"Nem volt a ner-re utalva soha, viszont a ner felettébb rá volt utalva." ez egy nagyon szép mondat. Az van amit a jelenlegi "rendszer" akar. https://g7.hu/vallalat/20231130/magyar-csucsgazdag-peldaja-mutatja-hogyan-falja-fel-a-gazdasagot-a-ner/
Ezt kifejtenéd, mármint kötöttek üzletet, de Jellinek, már a 90-es években működött amerikai háttérrel. Nem volt a ner-re utalva soha, viszont a ner felettébb rá volt utalva. Nem gondolom, hogy a választások befolyásolják a dolgaikat, mással is üzletetel, ha arról van szó.
Az a baj, h mindenre nincs pénzem. Vertikalt akarok még venni. Meg a Biogen böki az oldalamat, de oda pénzt kéne szereznem. ott 120 dolcsi kb. egy papír.
Akkoban csend van igen, meninvest(wing) ajánlatát novemberben nagy csinadrattával minden gazdasági lap lehozta, most hogy megvalosult semmi, de ez nagyon jo.Van amikor kotelezo csendben lenni.Ajándékcsomag?...hm még a végén bevasarolok ott.Majd mond el mit adtak.
Voltam már én, sok értelme nincs. Nagyok általában egybe szavaznak, kicsiknél meg alig van szavazat, 1 millió db rv-je kevés embernek van. Van ahol pogácsa van, szerény üdítő aztán ennyi, még elég nagy cégeknél is ergó likvid cégekre gondolok.
Dehogy megyek az költség, semmi értelme nincs. Ha nyer a fidesz talán jó lesz a cég kinövi a gyermekbetegségeket. Ha nem nyer a fidesz pince. Akko miatt ne félj mert ott van egy komoly napraforgó bácsi Vörösbáró lesz újra.
Gondolom egy csomóan frusztrálva vannak, monnyuk meg tudom érteni, Mindenki aszt várta nagy reménységgel, hogy hatalmas osztalékot fog szakítani rajta, oszt az Avellino meg elég rondán beleköpködött. Hozzáteszem, hogy ettől még ad abszurdum simán lehet még osztalék, az esélye nem szűnt meg, ezt majd pénteken a kgy foglya eldönteni. Én szerencsés voltam, mert még korábban kiszálltam belőle picivel 900 alatt, az nekem úgy teljesen elegendő volt. Meg amúgy is kis összeggel voltam csak benne. De azért megértem a dühöngőket, én is ugyanúgy dühöngenék most.
Hónapokig nem írtunk oda mert elvoltunk mindennek hordva, mert leírtam és a társaim is hogy egy lehetőség az osztalék. Amikor nem fizetett a cig akkor megint kaptuk az "oktatást" ami varhato volt, mármint h nem lesz osztalék. Ha nincs cashflow miből fizessenek.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider