon legyenek, akkor még nő is a bevétele.
PANNERGY