Körte alma, nekem csak apróért volt, ha az ersténèl van ingyenes szamlavezetes. Jók a befektetési jegyek azon keresnek a bankok valamiből profit is kell.
Sziasztok! Tanulságul írok egy történetet. Most hallottam, hogy egy rokonom vett valami befektetési jegyet vagy papírt. ( magas kockázatút) Fizette éveken keresztül havi 25 ezer fttal. Lejáratkor kapott 50 000 Ft tot!
Amúgy kispapirokat is szoktam nézegetni. Csak általában szépen le is beszélem magam. Wabim, cigem is volt. Ciget +14%ban dobtam, 2,5 hónapra az jó penz. Wabit kikellene számolni.
Nem indítottam ma meg a gáz shortomat mondom 3,98ról nem éri meg.. Eddig jól alakul mert 4,1 hagy emelkedjen még .. Magasabb beszálló akarok. Olajba nem tudtam dönteni indíts - e már a kong pozit. De ahogy látom a piac sem döntötte el az irányt . Majd FED döntés lesz érdekes..
Tőzsdén bármi lehet, hát rá a politika. Ha mennek Orbánék otp lehet +10%ban nyit, opus és társai osszeomlik. 100 forint volt a cig nem 99 rosszul emlékeztem.
Én is vennék mást is ha látnám értelmét. Nerhez köthető papírok kockázatosak, ott én nem várok jelentős emelkedest gyj-ig utána nyár utána meg kb. Választás. Közel 1 év van választásig.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider