Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ezer plusz kettő. :D Tőzsde? Persze. Van OTP-ém és MOL-om. Csak a szokásos. :DD Az elmúlt időszakomra az volt a jellemző, hogy egyrészt csak long irányt kereskedtem, másrészt leginkább hosszútávra (hónapokra). Arra jutottam (bt, ugye), hogy bőven elég évente 1-2 pozíciót felvenni részvényenként. A jelenlegi költségeknél nekem ez az "optimális".
Pengo romokban, indexek az egekben…csak azt nem ertem, hogy a protekcionista, massziv vedovamos gazdasagi politika miert ekkora orom?! De az, hogy en nem ertem, az nem jelent semmit:)
Egyesült Államok A bankok továbbra is riasztó mennyiségű nem realizált veszteséget tartanak mérlegükben.2023 negyedik negyedévében az amerikai bankok befektetési értékpapírjainak nem realizált vesztesége elérte a 478 milliárd dollárt!!Ez összehasonlítható a 2020-ban tapasztalt több mint 100 milliárd dolláros nem realizált nyereséggel, amikor a Fed elkezdte csökkenteni a kamatokat. Időközben a banki ideiglenes finanszírozási program (Bank Term Funding Program) hivatalosan is lejárt. Ez volt a regionális bankválság idején a Fed által létrehozott sürgősségi hitelprogram. Elemzők úgy gondolják, hogy a regionális bankok (közül egyesek
Backtest és ami mögötte van