Ha meg akarja nyerni a jövő évi választást, akkor változtasson a PedoFidesz pártnevet, mert se nem fiatalok, se nem demokraták... a fiatalok szégyenlik öket.. így nem lesz esélye, ami jó hír az országnak!
Lölö megvette a mátrait, kirabolta, majd jó drágán eladta az államnak. Most ő újíthatja fel, sokszorosan túlárazva. Gondolom az lesz a következő, hogy 35 évre megkapja az üzemeltetés jogát, 1 forintért.
Hat ez eleg gyenge volt a főnitől, újat nem tudott mondani a max( erősen max!) 5000 kirendelt hívének, meg a tavalyinál több ellentüntetőnek. Miután a robogó inflación, szétlopott országon, gyatra kormányzáson ( a sort a végtelenségig lehetne folytatni) es a folyamatos paranoiás ötletelésen és gyülöletkeltésen kívűl mást nem is tud bemutatni, ezen talán nem is lehet meglepődni. De azért én több történelemhamisítast vártam volna tőle, pl. annak közlését, hogy Paszkevics a béket hozta el nekünk 1849 augusztusában. De, talán jövőre már ez is meglesz... Szóval ez az " ünnepi beszéd" politikailag egy eléggé gyenge teljesítmény volt.
Úgy loptátok el a magyar emberek MNYP megtakarításait, hogy megfenyegettétek őket, aki marad a mnyp rendszerben, az nem fog állami részt kapni. Sőt, a jövedelme után ugyanúgy megy a járulék az államiba, de ő ezért semmit se fog kapni (ezek után lett a szochó, mert ugye a járulék után szolgáltatni is kell, de adót szabadon lophattok). Majd még a bérből vont nyugdíjjárulékot is az államiba csatornáztátok, akkor is ha marad a mnyp rendszerben valaki. Ezek vagytok ti, így kellett dönteni a jövőről.
Legszebb szlogenjük hogy Orbàn tönkretette az orszàgot. Kérdés mit lehetett ott tönkretenni ahol az emberek afrikai bérekért voltak kénytelenek gürcölni.
Az IMF hitelt hívta le orbán, hogy bazindrágán megvegye putyin MOL részesedését, majd miután csúcsáron megvette, be is döntötte mindenféle adókkal a MOL árfolyamát.
Kikérem magamnak, hogy engem ebbe belekeverj többes szám második személyt használva! Amint leírtam már, senki semmit nem vett el! A magyar emberek döntöttek úgy, hogy átlépnek
az állami rendszerbe, oda viszik a nyugdíjpénztári vagyonukat, ezért
egyrészt az állam vállalta, hogy a nyugdíj 25 %-át, amit a
nyugdíjpénztár fizetett volna, kifizeti az oda átlépőknek, másrészt
pedig a reálhozamon felüli hozamot kifizette azoknak, akik átléptek az
állami rendszerbe, de többen ott maradtak, köztük én is!!!!! De ezt már
írtam!
Hogy is volt a MNYP vagyon ellopása? Orbánék azzal léptek elő, hogy aki a MNYP rendszerben marad, annak jövedelme után tovább szedik a járulékot, de nem fog állami nyugdíjrészt kapni. Majd a bérből vont járulékot is az államiba irányították. Ilyen a fideszes "szabad, önkéntes" döntés.
Ez nagyjából így történt, bár több-minden egyoldalúan van a bemásolt cikkrészletben, különösen a feltételezések, de kösz a kiegészítést függetlenül attól, hogy annak egy része vélemény és közvetett információ, azonban én azért nem engedtem hosszú lére, mert még a rövidebbet sem olvassák el, úgy mínuszolnak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!