"Abból is látható, hogy megy az álompapír promóció ezerrel és szépen dolgoznak a "fizetett" érdekeltek is. A tiltások, törlések nem véletlenek mellékelve a "csipkerózsikás álmos" mindig ATH-s dumákkal. Mindenki legyen óvatos és tudjon olvasni a sorok között, mert sajnos megint ilyen időket élünk." --- Te ezt komolyan gondolod, amit itt írsz? Szerinted a 11200 milliárdos lakossági állampapír állomány mekkora részére lehet(ett) hatása a fórumban írtaknak? 0,001 százalékára? Amúgy te nem a Rába "fizetett érdekeltje" vagy? Mert folyamatosan annak vételére buzdítasz mindenkit és állítólag sajnos olyan időket élünk, hogy mindenkinek óvatosnak kell lennie.
Poerfolio Online Tőzsde = Erste. Régebben olcsóbb volt a POT,de szerintem ma már egál.
"Kik vagyunk?A Portfolio Online Tőzsde és Portfolio Global által nyújtott kereskedési lehetőség a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei."
Köszi szépen ennyi nekem elég is, sikerült hányás nélkül végig olvasnom. Régebben portfolio online-s ügyfél voltam, de a Random felvásárlása miatt ott hagytam őket és az ERSTE ügyfele lettem. Másokkal ellentétben nekem nincs velük problémám, persze az én "szintemen" kereskedve.
Nyilván látom és és erre gondoltam én is csak azt hittem van valami konkrétum is. Abból is látható, hogy megy az álompapír promóció ezerrel és szépen dolgoznak a "fizetett" érdekeltek is. A tiltások, törlések nem véletlenek mellékelve a "csipkerózsikás álmos" mindig ATH-s dumákkal. Mindenki legyen óvatos és tudjon olvasni a sorok között, mert sajnos megint ilyen időket élünk.
"9.16 kor jelent meg a cikk és én 10 órakor már elolvastam, hogy mit mondtak mire jutottak 13.00 órakor történő bejelentéskor! " Hát miért baj az, ha látják a jövőt!? Mi pont ezt szeretjük bennük,ezért olvassuk őket!A pmáp toborzásban is milyen aktívan vettek részt!?☺️ Amúgy a fórum egész szabadon üzemel, persze lehet, hogy ez csak taktika, hogy szem előtt maradjunk.
Sziasztok! Régen voltam az oldalon először ha valaki nem látta mint ahogy én is ma vettem észre felírták a babakötvény kamatát! Másodszor nagy portfolió olvasó vagyok hitelesnek tartom tartottam, de miután utána olvastam kinek a kezében van így sokmindent megértettem! A héten voltam egy konferencián ahol a Nagy Márton volt mint díszvendég és rengeteg állami és magyar cégvezető volt érdekes módon külföldi nem volt pedig belőlük is van két nagy ebben a szegmensben, 8.45-ig kellett regisztrálni 9-kor kezdődött a program és 14.30 körül lett vége, érdekes dolgok hangzottak majd volt egy 5 perc szünet 9.50 körül, kiváncsi voltam, hogy áll a forint a tőzsde a háború és kezdtem a portfolió olvasást majd látom, hogy amin vagyok arról van egy cikk de nem is egy cikk hanem a teljes leírás, hogy miről volt szó! 9.16 kor jelent meg a cikk és én 10 órakor már elolvastam, hogy mit mondtak mire jutottak 13.00 órakor történő bejelentéskor! Na köszönöm ennyi volt portfolió! Valaki hibázott hamarabb hozta le a cikket mert még nem is jártunk ott amit ők már tudtak sőt portfolió véleményt is írtak hozzá! Vicc az egész!
Paradox módon nem. Mindent meg fognak tenni, hogy a szavazókat magukhoz édesgessék. Lásd webkincstár. Mindenki hozzon magával még négy embert és még a pénzt is mi adjuk. Több évre előre fognak minden pénzt elkölteni. Ha a 2022-es választás okozta károk nem múltak el,akkor még csak elképzelni sem tudom, hogy a 2026-osé mikorra lesz orvosolható!?
Nos, sokan nem fognak szerrtni de van a érzelmi alapú befektetés, amikor valaki jobban bízik a matematikailag indikoltnál valamiben és abba tol mindent Legyen az bitcoin, slágercég, klímavédelem, kormány, vagy akármi. Aztán ha benne van mindenki más csak vak ésvagy irigy.
A kuka indikátort erősíti a Medián felmérése.https://www.atv.hu/videok/20241129/median-tiz-szazalekponttal-nott-ot-honap-alatt-a-kormanyvaltast-akaro-magyarok-aranya "Tíz százalékponttal nőtt öt hónap alatt a kormányváltást akaró magyarok aránya"
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.