Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user01
user01 ma, 11:05
Előzmény: #152478  maxwax
Merczer performansza rettentően csúnyán mutat, és ez nagyon sok emberhez eljut. Ha a fidesz ott tart, hogy már ezt is bevállalják, hátha alapon, akkor óriási nagy bajban vannak, nagyobban, mint amit látunk a már megjelent közvéleménykutatásokból.
euler ma, 11:00
Előzmény: #152469  Vali
Természetesen!
Mindenki erőltetett, megénekel, összemos, manipulatív, aki nem áll be a sorba.
Dettó fidesz mentalitás.
maxwax
maxwax ma, 10:59
Előzmény: #152474  user01
Esélytelen, hogy lenne Menczerre nézve bármilyen következménye a tegnapi  történetnek a kormány részéről. Gondolom, pajzsra emelnék a törzsszavazók.
Orbán Balázst sem tették lapátra, ez is belefér nekik. Az rtl híradójában láttam, hogyan oldalgott el, miután MP eltolta magától, mert szabályosan felnyomta a kapura. Az volt a cél,hogy legyen legalább egy olyan felvétel, ahol MP eltolja magától. Látni kellett Menczer arcát. 
Viszont MP-nek tegnapp is volt egy jó poénja, mikor azt mondták, adja oda a nevesincs államtitkárnak a gyerekeknek szánt ajándékot. MP mondta, dehogy, mert még ezt is ellopja ner.
euler ma, 10:56
Előzmény: #152459  ngergo1985
Nem a tényeket vitatom. Tudom, hogy milyen a fidesz szavazók kor/státusz/lakóhely szerinti összetétele. Azt is tudom, hogy a saját példám nem reprezentatív.
Hanem azt a lenéző, lekezelő stílust kifogásolom ahogy a fiatalok egy része viszonyul a szüleik/nagyszüleik generációjához. 
Olyan kétségbeesetten akarják a változást, hogy még bizonyos erkölcsi szintet is feladnak. Far-hát kommandó, agymosottak stb.
Látnak egy célzatosan összevágott videót és indul a gyalázkodás.
.
Tudom kiveszőben a szolidariás a társadalomból, de ezeknek a nyugdíjasoknak a fele tengődik, rosszul tájékozódik, nem beszélgetnek velük a gyerekeik unokáik, nem adnak nekik egy okostelefont vagy nem tanítják meg őket a használatára, nem fizetnek nekik elő tv-csatornákra (jó, tudom alig van értelmes), hogy ne csak a propaganda érje el őket.
.
Nem agykárosultak, bár az agyműködés nem javul az idő előrehaladtával, csak alkalmazkodnak a helyzetükhöz, amiben egy élelmiszercsomag, pláne a 13. havi nyugdíj segít a túlélésben. Vagy abban, hogy ajándékot vehessenek az unokáknak.
Ha a fiatalabb generáció így viszonyul hozzájuk, akkor szükségszerű, hogy ők is ezt kapják ha megöregszenek. (Ennyit akartam csak mondani. Ne vedd magadra!)

user01
user01 ma, 10:47
https://telex.hu/belfold/2024/12/04/szajer-jozsef-xxi-szazad-intezet-szuverenitas-hirtv

A fidesz közben próbálja egyértelművé tenni, hogy milyen alapokon is nyugszik a párt.
user01
user01 ma, 10:46
Előzmény: #152442  krida
A cseh korona, a lengyel zloty, a román lej mind tartotta az értékét az elmúlt 14 évben az euróhoz képest. Ezen országok gazdasága közben elhúzott a magyartól.
user01
user01 ma, 10:43
Előzmény: #152458  maxwax
Ha Merczert nem rúgják ki, akkor ezt Orbán személyesen rendelte el. Valszeg az a célja vele, hogy valami féleszű ezen felbátorodva nekimegy Magyarnak.
user01
user01 ma, 10:42
A nyugdíjak rohamosan veszítik el az értéküket. A forint zuhanása hamar megjelenik náluk, 2026. még messze van, addig emészthetik.
user01
user01 ma, 10:38
Előzmény: #152460  krida
Ez a cigányoknál sajnos gyakori probléma, amit nem helyesen kezelnek az orvosok. De ennek semmi köze a liberalizmushoz.
badsector1
badsector1 ma, 10:37
Előzmény: #152468  ngergo1985
Szoros eredménynél pár száz szavazat sokat számit.
Az 1. kerületben  a Máltai szeretetszolgálat idősotthonába bejelentett 700 venezuelai menkült döntötte el a fideszes győzelmet.
Ivanhoe ma, 10:36
Előzmény: #152442  krida
Németország és az állampolgárai tudod mit bánhatnak? Azt, hogy erős gazdaságként, az Unió vezető gazdasági erejeként, bruttó befizetőként, olyan illiberális országot támogattak az állampolgárok pénzéből, akik szembementek, az ugyan "nem tökéletes", de mégis demokratikus normákkal. Németország egyedül is képes elboldogulni, és inkább attól kellene félned, hogy mi lesz, amikor azt mondják, ennyi volt, és legerősebb láncszemként kilépnek ebből a "fertőből", vagy csinálnak egy új szövetségi rendszert. Akkor majd követheted Orbán apádat, előre a "gazdasági semlegesség" útján. :) 
Vali ma, 10:33
Előzmény: #152456  euler
Ez egy ritka erőltetett átkötés, hogy ismét idézd Natáliát, aki hosszan megénekli, hogy miért jogos összemosni szerinte Menczer mivanmivan hőbörgését a valódi politikai lábmunkát végző MP megnyilvánulásával. Attól, hogy az írás összefüggő és "szent ügy" nevében írta, az összemosás ugyanúgy manipulatív.
ngergo1985 ma, 10:31
Előzmény: #152461  csendben
Ebben tök igazad van, ezt én is tudom, de öszintén: mennyi ember él idősotthonban? Azért ez nagyon nem fogja megdobni azt a tábort, akik a fideszre szavaznak nyugdijjasként. 
badsector1
badsector1 ma, 10:24
Nyugaton nincs elege az embereknek az erkölcsi fertőből, maximum a te fejedben.
maxwax
maxwax ma, 10:23
Te tuti nő vagy! Ráadásul még bigott vagy mind a vallás, mind politikai hovatartozásod tekintetében. Én nem tudom, hogy milyen városban/településen élsz, de ez a 21 században rettentő fura.
Nőként úgy gondolom, hogy minden nőnek joga legyen eldönteni, hogy megtartja-e a megfogant magzatot. Ha erőszakból fogant, ha beteg, ha a szülők nem engedhetik meg maguknak, hogy felneveljék pl, akkor engedd meg, hogy minden nő saját maga döntsön, hogy megszüli-e a gyerekét.
Azt sem értem, miért ragaszkodik egy nő ahhoz, hogy tudva, hogy örökletes betegséggel születendő gyereke jó esetben 15-20 évet él, mégis megszüli, majd utána keresi a nem létező gyógymódokat, kér támogatást emberektől, hogy kezeltesse és közben látja majd elmenni az önálló életre képtelen gyerekét.
Down szindrómás gyerekek általában 35+-os szülők esetén foganhatnak meg. Nem véletlen, hogy kötelező szűrés van rá. Milyen élete lesz annak a gyereknek, ha a szülei meghalnak, de a szülők is milyen életnek néznek, ha egy ilyen gyerekük születik? Hány család marad egyben sérült, betegek születése után? Legtöbbször a nők egyedül küzdenek a gyerekeikkel.
Te nem ebben a világban élsz!
signal2
signal2 ma, 10:18
Te beszélsz erkölcsi fertöröl? Amikor a fidesz 20 éve nyílt és hazug uszítással, nonstop haudozással fertözi a társadalmat. Nevetséges.
Ivanhoe ma, 10:18
"Az erkölcsi fertőben" élsz benne, itt Magyarországon, nézd már meg, hogy hova züllesztették le a közbeszédet Orbánék, vagy milyen undorító módon használják fel a "kereszténységet", a "nemzeti eszméket", hogy elérjék céljaikat és hatalmon maradjanak, hogy minél több pénzt oszthassanak szét a haverok között. Hogyan relativizálják az orosz-ukrán háborút, milyen magyarázatokat gyártanak rá, az agresszort nem ítélik el, hanem ezt is eladják neked a "békepártiság" köpönyegébe bújva. Te egy "álomvilágban" élsz, megtévesztett vagy.
csendben ma, 10:12
Édesanyédnak islehetett olyan döntése,amit idővel megbánt....
csendben ma, 10:11
"És hány ember élhetne, ha a felelőtlen szülők nem gyilkolásszák le őket még megszületés előtt":Mennyivel jobb lenne,ha nem abortálnák,hanem az udvari latrinába dobnák..... De az se lenne rossz megoldás,ha a "felelőtlen nő" meg tudná venni a fogamzásgátlót v. az óvszert....
csendben ma, 10:01
Segítek: a nyugdíjas otthonokban -többről is konkrétan tudom- az ápolók töltik ki a szavazólapokat az idősek helyett... Nem is beszélve az egyházi működtetésű otthonokról.... Ennyire egyszerű a dolog!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek