Ha fordul is, már szarrá lett higítva, ebből már nem lesz szerintem semmi, persze egy-egy swing-re jó lehet, de sok pénzt azért nem tennék bele, max játszóst
Szia! Van LAC-om nem is kevés,de a favorit nálam most a LAAC ,mert már termel.Szerintem mivel Kina is benne van lehet,hogy ajánlatot tesz az egész cégre?A LAC kb. 2027-ben, ha minden a tervek szerint alakul,fog elkezdeni termelni,de ezért nálam a LAAC előnyősebb helyzetben van.Üdv!
Én egyelőre maradok a put-ok eladásánál, ha májusig nem megy 2 alá a LAC, akkor keresek egy kis fagyipénzt, ha meg alámegy, 2 dollárért nyomok egy jó nagy pakkot, számomra win-win LAC 2027-re kezd termelni, addigra szerintem a Li ára is magára talál Meglátjuk
Ütnek minden lithiumost. ALB is 2 nap alatt majdnem 10% zakó. De nem baj. Ami szabad forrásom keletkezik a következő fél évben azt mind az utolsó dollárig lithiumba pakolom.
A Lithium cegek, es a Rare Earths hasonloan viselkednek, pl. REMX es ALB chartja is nagyon hasonlo. Es szerintem is elkezdodott egy tobbeves bull piac, uj csucsra fog menni mindket tema. ALB potencialja +200%, REMX potencialja szinten hasonloan +200% Az LAC a mostani 3.7 szintrol tobb mint 1000%. Igen, 10x nagysagrend.
Most érett meg bennem az elhatározás, hogy eladok pár 2026 januári 2-es PUT-ot LAC-ra Nagyjából 33%-ot hozna, ha 2 felett maradna az árfolyam, ha meg aláesne, akkor azért 2-ön bármikor beszállnék longra
Mindig, miért mit gondolsz miből fizetik a projekteket? A cég eddig kb 0 dollárt termelt, és nem is fog még jó ideig, vagy kölcsönt kap/vesz fel, vagy higít Én pld biztos vagyok benne, hogy mire termelni fog a LAC, a részvény szám többszöröződni fog Reméljük nem jelentenek be megint valami offeringet 30%-os discount-tal, mint legutóbb, amikor szétverték a kitörtést 7 dollár körül
Lithium Rare Earth and Strategic Metals
Hátha van ilyenre is igény, jöhet minden, ami belefér :)
Ki mit tart, mit vár a jövőben