Egyáltalán egy ilyen sz@r mit keres a tőzsdén??? A tulajdonosai is büszkék lehetnek magukra, hogy egy sz@rkupac tetején ülnek. De mondjuk a legnagyobb ökör én vagyok, hogy egy ilyen fosra pénzt adtam.:((
Lehet még 10 évig itt fog szenvedni. Akkor aztán baxhatjuk az árfolyamot az idők végezetéig!! Nagyon kellemetlen egy ilyen lúzer nagyrészvényes , évekig kerékkötője az árfolyamnak és a normális kereskedésnek!! Pedig a cég jó lenne, jönnek az eredmények, de egy ilyen beragadt mindennek gátat szab!!
De ez igy örökkê való lesz….ha vesz valaki 500 db felmev mulva 20ft feljebb dobja mert nincs mozgas.. ezen kene valtoztatniuk, figyelne fel a piac…. Vagy tizedelni ,, agyalhatnanak mar kicsit
Emelkedik fel az összes mozgóátlag. 200napost is lehagyta az árfolyam, de az 1évest is. Volt itt aki azt mondta, majd ha fölé megy 200naposnak.. Megtörtént.
Nem a rendezvényt biztosították, hanem a kupa őrzését, egy fém darabot felügyeltek, ahhoz kb elég 5 ember, kb 5 millió ftnál nem kerülhetett többe. De akkor már a jelentős túlárazás is bele van kódolva
Az nem semmi. Na. Magyar Péter alatt sikerült megnyerni a legnagyobb rendezvényt? És még ki is emelték a szervezest, védelmet milyen jó volt! 1darab nem fogy erre sem. Nem semmi. Kinyírta Hali a papírt sajna.. Ahogy vesz valaki, azonnal ráadjs. Ez van
Őrmester részvényesek ide