Mi is csak azért vagyunk itt, mert egy-két ember nem képes felfogni, hogy ha nem adja rá a vevőkre, hanem vár 1-2 napot, akkor magasabb áron megveszi tőle a cég. Ha ma eladja és vesz valami mást, akkor meg oda simán beragadhat.
Azért a panny-nak most nagyon jó, hogy van napi fix 8edb-os vétel. Továbbra sem értem, hogy aki ráadja a vevőkre, az miért teszi, hiszen a cég úgyis megveszi tőle, ha beteszi eladásra magasabban. Így ő is jobban járna, meg nem is nyomná le az árfolyamot.
nem is úgy értettem én sem, egyik említett részvényből se vennék. Most az osztalékot fizető v srv-ző, vírustől független cégek érik meg elvileg (Panny, Alteo, Bif, Mtel, Graphisoft Park), esetleg a Richter v OTP. De sajnos az srv emelés után előttem a kp-m, most csak mozi.
Szerintem soha nem vettek az árjegyzőtől, az egyébként hülyeség is. Szerintem ezt jól csinálták eddig is. Kiáll az árjegyző, vesznek 1000-ért 8000-ért. Részvényesektől vesznek, mert az árjegyzőnek is ez lenne a dolga, hogy segítse a forgalmat, tehát a kettő ne üsse egymást.
Igen, pont ezt néztem én is, hogy nagyon okos most a SRv tecnika, precízen figyelnek arra, hogy az árjegyzőtől ne vegyenek, hanem a piaci tételeket szívják fel. Tetszik!
Bár láttam én itt már sok mindent, szerintem 8k SRV után két mód van: kis hezitálás után lassú vagy gyors emelkedés. Vitatható, de esést 5% alá teszem. Talán az emelkedés nem lesz több 10%-nál (bejelentéstől számítva), de Panny pozitív meglepetést is okozott már. Céláram a közgyűlésig 800-, első eladásomat 910-950 között tervezem kis tétellel. Lehet nem a közgyűlés előtt.
PANNERGY