Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user01
user01 ma, 05:36
https://telex.hu/belfold/2024/12/03/kocsis-mate-menczer-tamas-szerint-csak-valaszolt-magyar-peter-sertegeteseire-es-hazugsagaira-liberalis-propaganda

Kezd egyre biztosabbá válni, hogy Menczer Tamás tegnap délelőtti gyalázatos performanszát Orbán Viktor rendelte meg. Ha nem így lenne, akkor pároa lábbal rúgták volna ki még a fideszből is.
Shortelek ma, 05:28
Előzmény: #152436  dexter
"De ma már csak agyhalott, talpnyaló droidok vannak a fideszben."
Igy van és ezek több mint 2 millióan örzik a fidesz hatalmát, ezeket nem lehet megingatni, elhozni a fidesztõl, ennyi.
sityaki ma, 01:58
Előzmény: #152435  euler
Hasonók a tapasztalataim. Plusz akik nemrég mentek nyugdíjba és átélték az Orbán-érát, miért "fordulnának pált" január 1-től? :-))) Éppen hogy nem!
idegsüveges ma, 01:49
Előzmény: #152436  dexter
Nem a szakemberek hiányoznak, hanem a pénz. Ha ezekre fordítanák, akkor nem tudnák kifizetni a klientúrát, sőt esetleg a már hazahordott pénzből is vissza kellene tenni…
dexter ma, 00:07
Előzmény: #152410  badsector1

"Érdekes, hogy a kormánypártnak az eszébe sem jut, hogy úgy szerezzen vissza szavazatokat, hogy rendbe teszi az egészségügyet, az oktatást, az inflációt nem gerjeszti, stb."

Ahhoz, hogy kormányozni tudjanak, kellenének szakemberek.
De ma már csak agyhalott, talpnyaló droidok vannak a fideszben.
euler kedd, 23:58
Előzmény: #152433  ngergo1985
51 % az esélye bármelyiknek, hogy ne bonyolítsuk a "tőszavaidat" :)
.
Úgy látom nálad a "fanatizált, agymosott" nyugdíjasok minden baj okozói.
Ja, itt nem igaz az 51 %, mert 2030-ra nem lesznek "főként" nyugdíjasok a 8,3 millióban. Ahhoz jobban kellene szaporodniuk mint a nyulaknak, pedig inkább hullanak mint a legyek. 
És akiket én ismerek azoknak max egyharmada fidesz szavazó.
Vannak neked szüleid/nagyszüleid? Őket is ilyen szép jelzőkkel illeted? Vagy ha Magyar-hívők akkor nem? Te is leszel ám nyugdíjas! 
(Mellőzzük a jelzőket! És éljünk a szövegszerkesztési lehetőségekkel!)
Peterbond kedd, 23:51
Előzmény: #152431  signal2
Engedd el. Write only modban van.
ngergo1985 kedd, 23:36
Előzmény: #152430  euler
Nos, akkor "hőbörögjünk" kicsit, ha már meg lettem szólítva! ;) utálom a konteókat, ma mindenki azt gyárt, hát akkor gondoljuk végig logikai tőszavakban ezt az iranyú logikát is,amit te sejtetsz, meg sejtet az unoka: MP a fidesz embere=>MP nyer=> light fidesz=> Tisza belebukik a kormányzóképtelenségbe=> Orbán visszalovagol fehér lovon 80%-kal=> egypártrendszer, diktatúra 2030-ra=> m a 40 alatti korosztálybol kimegy kb 500e-1 millió fiatal,mert kösz,nem kér belőle=> marad 8.3 millió,főként nyugdíjas a diktatúrában=> jelenleginél is nagyobb gazdasági krach,esetleg csőd=>sok sikert megtartani a hatalmat. Mennyi a realitása?
geza77
geza77 kedd, 23:15
"Menczer Tamás úgy tűnik, megpróbálta felszedni Magyar Pétert, de sajnos még gyakorolnia kell a pasizást, és talán olyanoknál kéne próbálkoznia, akik a férfiakat szeretik. " 
https://www.youtube.com/watch?v=3cmyo2DbPGc
signal2
signal2 kedd, 23:11
Előzmény: #152429  krida
‘2022-ben nyert a fidesz, azóta recesszióban vagyunk. Megérte…
euler kedd, 22:58
Előzmény: #152427  prmiklos
Lehet ezen még "egy kicsit gondolkodni" ...
Annyit hibázik a rezsim, hogy az már gyanús? 
Netán szándékosan csinálja? Ha így van akkor miért?
.
Itt egy válasz. 
Ma már írtam, hogy ilyen direktben én sem hiszem el, csak rájöttek Orbánék, hogy amit Magyar csinál - hasznos hülyeként - az az ő érdekük, nevezetesen a '26-ig és az azutáni túlélésüket szolgálja.
(Lehet hőbörögni - ngergő! - , de nem zárható ki. És nem én mondtam hanem Nagy Imre unokája még a mai performansz előtt!)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02C49SvLD2rfSsUimzqbUwdZh4YwBhUNxjHPUrK63f4xnY6YbNhtjV6ni4dAR7VEyl&id=100011090790234
krida
krida kedd, 22:57
Márki-Zay Péter is megmondta egykoron: "Kétharmaddal fogjuk leváltani Orbánékat"
Neki is sikerült, MP-nek is fog! (Csak balhézzon elég sokat! 🙂)
Schmidt
Schmidt kedd, 22:48
Előzmény: #152427  prmiklos
En pl visszakuldtem. A valaszok ugyan lehet nem fognak tetszeni nekik. Ez az en szereny kis lazadasom. Es tudod mit?! Jobban erzem magam tole
prmiklos kedd, 22:42
Előzmény: #152422  ngergo1985
Szerintem már tényleg az a baj, hogy vagy nincs senki, aki ki merne állni OV (és a szűk irányító kör) elé, és beszólna, hogy hülyeséget csináltok, vagy tényleg annyi ideig sulykolták a hülyeségeket, amíg már mindenki, aki döntési helyzetben van, elhiszi a saját ferdített valóságukat. Esetleg mindkettő. Szarvashibák sokasága. Szerintem az is az, amikor nem politikai médián tolják folyamatosan a nemzeti “konzultációt”. Aki csak egy kicsit is gondolkozik, azt szerintem ez irritálja. Sok, fárasztó, komolytalan. A normális hétköznapokba “tolják be” értelmetlenül. Ki a rák akarja ezt naponta sokszor hallani? Társadalmi célú reklám… na persze.
________
________ kedd, 22:31
Előzmény: #152424  ngergo1985
Schmidt
Schmidt kedd, 22:31
Előzmény: #152417  Schmidt
Emlitik benne a vizesblokkokat, omladozo vakolatot stb stb. Dec 5 a hatarido. Adtak ra 4 napot.
Aztan hogy Magyarnak resze van e benne, dontse el mindenki maga.
ngergo1985 kedd, 22:28
Előzmény: #152423  Ingarian
Nyilván, a 15 év brutálisan megtette a hatását, eszméletlen módon van főleg a 60+-os korosztály fanatizálva,agymosva, ezen a fórumon is jól látszik. Itt az a kérdés, hogy ez mekkora tábor lehet? 500 ezer,1, vagy 1.5millió? Akik bármi történik,akkor is a fideszre szavaznak... Iszonyat, mennyire nem tudja ez a társadalom jelentős részben az értelem apró szikráját sem mutatni. 
Ingarian
Ingarian kedd, 22:22
Előzmény: #152422  ngergo1985
A szektásaik nem változnak, azt a réteget talán meg lehet szólítani, akik a buborékon éppen egy picit kívül vannak. Félelmetes az agymosás, nem gondoltam volna, hogy élőben látom az orwelli világot, pedig éltem felnőttként a szocializmusban is, bár nem sokat.
ngergo1985 kedd, 22:19
Előzmény: #152416  prmiklos
Ha a fidesz tényleg "stabilan" vezet még a kutatásaik szerint, akkor mi szükség van szinte havonta ilyen óriási öngól balhékra? Minden ilyen szituáció mint a mai,ha csak legyen 60-40 arányban is, de a Tisza javára hoz. Iszonyatosan keresik a fogást Magyaron, ha már egy ilyen kocsmai szintű balhétól várják azt, hogy Magyar csináljon valamit a kamerák előtt. Ez már nagy elkeseredettséget jelenthet. Nagyon egyben kell azt a még X méretű tábort tartani, ezek szerint a repedéseken már szivároghat be a Tisza a nyáj felé. De hogy ezekkel a dolgokkal egyben terelik is még jobban egységbe az ellenzéki szavazókat, az is holtbiztos. 
rockmaster kedd, 21:56
Előzmény: #152416  prmiklos
ArRogán pont ilyenkor van szabadságon?:)
Süllyed a PedoFidesz minden tekintetben: szavazók számában és intelligenciában is.
Közben a kommunikációs igazgatójuk húlyét csinál magából és a guruló Trumpli dollárral pénzelt orosz csicskapártjból is:)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek