oldrider

Regisztráció: 2019-10-31 16:34:52

Hozzászólások száma: 4 472

Utolsó hozzászólás: 2023-10-04 22:08


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 2

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

5 849
2023. 09. 15. 14:46

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "MOL tulajok normálisan" topikból

A moderálás a "MOL tulajok normálisan" topik #5937 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
finomabban pls

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-02-05 11:49-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban, légy szíves.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-03-01 21:53-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-03-09 17:47-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ne add ki magad másnak
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-08-10 14:51-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A határán vagy annak, hogy fizikai fenyegetésnek minősítsük a szövegedet, akkor viszont jönni fog a végleges kitiltás.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-10-02 09:02-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

NAP Nyrt. szerda, 11:28
Voltak itt sokan akik a hosszú tàvban, a növekedésben meg a majdani osztalékban bíztak. Aztàn amikor azt làttàk, hogy nem felfelé, hanem lefelé megy az àr megingott a bizalmuk. Amikor pedig màr névérték alà ment, felvàllalva a veszteséget eladtàk. Szerintem nem a legjobb előjelek - még hosszú tàvra sem - amik történtek eddig ebben az évben, de kezdettől fogva a részvény tőzsdei szereplése is kiàbràndító. A főnök biztos hozamot, a banki kamatnàl többet ígért. Ebben az évben ez nem valósul meg. Hogy mi lesz hosszú tàvon, azt senki nem tudja.
NAP Nyrt. kedd, 21:42
Én nagyon bízom tovàbbra is a cégben és àrulónak tartom azokat akik névérték alatt adják. De ha lenne annyi tőkém, mint amennyi a cégen belüli nagytulajoknak van, akkor véget vetnék ennek a névérték alatti tőzsdei kereskedésnek. Ez nem jó üzenet! Senki felé!
NAP Nyrt. kedd, 21:05
Ez mind nagyon ok amit írsz és itt kommunikàlsz. Köszönöm és tiszteletet érdemelsz érte. De a tőzsdén vagytok, igaz csak xtendben. Ez azzal a felelőséggel is jàr, hogy azoknak a befektetőknek az érdekeit is szem előtt tartsàtok, akik nem intézményiként jegyeztek, hanem a szabad piacon vettek részvényt, vagyis helyezték a cégedbe a pénzüket, bizalmukat. Fizessél osztalékot, ha nem akarod felhúzni a részvény àràt még névértékre sem! Hisz úgyis nagy a hozatékod, nekünk kisbüfiknek meg nagy mínusz a hozadékunk. 
NAP Nyrt. kedd, 20:52
A tőzsde tök ugyanaz. 
NAP Nyrt. kedd, 20:26
Mérleg, üzleti terv... valóban nem érdekel. A nyereséges cégekre kirótt külön adók, az EU-ban legnagyobb inflàcióból való kilàbalàs ötletei érdekelnek.
NAP Nyrt. kedd, 20:02
Én is csupàn azért vàgyom rà, mert bukóval nem adok el semmit és làtom, hogy a céget én nem érdeklem. Te nagyon elégedett vagy a teljesítményetekkel, biztos jó hozamot teszel zsebre. Gratulàlok hozzà, nem irígylem! Csak ne haragudj meg érte, de én nem azért vettem a részvényedet, hogy olcsóbban tudjam eladni. lyen vagyok.
PANNERGY kedd, 17:22
Emelkedik a színvonal!
NAP Nyrt. kedd, 17:04
Ebbe a részvénybe kisbüfi akkor fog befektetni ha làtja, hogy speka felhúzàs van. (Mondjuk az nem várható egyhamar - sajnos.) És azonnal ki is ugrik majd belőle, ha nyer pàr forintot. Földvàri úrék pedig gazdagodnak közben a virtuàlis hozamjaikon, az elnyert pàlyàzatokon, a kötvényeken, alapokon meg a jó Isten tudja, hogy még minn. 
Pensum Group Nyrt. kedd, 10:29
Ha lényeges dolog történik, azt észre fogjuk venni, mert az àra pillanatok alatt duplàzódni fog!
Pensum Group Nyrt. kedd, 10:23
Én is így gondolom! És többek között azért is, mert vàrhatóan nagy ellenséges hangulatkeltés lesz az idegen munkaerő behozatalàval szemben. A kormàny nem akarja, hogy olyasmivel tàmadjàk, hogy haverok kontàr cégei elveszik a munkàt a magyar emberek elől. A szürkén (netàn feketén) működő közvetítők és kölcsönzők pedig eleve ki lesznek zàrva ebből az üzletből.
Pensum Group Nyrt. kedd, 09:30
Elmúlik hàla Istennek az a korszak, amikor a Jàsz Plasztikba tömegével hozzàk-viszik naponta hàromszor a szerencsétlen kölcsönzött munkaerőt olyan buszokon amelyek ha eső van beàznak. Meg a bontószökevény balesetveszélyes mikrobuszok is feledésbe merülnek, melyeket nem egyszer jogosítvàny nélküli sofőr vezette. Aztàn a fizetést sem az orszàgútról leàgazó valamely dűlő úton adjàk àt, miutàn egy óra vàrakozàs utàn megjelenik a legújabb BMW-vel a vàllalkozó strómanja aki előtte meggyőződött arról, hogy a NAV nincsen a közelben. Meséljek még? Van tapasztalatom!
Pensum Group Nyrt. kedd, 09:13
Nincsen rózsa tövis nélkül!
Pensum Group Nyrt. kedd, 08:55
Az ő emberük, a mi emberünk is! 
Legalábbis én ebben reménykedem.
Pensum Group Nyrt. kedd, 08:37
Bod Péter Ákos leírja gondolatait a Magyar Közgazdasági Társaság egri  gyűlésének kapcsán. Többek között:
..."Ha a növekedésösztönzés valódi célja a munkahelyek megtartása/növelése, akkor a mai magyarországi munkapiaci állapot és a sajátos helyzetű munkaerőtartalék mellett egyre nagyobb mértékű munkakeresletet kellene teremteni – azonban a létrejövő ipari kapacitások kihasználása gyorsuló ütemű munkaerőimportot fog igényelni.EZ VISZONT OLYAN FOLYAMAT, KONTÚRJAI EGYRE VILÁGOSABBAN LÁTHATÓK, AMELY KAPCSÁN SÚLYOS ÉRDEKSÉRELMEK KELETKEZNEK, ÉS AZOK HALLHATÓ, ZAJOS FORMÁBAN FELSZÍNRE IS JUTNAK."...
Szóval komoly harc várható még a külföldi munkaerő behozatalával kapcsolatban. Nyilván a Pensumnak más az érdeke mint pl. a magyar munkaerőt védő különféle szervezeteknek. Viszont a kormány elköteleződött a gazdaság növekedése mellett, ezért is telepíti be a nagy energiát és munkaerő létszámot igénylő óriás cégeket. Ha elkészül egy olyan gigaberuházás melyet a kormány jelentős összeggel támogat, az nem fog üresen állni termelés nélkül, mert nincsen elegendő magyar munkaerő - ez biztos!
NAP Nyrt. hétfő, 20:43
Abszolút nem ebbe a topikba tartozik, de ha màr gúnyolsz, pont ma olvastam ezt a hirdetést és felismertem, hogy néhàny telekkel arrébb, mint ahogyan nekem is van hirdetnek. Én 500 ezerért vettem két éve, aminek most làthatod mennyi az àra. Szóval van a részvényeken kívül màs lehetőség is a befektetésre. De ezt csak miattad tettem ide, mert előhoztad azt, amiben szintén teljesen jàratlan vagy. https://ingatlan.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Besenyszog__elado_telek_142167212.htm
Pensum Group Nyrt. hétfő, 20:31
A kormàny kinyilvànította az idegen munkaerő beàramlàsàra irányuló elköteleződését! Ha igazat mondtak, a Pensum ebből profitàlni fog.
Pensum Group Nyrt. hétfő, 20:21
Hàt akkor, lesz hozzàértő aki előre viszi az idegen munkaerő behozatalànak, illetve a Pensumnak az érdekeit!
NAP Nyrt. hétfő, 20:11
Egyébként cuppanj le rólam! Egyértelmű, hogy provokàlni jöttél utànam ebbe a topikba is! Ha tudnàd, itt arról van szó, hogy Földvàri úr (aki a főnöke a NAP nyrt-nek, de itt a többi fórumozóval egyenrangú személy) rendszeresen arra hivatkozik, hogy a részvénnyel jó hozamot lehet elérni. Ez eddig (nekem legalàbbis) nem jött be. Ha neked bejött, légyszíves írd be mennyit kerestél vele! De rólam szàlljàl le! Vilàgos? És tartsd meg magadnak azt a véleményedet, hogy okossàgot írtam vagy sem. Kinek képzeled magad, hogy te minősítesz? Ki vagy te? Moderàtor vagy NAP részvényes? Egyik sem? - NAHÀT!
MOLly tulajok topikja hétfő, 19:38
Vettem ma megint OMV-t! A brent lement, de a szakértők 100$ feletti olaj àrat vízionàlnak. A MOL àràra a kormànynak nagy befolyàsa van, ezért ami van tartom, de többet egyenlőre nem veszek.

friss hírek További hírek