Pontosan. A MOL esést értem (ha átterjed ide a járvány, és lesz több hetes karantén, akkor kevesebbet tankolnak az emberek, vagy leállhat a finomítás is), a Masterplastot, Zwackot és más gyártó cégeket is (leállhatnak a gyáraik), Waberernél is leállhatnak a fuvarok. No de a Panny, Alteo és más olyan szolgáltók, akiknek a szolgáltatása fix, azoknak nem kéne esnie ennyire.
barátnőm most ért haza nemrég, mesélte mi ment a rádióban, munkahelyén azt hallgatták egész nap, hát ijesztően hangzott. Más kérdés, hogy lehet a fele se igaz, meg mindenki felnagyítja a dolgokat, de gondolom még páran hallgattak rádiót/tévét/közösségi média pánikolókat olvastak és rányomtak ész nélkül az eladásra.
én is beragadtam ebbe a 3-ba is, de 1-2.-ben van osztalék, itt van srv, szóval egyik se aggaszt. szerintem lényegtelen, h 1 nagy adja v több kisebb, ez innentől szerencsejáték, ha terjed a vírus nő a pánik, ha nem akkor csökken és visszamegy, ez most csak pszicho, funda vagy ta nincs egyáltalán. senki se tudhatja, meddig tart a pánik, akár holnap is megnyugodhatnak a piacok...
Tehát akkor az az elméleted nem sokat ér, hogy a cég a baráti kezektől akarja felvásárolni a részvényeket, hiszen egy ilyen piacin valaki elad húzással egyből keresztbe is húzták azt hosszú időre. (amúgy meg egyelőre, és nem egyenlőre. ;) )
Nem. Ne keverjük a kettőt! Van aki sokat akar eladni lehetőleg jó áron a napi 8000-et kihasználva apránként, és van aki 3500-at kidobott piacin, befosatva másokat. (ez volt 1/4 5-kor) A jóárasnak megjött a vírus, ami nem volt kalkulálva, ezért csak álom marad a jó ár egyenlőre. Szerintem
PANNERGY