Topiknyitó: _Macika_ 2020. 03. 21. 10:59

Trump 24  

új trumpis totyik
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Macika_
_Macika_ csütörtök, 19:27
#59
A Trump-kormány a héten hozhat új szabályokat az állami földterületekkel kapcsolatban, és az új szabályok szerint a vadászok az alaszkai védett területeken lelőhet medvéket és farkasokat, beleértve a kölyköket, még akkor is, amikor a barlangjukban, odvukban vannak.
A Nemzeti Park Szolgálat átírja a Barack Obama kormánya által hozott rendeleteket, amik betiltották a ragadozók vadászatának több, sokat kritizált módját, ideértve a medvék étellel, például fánkkal való csalogatását. A szigorítást akkor azért hozták, hogy ne pusztítsák el túlságosan mesterségesen az alaszkai ragadozópopulációt, és borítsák fel a helyi ökoszisztémát.
Jesse Prentice-Dunn, a Center for Western Priorities vezetője „meglepően kegyetlennek” nevezte a most tervezett lépést, ami szerinte „csak a legutóbbi azon erőfeszítések sorozatában, amiknek a célja az amerikai vadon élő állatok védelmének csökkentése az olajipari társaságok és a trófeavadászok kérésére”.
A változások lehetővé teszik a vadászoknak, hogy mesterséges fénnyel kicsalják a fekete medvéket, köztük a kölyköket és az anyjukat a búvóhelyükről, csalétket is lehet használni a fekete és barna medvék ellen, farkasokra és prérifarkasokra is lehet vadászni akkor, amikor a búvóhelyükön vannak, és úszó karibura is lehet lőni motorcsónakról.
Dan Sullivan, Alaszka republikánus szenátora szerint a felülvizsgálatra „nemcsak az elvek miatt, hanem az állam jogainak szempontjából is szükség van”. (Guardian)
_Macika_
_Macika_ szerda, 07:53
#56
Az Egyesült Államok elnöke szívesen és intenzíven használja – időnként nem bizonyított állításokat tartalmazó – véleményének világgá kürtölésére a Twittert. A mikroblog-szolgáltatás üzemeltetői pedig régóta küzdenek a rendszerben keringő álhírek ellen. Elkerülhetetlen volt, hogy ez a két dolog egyszer összeérjen. A Twitter lépett, Trump a szólásszabadság elfojtásáról beszél. Az elnök ellenlépést helyezett kilátásba.
https://hvg.hu/tudomany/20200527_donald_trump_twitter_alhir_megjeloles_levelben_szavazas#rss
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 14. 17:52
#54
https://index.hu/kulfold/2020/05/14/kijelzo_ora_halalora_donald_trump_new_york_kinai_koronavirus/
Május nyolcadika óta látható New York városában, a Times Square-en egy kb. 17 méteres óriáskijelző, ami a Donald Trump halálórája (Donald Trump Death Clock) néven hivatott hirdetni a Trump-kormány felelősségét, és azt, hogy hány ember veszthette életét a kormány kezdeti inaktivitása miatt. 
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 14. 08:31
#53
06:50Meglepődött Trump, hogy a túl korai nyitás emberéletekhez vezethet - "Hamvába holt" az újabb mentőcsomag
.
Fauci, aki az allergológiai és fertőző betegségekkel foglalkozó országos intézet (NIAID) igazgatója, kedden a szenátusban azt hangsúlyozta, hogy "nagyon súlyos" következményei lehetnek a gazdasági élet túl gyors, túl korai újraindításának az egyes tagállamokban. Úgy vélte, hogy a járvány az ősszel ismét fellángolhat."Számomra ez elfogadhatatlan válasz" - mondta Donald Trump elnök újságíróknak szerdán délután a Fehér Házban, miközben egyes tagállamok kormányzóival egyeztetett a gazdasági helyzetről. Az elnök elmondta azt is, hogy meglepte őt Fauci véleménye. Az elnök hozzáfűzte, hogy szerinte Fauci doktor "minden oldalnak szeretne játszani". Az amerikai elnök hangsúlyozta: "újraindítjuk az országot, az emberek nyitást akarnak, kinyitnak majd az iskolák is".
íme a zseni megint.
nyerni akar, a félrecsinált marhaságaival
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 06. 20:15
#52
Az elnök válságkezelése a tőle megszokott unortodox stílusban halad végig a „gyász öt fázisán”, kezdve a populista politikusokra (Bolsonaro, Johnson) jellemző tagadással. Miután már nem lehetett tovább tagadni a vírus terjedését, jött a harag twitter cunami formájában, egészen addig, amíg eljutottunk a mostani alkudozás fázisáig.-
A GAZDASÁGI VESZTESÉGEK PÁR HÉT ALATT OLYAN MÉRTÉKET ÖLTÖTTEK, HOGY A TELJES DEPRESSZIÓ ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN NINCS MÁS MEGOLDÁS A DÖNTÉSHOZÓK SZÁMÁRA, CSAK A GAZDASÁG ÚJRAINDÍTÁSA. ENNEK A HELYES IDŐZÍTÉSE FOGJA ELDÖNTENI A VÁLASZTÁST.
Ha végignézzük az elmúlt száz évet, egyértelműen az a minta rajzolódik ki, hogy regnáló elnök duplázását szinte kizárólag akkor tudták meggátolni, ha a gazdaság recesszióba zuhant. Egyedül 1924-ben Coolidge-nek sikerült úgy második ciklusára is mandátumot szereznie, hogy közben a gazdaság recesszióval küzdött.
.
TRUMP SZÁMÁRA A TÉT HATALMAS! HA ROSSZUL IDŐZÍTI AZ ÚJRAINDÍTÁST, A DEMOKRATÁKNAK NAGYON NEHÉZ LESZ ANNYIRA SZABOTÁLNIUK MAGUKAT, HOGY NE NYERJÉK MEG A VÁLASZTÁST. VISZONT HA JÓL IDŐZÍT ÉS SIKERÜL A GAZDASÁGOT AKÁR CSAK ÁTMENETILEG STABILIZÁLNI, A VERSENY KIÉLEZETT MARAD.
-
http://concordeblog.hu/2020/05/06/elet-halal-kerdese-a-gazdasag-ujrainditasa-trump-szamara/
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 04. 12:58
#51
A Hszinhua kínai állami hírügynökség pedig a múlt héten egy Lego-figurákat felvonultató animációt tett közzé, amelyben egy Kínát jelképező, védőmaszkot viselő agyagkatona szól az Egyesült Államokat szimbolizáló Szabadság-szobor figurának arról, hogy egy új vírust fedeztek fel. A Szabadság-szobor válasza azonban, hogy 
ez "csak egy megfázás". 
Az animáció felidézi Kína járvány elleni küzdelmének alakulását, miközben újra és újra bemutatja, hogy az amerikai fél nem vett tudomást a helyzet súlyosságáról.
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 04. 08:52
#50
Már több amerikai áldozata van a járványnak, mint a vietnámi háborúnak
https://index.hu/kulfold/2020/04/29/koronavirus_jarvany_usa_vietnam_trump_aldozatok/
_Macika_
_Macika_ 2020. 05. 02. 17:49
#49
Büntetővámokat ígért Kínának Trump, aki szerint Peking mindenáron meg akarja őt buktatni
.
Az elnök egyébként pénzt és felszereléseket ígért az idősotthonoknak. Azt is hangoztatta, hogy szerinte az Egyesült Államok soha nem hirdethet „totális győzelmet” a vírus felett
.
Megerősítették, hogy továbbra is vizsgálják a vírus eredetét. Trump egy nappal korábban is tett nagy visszhangot kiváltó kijelentéseket, amikor a Reutersnek azt mondta: Kína el akarja érni, hogy ne válasszák meg őt újra elnöknek, ezért „bármit megtenne”, erre bizonyíték a koronavírus-járvány kezelése i
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 28. 16:13
#48
„Látom, hogy a fertőtlenítő egy perc alatt kiüti (a koronavírust – szerk.). Egy perc alatt. Lehetséges, hogy injekción keresztül, vagy tisztításként csináljunk hasonlót? A tüdőbe megy be, károsítja a tüdőt, érdekes lenne ezt is lecsekkolni” – mondta Donald Trump a múlt héten a koronavírussal kapcsolatos szokásos napi sajtótájékoztatóján. A nyilatkozattól minden egészségügyi szakember azonnal a szívéhez kapott, és több fertőtlenítőszer-gyártónak, valamint orvosnak is meg kellett szólalnia az ügyben, és leszögezni, hogy senki ne próbálkozzon otthon fertőtlenítő ivásával.
,
,
Az ötletelés után tehát több fertőtlenítőt gyártó vállalat lenyilatkozta, hogy még véletlenül se kezdjenek el hipót inni az emberek, mert belehalhatnak, mégis, úgy tűnik, egyre többen veszik komolyan az ötletet – legalább is erre utal, hogy
,
,
négy államban is elárasztották telefonhívásokkal a mérgezésvédelmi központokat arra vonatkozóan, megihatják-e az otthon tárolt fertőtlenítőszert koronavírus ellen.
,
,
Trump viszont nem érti, hogy ennek mi köze van őhozzá, hiszen saját bevallása szerint csak szarkasztikusan értette az egészet – írja a BBC.
tibbi60
tibbi60 2020. 04. 26. 18:42
Előzmény: #46  tibbi60
#47
Mitch McConell, jelentenek csődöt a tagállamok, a grincs már ideges biztos
tibbi60
tibbi60 2020. 04. 26. 18:39
Előzmény: #45  _Macika_
#46
DDD. 
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 19. 15:44
#41
Tüntetések szerveződnek az Amerikai Egyesült Államok több államában is a kijárási korlátozások ellen, írja a Guardian.  Még korábban több államban is összegyűlt jó pár ember a héten, hogy a lezárások azonnali feloldását követeljék, de ezek közül egy michigani tüntetés volt a legszervezettebb, például erről is számolt be a legnagyobb terjedelemben a republikánus párthoz szorosan kötődő Fox tévécsatorna. 
-
Michiganben többezres, fegyveres .tüntetés volt szerdán, a mostani tiltakozásokat szervező konzervatív aktivisták jelentős része ezt hozta fel példának, és hasonló tüntetéseket akarnak.  A michigani tüntetés szervezői közt fajsúlyos republikánus támogatói csoportokat találni, a konzervatív Michigan Freedom Fund  például félmillió dollárt (nagyjából 160 millió forintot) kapott Trump oktatási miniszterének családjától. Vagy épp a Michigan Conservative Coalition is szerepel köztük, amit egy helyi republikánus képviselő alapított.  
-
Az újabb tüntetések iránti kezdeményezésekről beszámoló Fox tévécsatorna híre után két perccel Trump elnök kirakta Twitterére, hogy támogatja az új tüntetéseket. Egészen pontosan azt írta, hogy "SZABADÍTSÁTOK FEL MINNESOTÁT!"', "SZABADÍTSÁTOK FEL MICHIGANT!", és Virginia felszabadítására is felszólította nagyjából 77 millió követőjét.
.
Erre egy helyben erős ohioi konzervatív aktivista, Tom Zawitowski bejelentette, hogy a polgári engedetlenség lesz a következő lépésük, ha május elsejéig nem oldják fel a korlátozásokat, írja a Financial Times.  Akkor el fogják küldeni a pokolba az állami vezetőiket, mert nem mondhatják meg nekik, hogy mit csináljanak. A kormány szerinte a képviseletük helyett zsarnokukká vált, beleértve még egy olyan republikánust is, mint Mike DeWine kormányzó. Az amerikaiak kétharmada egyébként támogatja a lezárásokat a Pew Research felmérése alapján.
https://index.hu/kulfold/2020/04/18/tuntetesek_szervezodnek_az_usa-ban_a_karanten_ellen/
.
agyrém
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 16. 09:31
#40
Az új rendelkezés értelmében kötelező lesz a védőmaszk a forgalmas utcákon, tömegközlekedési járműveken, és minden olyan helyen, ahol az embereknek nincs módjuk megtartani a kétméteres távolságot egymástól. New York kormányzója kifejtette: a vírus terjedésének lassítása az egész járvány megállításának kulcsa. "Hogyan teheti meg valaki, hogy nem visel védőmaszkot, amikor egy embertársa közelébe kerül? Mégis, mivel indokolhatná ezt?" - tette fel a kérdést, hozzátéve, hogy aki nem tudott védőmaszkot vásárolni, annak egy sállal vagy valamilyen más ruhadarabbal kell eltakarnia a száját és az orrát. Cuomo közölte, hogy egyelőre nem büntetik meg azt, aki megszegi az előírást.New York államban csak szerdán újabb 752 halálos áldozata volt az új koronavírus okozta Covid-19 betegségnek, és több mint 12 ezren haltak bele. Cuomo kijelentette, hogy a válság mindaddig nem fog eltűnni, amíg nem sikerül védőoltást előállítani a koronavírus ellen. Meglátása szerint ehhez mintegy másfél évre lesz szükség.A Reuters arról ír: Connecticut, Maryland és Pennsylvania kormányzója is hasonló intézkedéseket léptet életbe, ahogy korábban New Jersey-ben, Loas Angeles-ben és Kansas-ben is. Kalifornia kormányzója szintén arról beszélt: az USA legnépesebb tagállamában a következő időkben jó eséllyel maszkban kell majd járnia az embereknek.
.
trump ezt is tudta már fél éve )))))))))))9
csilla23
csilla23 2020. 04. 16. 09:22
Előzmény: #37  Tagore
#39
Tudom, hogy miért lett nyitva a topik, nem is illetlenkednék sokat, de ha lehet, akkor ehhez hozzáfűznék egy kis kiegészítést.
Ez a közvélekedés. 
Johnson megörökölte a wietnami háborút JFK-től, amit aztán “jótékonyan” teljesen a nyakába vártak... Amúgy valóban nem ő volt a legélesebb kés a fiókban.
Nixon egy nagyon jó képességű politikus volt, akiről ritkán írják le, hogy az afroamerikaiak egyenjogúsításáért, és a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolásáért az addigi elnökök közül a legtöbbet tette. A külpolitikában ő kezdte el a enyhülést, a detenté-t, az atomfegyverkezés megfékezését (SALT-1) és Kína felé való nyitás. Olyan koponyára támaszkodva, mint a Kissinger... Nixon egy kifejezetten szegény családba született, a semmiből küzdötte fel magát, a washingtoni elit sosem fogadta be, valójában a “démonjaival” nem tudott mit kezdeni.
sungir 2020. 04. 16. 09:02
Törölt hozzászólás
#38
Tagore
Tagore 2020. 04. 16. 08:13
#37
Nem példátlan az USA történetében, hogy olyan elnököt választanak, akik nem állnak a helyzet magaslatán--- Johnson, Nixon pl.....de a történelem szele hamar elfújja ezeket.
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 15. 17:14
#35
Pelosi: nem a WHO, Trump vallott kudarcot
.
Az ENSZ-főtitkár azonnal bírálta a döntést. António Guterres úgy vélte, hiba most a WHO anyagi meggyengítése, a koronavírus-járvány
példa nélkül álló az életünkben és példa nélküli választ igényel.
Az ENSZ-főtitkár szerint a tanulságok miatt a világjárvány után valóban elemezni kell azt, hogyan bukkant fel a vírus, miért terjedt el ilyen gyorsan, az érintettek miként reagáltak a válságra.
A döntést az Amerikai Orvosok Szövetsége is bírálta. Patrice Harris elnök azt rossz irányba tett, veszélyes lépésnek minősítette, azt kérte, Trump gondolja át a támogatás megvonását.
A legkeményebben a képviselőház demokrata párti elnöke fogalmazott. Trump sajtótájékoztatójával szinte egy időben Nancy Pelosi levelet írt a demokrata párti képviselőknek, emlékeztetett az MTI. Azt írta nekik, hogy
ne vegyenek tudomást a hazugságokról, (…) tartsanak ki az igazság mellett.
.
A házelnök emlékeztetett rá, a politikusok fontos döntések előtt állnak és ha nem az igazságra támaszkodva dolgoznak, még több életet veszítenek el,
a gazdasági nyomorúság és a szenvedés szükségtelenül elhúzódik.
Pelosi megismételte azokat a demokrata vádakat, amelyek szerint a járványnál Trump fittyet hányt a korai figyelmeztetésekre, későbbi intézkedései elégtelenek voltak, ami „szükségtelen halálozásokhoz és katasztrófához” vezetett. 
.
Mint írta, az elnök
gyenge ember, hozzá nem értő, rossz vezető, aki nem vállal felelősséget.
Pelosi szerint az amerikaiaknak, ha vigyázni akarnak magukra, 
.
akkor mostantól nem szabad tudomást venniük Trump hazugságairól, csak a tudósokra, a köztiszteletben álló szakemberekre kell figyelniük.
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 15. 07:06
#34
Donald Trump amerikai elnök bejelentette kedden Washingtonban, hogy leállítja az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) nyújtott amerikai pénzügyi hozzájárulást, mert szerinte a szervezet nem megfelelően reagált a koronavírus-járványra. Az amerikai elnök a Covid-19 járvány elleni intézkedéseket összehangoló kormányzati munkacsoport szokásos napi sajtókonferenciáján hangsúlyozta: az Egyesült Államoknak kötelessége elszámoltatni a világszervezetet a járvány ügyében tett lépései miatt.
Donald Trump leszögezte: "a WHO elősegítette Kína félrevezető tájékoztatását a vírusról". Hozzátette: az amerikai kormányzat átfogó vizsgálatot folytat arról, hogyan kezelte a WHO a világjárványt. "Mélyen aggódunk, vajon az Egyesült Államok nagylelkűségét a lehető legjobban kamatoztatták-e a WHO-nál" - hangoztatta. Kiemelte, hogy az Egyesült Államok évi 400-500 millió dollárral járul hozzá a szervezet működéséhez, míg Kína körülbelül 40 millió dollárt, vagy - ahogy fogalmazott: - "még kevesebbet" fizet a WHO költségvetésébe.
Leszögezte, hogy amennyiben a világszervezet rendesen végezte volna a dolgát és idejekorán egészségügyi szakembereket küldött volna Kínába, akkor a koronavírus-járvány féken tartható lett volna már a járvány kirobbanásának helyszínén. "A WHO kudarcot vallott alapvető feladatának teljesítésében, és ezért felelősséggel tartozik" - fogalmazott. Mindazonáltal leszögezte, hogy az Egyesült Államok továbbra is elkötelezi magát a WHO mellett.
A sajtókonferencián Trump kitartott amellett, hogy az amerikai gazdaságot mielőbb újra kell indítani. Mint mondta: a szövetségi kormányzat rövid időn belül erre vonatkozó új irányelveket tesz közzé, és szerinte az ország gazdaságának újraindítása akár még május elseje előtt megtörténhet.
Többször is leszögezte: a döntést az egészségügyi szakemberekkel történő konzultációkat követően és a tagállamok kormányzóival egyetértésben hozza meg. Hangsúlyozta, hogy minden egyes tagállam kormányzójának megvan a felhatalmazása az újraindítás gyakorlati lebonyolítására.
Amerikai kommentátorok felfigyeltek arra, hogy Trump a kormányzókkal történő együttműködésre helyezte a hangsúlyt, és nem ismételte meg előző napi kijelentését, miszerint elnökként "teljes felhatalmazása" van, és övé "a végső szó" az egyes tagállamokban a gazdaság újraindítására.
"Rövid időn belül egyeztetni fogok mind az 50 kormányzóval, és ezt követően minden egyes kormányzónak megadom a felhatalmazást a gazdaság újraindítására" - fogalmazott. Hangoztatta, hogy minden tagállamban a helyi körülményeknek legmegfelelőbb időpontban és legkedvezőbb módon indítják majd újra az életet.
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 14. 12:49
#33
Trump szerint az emberek csak azért olvassák a New York Timest, mert róla írnak
https://index.hu/kulfold/2020/04/14/trump_koronavirus_sajtotajekoztato_video/
ptrklv 2020. 04. 11. 09:14
Törölt hozzászólás
#29
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 08. 07:19
#26
Donald Trump aláírta azt a rendeletet, mely az amerikai holdbányászat elindítását célozza. A Guardian cikke szerint az elnöki rendelet teljesen világossá teszi, hogy az Egyesült Államok nem amolyan globális közjóként tekint a világűrre, és épp ezért lehetővé teszi az amerikai cégek számára, hogy nyersanyagokat és ásványi anyagokat bányásszanak ott, bármiféle ezt szabályzó nemzetközi szerződés vagy megállapodás megléte nélkül. 
A Trump által aláírt rendelet szerint az amerikaiaknak joguk van az űrbeli nyersanyagok kereskedelmi célú feltárására, kinyerésére és felhasználására. A rendelet kitér arra is, hogy az USA soha nem írta alá azt az 1979-es, Hold-egyezményként ismert szöveget, mely szerint minden űrbeli tevékenységet a nemzetközi jog kell szabályozzon. Az amerikai kongresszus 2015-ben pedig elfogadott egy törvényt, ami kimondta, hogy az amerikai cégek használhatják a Hold felszínéről, illetve aszteroidákból kinyert anyagokat. 
A végrehajtó rendelet szerint ráadásul az Egyesült Államok minden olyan nemzetközi kísérletet ellenezni fog majd, ami arra irányul, hogy a nemzetközi jog alapján akadályozza a Holdról kibányászott nyersanyagok elvitelét a bolygóról. És később ugyanez lesz a helyzet a Mars, illetve más bolygók esetében is, ha azok felszínén is reálissá válik a feltárás és a kitermelés. 
,
,
Mint a cikk megjegyzi, a Trump-kormány hozzáállása a Hold bányászatához sokban hasonlít ahhoz, ahogy a földi nyersanyagokkal és erőforrásokkal bánnak: a kormány az elmúlt években számos környezetvédelmi előírást lazított fel vagy törölt el, és hatalmas szövetségi területeket nyitottak meg olaj- és földgáz-kitermeléshez. Csak míg az amerikai feltárási és bányászati lehetőségekre azonnal le is csapott a szén- és olajipar, addig egyelőre nem világos, hogy a holdbéli lehetőségekre mely vállalkozások fognak ráugrani. 
,
,
Trump elnöki ciklusának kezdete óta lelkesen foglalkozik a világűr kérdésével, a bányászat mellett a haderő is érdekli: tavaly jött létre a Space Force nevű egység a hadseregen belül, mely kiemelten ezzel a témával foglalkozik a jövőben. 
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 07. 19:28
#25
Kirúgta Donald Trump elnök az amerikai védelmi minisztérim főfelügyelőjét, Glenn Fine-t - számol be a Wall Street Journal. Glenn Fine tisztségeit a környezetvédelmi hivatal főfelügyelője, Sean O’Donnell veszi át. Fine vezette az amerikai járványügyi gazdasági testületet is, melynek a 2000 milliárd dolláros mentőcsomag implementációja lett volna a feladata. Mivel a testület tagjai csak főfelügyelők lehetnek, ezért innen is távoznia kell.Donald Trump az elmúlt időben többször is összetűzésbe került az ország hivatalainak főfelügyelőivel, vélhetően a mostani döntés hátterében is egy ilyen összetűzés állt. 
tibbi60
tibbi60 2020. 04. 04. 20:25
Előzmény: #23  _Macika_
#24
még az a 7 is be fog zárni,america first.!!!..remélem megválasztják újra
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 04. 18:19
#23
Mintegy 1500 alkalmazottat bocsátott el Donald Trump vállalkozása, a Trump Organisation. Az elbocsátások a New York-i, a washingtoni, a miami, a chicagoi, a Las Vegas-i, a vancouveri és a honolului szállodákat érintették. Trump korábbi pénzügyi beszámolói alapján a szállodák napi 650 ezer dollárnyi bevételt termelnek, a bezárásokat követően azonban ez nullára csökkent.Az elnök emellett megbeszélést tartott a Deutsche Bankkal is, a cége által felvett hitelek törlesztésének késleltetéséről. Trumpnak a 24-ből 17 szállodája teljesen bezárt, de a többi komplexum is minimális kapacitással működik.
.
nincs rá szó
_Macika_
_Macika_ 2020. 04. 04. 11:08
#22
10:51Koronavírus: 1500 halálos áldozat Amerikában egyetlen nap alatt
Judd Deere Fehér Ház helyettes sajtótitkára a CNN beszámolója szerint azt nyilatkozta, hogy az orvosi stáb továbbra is védi az elnök és alelnök egészségét és biztonságát, ezért péntektől kezdődően koronavírus-gyorstesztet végeznek mindenkin, aki a vezető politikusok közelébe kerül.A mostani lépés egyfajta szigorítást jelent, mivel március közepe óta rendszeres testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek az elnök és az alelnök környezetében.

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
1 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek