Topiknyitó: DavidCamp szombat, 05:39

Hadiipar és minden ami hozzá kapcsolódik  

Ide jöhetnek a hadiipari infok, érdekességek. Tanuljunk, informálódjunk egymástól.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch vasárnap, 11:18
Előzmény: #4  MrSomm
Én meg lehet veszek! :D  Természetesen messze sem biztos. Az tény h a mostani mézesbödön széttörése (cikk az új gen. lopakodó vadászgépről: NEM a Leckheed kapja a projektet...hopp a Boeingé lett!! Ki lobbizott erősebben Trumpnál? Vagy nem?) előtt is a figyelő listámon volt több USA hadi rv. RTX, Grumman, GD, de főleg a Lockheed. Amit bizonyosan nem tudok: helyesen felmérni ennek a hírnek a pontos -helyes árazási hatását. (Nekem valahogy kevésnek tűnik ez az 1 napos 6% körüli beesés..ennyi volt és kész, bár másik oldalról meg nagyon stabilnak tűnik a cég... ) Kérdés tehát menny az annyi? Ja és persze a Trump Zig-zag! Szóval csak figyelek.. próbálom értelmezni a számokat figyelni a csártot s azon keresztül a befektetőket LMT ben. Ha meg elmegy elmegy! Amúgyis Coca Cola helyett vettem volna. :))) 
DavidCamp vasárnap, 05:32
Előzmény: #8  Borisz
Ezt jól látod..:)
DavidCamp vasárnap, 05:31
Előzmény: #6  Borisz
Én sem hiszek a RÁBÁban. Más a profilja, belekezdtek a teheratutós park korszerűsítésébe beszállítóként de mivel kevés a fejlesztési pénz így ebben nem látok potenciált.
Catles1 szombat, 14:43
A Rábának van vegyesvállalata a törökökkel a Gidránra, de mivel jól megszivattuk őket (töredékét rendeltük tőlük mint amiről beszéltünk) ezért jelenleg nem nagyon van tervben hogy lesz ott gyártás.
Más hadiipari vonatkozást nem nagyon látok a Rábánál.
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 10:05
meg a rába traktotorok
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 10:04
jön a rába
balentum
balentum szombat, 09:28
https://raba.hu/raba-magazin/
A Rába egy komoly cég!
Van múltja, jelene és jövője.
Talán nem a tőzsdén lenne a helye, de még sok minden történhet a jövőben
Borisz szombat, 09:28
Előzmény: #2  DavidCamp
Aki 2022-ben szállt be jelentősebb összeggel a Rheinmetallba, az akár nyugdíjba is vonulhat. Én sajnos nem tartozom közéjük.
-
- Jelenleg 1300 árf.     2030. évre max 3000 célár, az azt jelenti, hogy mostantól max 1700 emelkedés. Ez mostantól öt évre kamatos kamat számítással évi 18,5% hozamot jelent. Ez egy nagyon jó, és főleg stabilnak látszó hozam. De vigyázat, hangsúlyozottan nem konszenzusos átlagról beszélünk, hanem kirívó maximumról! Ennél lehet kevesebb is.
Borisz szombat, 09:17
Fincantieri: véleménye, esetleg információi vannak valakinek?
Borisz szombat, 09:15
Előzmény: #5  balentum
Nem hiszek a Rábában. Amikor katona voltam, azt hiszem, Rába-MAN teherautóink voltak. Akkoriban lehetett a cég fénykora. Nem látom az új fénykort jönni. Gidran, Lynx jó lenne, de ezekben a Rába szerepét nem látom.
balentum
balentum szombat, 08:08
Remélem hamarosan a Rába is a topik témájához fog tartozni.
MrSomm szombat, 07:50
Előzmény: #3  DavidCamp
El is adtam az LMT-t…
DavidCamp szombat, 05:41
Olyan pletykák kezdtek terjedni, miszerint a német állam részesedést szerezne az RHM-ben. Elemzők már nézik a jövőt. 2030-ra megjelent már 3000-es lehetséges ár is tegnap.

Topik gazda

DavidCamp
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek