Topiknyitó: _Macika_ 2019. 11. 22. 11:56

Gloster  

https://bet.hu/Rolunk/Sajtoszoba/Partnerek-sajtokozlemenyei/it-biztonsagi-ceget-akviralt-a-tozsdere-keszulo-gloster
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zsimo
Zsimo 2020. 07. 03. 12:24
#4
2300 
BET fejlesztés siker story
Zsimo
Zsimo 2020. 06. 25. 13:42
#3
2500
_Macika_
_Macika_ 2019. 11. 22. 11:57
#2
IT biztonsági céget akvirált a tőzsdére készülő Gloster2019. nov. 18.
..
2019. november 14-én a Gloster Infokommunikációs Kft. és a Tőzsér és Máriás Szoftver Iroda (TMSI) KFT. tulajdonosai, a TMSI 100%-os tulajdonrészének adásvételéről írtak alá szerződést. Az akvizíció zárását követően a TMSI csapata a Gloster kibervédelmi üzletágaként folytatja.
,
,
Az akvizíció elsődleges célja, hogy a Gloster Infokommunikációs Kft., a 23 éves TMSI Kft. kibervédelmi technológiai tudásával kibővülve, meghatározó IT biztonsági szolgáltatóvá váljon a hazai vállalati piacon. A tranzakció eredményeként a két cég mostantól közösen, egy helyszínről biztosítja meglévő és leendő ügyfelei számára a hatékony és biztonságos üzleti működés informatikai feltételeit. A tranzakciós szerződés előkészítését a Pintér Attila Ügyvédi Iroda végezte.A TMSI megvásárlásának egyik eredményeként, a Sophos – az ismert oxfordi központú IT biztonsági világcég -  az elérhető legmagasabb Platinum partneri kompetenciájára tesz szert a Gloster. Képessé válik olyan komplex (end-to-end) kibervédelmi szolgáltatások nyújtására, mint: végpont és szerver védelem, mobiltelefon-menedzsment és adat-titkosítási megoldások. A két cég szolgáltatási portfoliója tökéletesen kiegészíti egymást.„A TMSI-t évek óta ismerjük, több sikeres projektben is dolgoztunk együtt. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan szakmailag elismert céget sikerült megvásárolni, mint a TMSI Kft. Professzionális tudásuk lesz a szilárd alapja növekvő kibervédelmi üzletágunknak.  Megtiszteltetés, hogy évtizedes tapasztalataikat megosztják velünk és támogatnak minket a stratégiai céljaink megvalósításában.” mondta el Szekeres Viktor, a Gloster Infokommunikációs Kft. tulajdonosa.„Régóta figyelemmel kísérjük a Gloster dinamikus fejlődését és számunkra megnyugtató, hogy hasonló értékrenddel rendelkezik a két cég vezetősége. Időszerű volt nálunk a generációváltás és az ő szervezettségük, mérnökcsapatuk, üzleti felkészültségük volt számunkra a döntő. Örömmel adjuk át tapasztalatainkat, tudásunkat a fiataloknak mintegy 200 ügyfelünknél.” - fűzte hozzá Máriás Zoltán, a TMSI Kft. alapító tulajdonosa.Az akvizíciót követően a Gloster Infokommunikációs Kft. – leányvállalatokkal együtt - immár 40 fő alkalmazottal, 100 havidíjas ügyféllel és több mint 400 rendszeresen vásárló vállalati ügyféllel rendelkezik. A csoport tagjainak együttes árbevétele 2018-ban 2 milliárd forint volt, mintegy 450 millió forintos EBITDA mellett.A stratégiai célokról
,
A Gloster Infokommunikációs Kft. stratégiai célja, hogy néhány éven belül a hazai KKV szektor vezető informatikai szolgáltatója legyen. Ezt a célt az organikus növekedés mellett, generációváltással egybekötött akvizíciókkal kívánja megvalósítani. E stratégia keretében szerzett többségi tulajdont az Euroway Networking Kft-ben 2019. januárban és 2019. novemberben 100%-os tulajdont a TMSI Kft-ben. A Társaság további akvizíciókra készül, melynek finanszírozásához 2020 tavaszán tőzsdére lép. A növekedés megalapozásához a Gloster idén nyáron létrehozta a 0-24 órában működő Gloster Managed Service Centert, aminek köszönhetően proaktív informatikai szolgáltatásokat kínál a cégcsoport minden ügyfelének.
,
Büszkék arra, hogy résztvevői a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde szervezésében indított ELITE vállalatfejlesztési programnak valamint arra, hogy 2019 novemberében elnyerték a „Családbarát hely” tanúsító védjegyet.

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
1 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek