Múlthét szerda-csütörtök-péntek amikor nem volt SRV-en kívüli forgalom, akkor nem adta mert 750-nél voltunk. Ő csak 730-ért meg alatta akarja adni amikor pánik van. Értem. Ha tényleg létezik ez a varázslatos személy, akkor igazán megkereshetne privátban. Átvennék tőle egy nagyobb pakkot, persze szigorúan 730 alatt. :)
Van egy nagy eladó, aki 750 alatt adja. 1-2 hónapja. Volt, hogy 50k-s pakkot berakott 750-re. Most is adja, amint a napi vételi mennyiséget megemelte a cég, ott volt 750-en és alatta, adta. Nem vetted észre? :-)
Maga a Soros György adja! Komolyan nem tűnt fel, hogy vírus para van és minden európai tőzsde esik? BUX
-3,5%, ahhoz képest panny egész szépen áll. Néhány kisbüfi akinek azt
tanították, hogy bármilyen globális negatív hírre mindent adni kell ami
részvény eldobálta.
Sziasztok! Egy kis olvasnivalót küldök estére. Őnàla a döntés az MVM 7%os pakkjàról😀https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200224/nem-buveszkedunk-az-allami-vagyonnal-interju-bartfai-mager-andreaval-416809
Ez azoknak lehet probléma, akik most akartak volna exitálni.
Szerintem a járvány pár hónapon belül kifut, addig meg vegye a cég olcsóbban a részvényeket. Közgyűlés hogy lesz megtartva, ha addigra robban be Magyarországon a járvány? :-)
bárki más is eladhatja ott... nem értem az elméleted. Részvényre visszatérve: rosszkor jön most ez a vírus, így semmit nem mernek venni a spekák, de ha elmúlik a vírus miatti pánik, akkor emelkedhet újra, addig oldalazás szerintem. Csak múljon el a pánik pár héten belül.
Persze, persze. Tavaly az átlagár kb. 720ft volt. Tehát a bennfentesek által kb. 720Ft-os áron megvett részvényeket, most 740-750Ft körül megveszi a cég. Hát ez elég hihető....
Ez az egész srv. nem lehet hogy csak egy baráti csoport elmúlt éves beszerzésének felszívásáról szól? 🤔 És csak addig tart, amíg nagyon muszáj? Ha előbb vége lesz, akkor lesz nagyon gyanús...
PANNERGY