Pl. a CIG Pannónia sem ment fel soha a kibocsájtási ára fölé, max egyszer, napon belül. Mi a garancia, hogy ez fog? Aki kiszállt, úgy látta, h. inkább ma egy kisebb veszteség, mint holnap egy nagyobb.
mert olcsóbban akar visszaszállni, mert megjáratná máshol a pénzt, mert visszajön, akár drágábban is, de addig máshol nyerni akar, mert átba...va érzi magát, és nem hiszi hogy valaha lesz 18ezer, stb
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha 14500 Ft-on indult a kibocsájtás, ami felment 15-16 ezer forintig, tehát mindenki(!) 14500 Ft felett vette a részvényt, akkor miért adják el 12 000 Ft alatt. Igazából már azt sem értettem, hogy miért adták el 14000 Ft alatt, hiszen még csak "most" vették. Miért nem várja ki az egy évet, míg megvárja, hogy felmegy az árfolyam 18000 Ft-ig vagy 16000 Ft-ig és ott száll ki. Mindenki a saját pénzének az ellensége? Én biztosan nem adnám el bukóban. Lásd. OTP esete, amikor mondjuk 13 000 Ft-ért vette valaki és lement 8-9 ezer forintra az árfolyam, ha valaki türelmes volt és várt, akkor pozitívan tudott belőle kiszállni. Az ilyen remegő kezűeket sosem értettem.
Mindenki tudta, hogy ebből nem szabad venni az elején. Majd 10 alatt talán, de ilyen melyről nem fog tudni visszamászni könnyen, mert a választás egyre inkább közeledik.
Szeretnék szólni! Akinek pénze van a következő papírokban az minél hamarabb döntse el, hogy tartani szeretné vagy sem a választásokig! 11 hónap van hátra! A tőke ki fog menekülni áprilisig a következő papírokból! - 4IG - Opus Global - Alteo - CIG - Alteo - Delta - Waberers - Delta - MBH - MBH JZB - Granit Bank - Raba - ANY ---- EZ NEM POÉN ---- ---- vegyétek komolyan!!!------ ---- Belső Üzenet----
Én sem értem, hogy nyitóban miért borította rá valaki az 500 részvényét az üres könyvre. :( 13.000 alatt kicsivel elcsipegették volna pár nap alatt. Így most egy szemfüles megkapta, most tőle lehet megvenni jóval drágábban, de bőven 13 alatt.
hát ez nagyon egyszerűen és nagyszerűen hangzik, a nagy kérdés a 18k (baráti) célár bekövetkezési valószínűsége és bekövetkezésének ideje (A fenti vélemény semmiképpen nem befektetési tanács!)
Igazi pénzügyi zseni lehet akkor aki 11800 Ft-ért eladta ma ekkora bukóval (de mindenki más is, aki 13 ezer körül kiszórta", amikor ráadásul 18 000 forint a célár, csak ki kell "csücsülni".
kitűnő bank, kitűnő eredmények, igazi sikertörténet (ki ne akarna ebből részesedni), kiváló digitális ügyfélélmény, remek baráti célárfolyam, lassan lefelé csorgó tőzsdei árfolyam, mi kell még? (A fenti kérdés nem befektetési tanács!)
2 hónapja írtam, tartom: "8000 körül elkezd majd érdekes lenni a papír, jelenleg baromira túlárazott (ahogy részletesen írtam róla a bevezetés előtt, elég visszaolvasni)."
Hát eléggé pang a papír, meg a fórum is. Ahogy kúszik lefelé az árfolyam úgy pakolnak be nagyobb eladásokat is egyre lejjebb. Nem tűnik úgy, hogy nagyon érdekeltek lennének a magasabb árfolyamban. Pedig ha lenne egy felkör, akkor biztos több részvényt tudnának eladni...
Gránit Bank Nyrt.