Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax hétfő, 18:36
Előzmény: #151336  euler
Csak a két férfi megszólalását.
Viszont nem értem a felháborodást. Miért vették magukra? Érintve érzik magukat?
MP első perctől kezdve hangoztatja, olyan embert nem indítanak, akik bármely jelenleg parlamenti párt képvselője.
Jámbor - órákkal ezelőtt idéztem is - még abban gondolkodik, hogy lesz előválasztás. Rendben, de mely pártok fognak abban résztvenni? A Tisza tuti nem, mert úgy gondolják, egyedül is bírnak majd nyerni. Kívánom, hogy ezek a képviselők nyerjenek körzetükben, de működik a nyerteshez húzás. Ezek az emberek csak a saját körzetükben gondolkoznak, nem pedig az ország érdekét.
Mississippi
Mississippi hétfő, 18:29
Előzmény: #151337  maxwax
Nem az a baj, hogy költői kérdésnek is gyenge, hanem ellenszenves.
Tegnap majdnem megdicsértem MPt, az orbántakarodj kórus leállításáért, mondván hogy ne bántsuk egymást, meg a  kultura...de akkor a Tisza és az Óellenzék ne egymáson köszörülje már a nyelvét, akkor moderálja magát is, mutassa meg hogy lehet más a politika.
badsector1
badsector1 hétfő, 18:27
"Eltávolították Lázár minisztériumától a Partizánnak kitálaló műemléki referenst
Bátonyi Péter volt kormányfőtanácsos, az Építési és Közlekedési Minisztérium alá tartozó műemléki referens a Partizánnak tálalt ki arról, mennyire lazán kezeli a kormányzat a műemléki ügyeket. A médium egy történetet emelt ki a sokból: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Szabadság téri székházának felújítását. Ezzel a sztorival élesítették vasárnap a kedvcsináló videót, és ahogy Bátonyi elmondta a Telexnek, hétfőn már nem dolgozott az ÉKM-nek.Bátonyit sikerült elérnünk hétfőn, ő pedig azt mondta, legtöbb kérdésünkre választ fog adni a Partizán teljes, szerdán megjelenő anyaga. Bátonyi eltávolításáról is beszélt: pénteken eljött a munkahelyéről, de akkor még hivatalban volt (ez alapján nem tudtak az interjúja október közepi elkészültéről). Az említett vasárnapi előzetesből látták, hogy szerepelni fog a Partizánon, hétfő reggel pedig már meg is jött az ügyfélkapujára a felmentéséről szóló döntés. „Erre számítottam, nem lepődtem meg” – mondta Bátonyi, aki azt hitte, munkaadói legalább megvárják a szerdai adást."

A rendszer összedőlése megkezdődött, kezdenek csiripelni a rendszer verebei.
maxwax
maxwax hétfő, 18:25
Előzmény: #151334  Mississippi
Ha arra kérdésre gondolsz, hogy minek indul Hadházy, ha szerinte azaz Hadházy szerint választáson nem győzhető le a fidsez, akkor csak sajnos azzal szembesítette, amit Hadházy hangoztat, amit ír bejegyzéseiben.
Leírtam korábban is, amikor nem vette fel a mandátumát és ha jól emlékszem hatmillió forintra megbüntették, akkor folyamatosan kaptam az adakozásra hívó emaileket. Kigizette, letette az esküt. Becsületesen elolvastam azokat a cikkeket, amelyben valamilyen témában megszólalt és címlapra kívánkozott, de ha lenne egy párt mögötte, amit még ő is vezetne, akkor nem tudnék szavazni rá. Ő nem szólít meg tömegeket.
Az, hogy MP hol volt, miért nem lépett, nos semmi jelentősége már, aktualitását vesztette.
euler hétfő, 18:24
Előzmény: #151332  maxwax
Mississippi
Mississippi hétfő, 17:55
Előzmény: #151332  maxwax
 Kicsit ellenszenves  a kérdés,  remélem neki is felteszi valaki majd, hogy: Egyébként a pártelnök úr miért nem indult el eddig, ha úgy gondolja hogy a fidesz legyőzhető, jól esett az akól melege? 
badsector1
badsector1 hétfő, 17:53
Előzmény: #151327  signal2
"Müszaki ok miatt lezárták a Déli Pályaudvart. Ez már igazi tragikomédia. "

Ez történik mikor képzetlen magorok nagy tömegben kapnak szavazati jogot.
maxwax
maxwax hétfő, 17:31
Előzmény: #151312  maxwax
MP válasza Hadházynak:
"Péter Magyar
Képviselő úr, az interjúban külön kiemeltem önt, mint akinek van tisztességes szakmája, amelyet gyakorol is. A választáson pedig minden párt/jelölt eldönti, hogy indul-e és milyen formátumban. A TISZA Párt, mint Magyarország legerősebb politikai közössége mind a 106 körzetben indít jelöltet.Mi a hátralévő másfél évben folytatjuk a munkát, legyen szó gyermekvédelemről, egészségügyről, oktatásról, vagy gazdaságról. Járjuk az országot, építjük a csapatot és készülünk a kormányzásra. Egyébként, képviselő úr miért akar elindulni a választáson, amin ön szerint nem lehet legyőzni a Fideszt?
üdvözlettel, MP"
csendben hétfő, 16:16
Előzmény: #151329  gazmber
Nincs az az átlagbér,amit el ne lehetne inflálni...(Bokros Lajostól)
bigyula hétfő, 16:08
Előzmény: #151325  Sehmet
Szerinted, ha 410+ Ft-os euró árfolyam mellett 397 Ft-os euróval tervezik a költségvetést, akkor mennyi lesz az euró? 350, vagy 450 inkább?
gazmber hétfő, 16:01
Előzmény: #151325  Sehmet
ezt izé is bejelentette... ~2027-re 1milla átlagbér és annak a fele, azaz 1000euró lesz a minimálbér... nem kell nagy matek zseninek lenni, hogy akkor 1000euró=500eFt...
gazmber hétfő, 15:56
Előzmény: #151327  signal2
ők se számítottak rá lehet, hogy ennyi cikluson át engedik őket 'lopni'(?) a választóik úgy, hogy közben semmi más érdemit nem tesznek az ország gyarapodásásért ... max.a túlárazott stadion beruházások és egyéb 'betonzások' térkövezések melyeknek lett ami lett- némi 'eredménye' (?) szvsz
signal2
signal2 hétfő, 15:40
Müszaki ok miatt lezárták a Déli Pályaudvart. Ez már igazi tragikomédia. 
A fidesz lerohasztotta az országot.
Istvan78 hétfő, 15:21
Előzmény: #151308  Sehmet
Az alacsony megélhetési költséggel arra akartál utalni, hogy a nálunk lakó nyugatra dolgozó nomád IT-seknek milyen olcsók vagyunk, azaz milyen nagyok a nyugati bérek és ebből milyen jól lehet élni itt.
Ebből egyedül az írható a kormány javára, hogy az egész országban, Pesten különösen erős a telekommunikációs infrastruktúra.
Az meg, hogy Budapest érdekes, izgalmas város, sok a kulturális és más lehetőség, inkább a fővárosi vezetésen múlik. Persze Tarlós idejében is így volt, ezt nem akarom eltagadni tőle.
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:47
Előzmény: #151305  ________

Ezt az 500 Ft-os euró árfolyamot az ellenzékbarát GKI a béremelések nyakába varrja egyrészt, másrészt pedig azt mondja, hogy túl alacsonyak a bérek, stb. Egyébként az 500 Ft-os árfolyamot 10 év távlatában prognosztizálják.
.
"Sehogy nem jön össze a kormány által programozott éves 1,5 százalékos árfolyamromlás, ha közben a bérek euróban nominálisan évi 9 százalékot emelkednének."
.

https://forbes.hu/penz/legalabb-500-forintos-euro-arfolyamot-prognosztizalnak-a-gazdasagkutatok/
maxwax
maxwax hétfő, 14:37
Előzmény: #151319  signal2
Előbb legyen meg a 2026-os választás eredménye. Addigra már nem lehet rendeleti kormányzás - nagyon remélem - és nem lehet szabotálni a parlamentet.
A többi tiszás képviselő még alig kezdte meg a munkáját, nem évek vannak mögöttük! (Nem vagyok pesti, nem akarok teljesen képben lenni az ottani helyzettel. ) A fővárosra vonatkozó választási szabályok tehették lehetővé, hogy Pesten vannak tiszás önkormányzati képviselők.
Szegeden nem pártok indultak, hanem színeiket elfelejtve az Összefogás Szegedért Egyesület szerepelt a nevük mellett a képviselőknek és simán meg is szavazták a korábbiakat. Ez abszolút helyi megoldás.
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:37
Előzmény: #151318  Ivanhoe
Ebből is látszik, hogy a fasizmusnak hányféle meghatározása van. Umberto Eco-t én is nagyra értékelem, de ő a fasizmus meghatározását csak egy adott korszakára vonatkozó meghatározást tartalmaz, márpedig a fasizmus ennél jóval tágabb és bonyolultabb, az azonban igaz, hogy Umberto Eco meghatározását mindenki megérti, csakhogy az a fasizmus nem minden korszakára vonatkozó, saját tapasztalaton alapuló látásmódot tükröz, amiben "sok igazság" is van. Én azért hadd maradjak az ezen a téren világhírű oxfordi professzor szélesebb-körű, történelmi korszakokat felölelő részletesebb és változásokat figyelembe vevő könyvének/tanulmányának elfogadása mellett, ami összefoglalóan azt jelenti, hogy a fasizmus történelmi jelenség és politikai koncepció, ami a nemzeti újjászületés mítoszát, vagyis a palingenezist helyezi a fasizmus megértésének középpontjába.
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:27
Előzmény: #151315  Ivanhoe
Mindenki értelmezi azt, amit elolvas, de nem biztos, hogy jól! Szóval a megértés és az értelmezés két külön kategória, még ha neked első látásra nem is tűnik fel. Szerintem Seldon helyesen értelmezte, amit te most megpróbálsz - nem annyira jól - megmagyarázni. De talán ott kellene elkezdeni, hogy a valóság azonos-e valaki véleményének saját igazságával. Hát bizony, nem! A valóság ontológiai megközelítése más, mint az episztemológiai, de semmiképpen nem azonos valakinek a valóságról alkotott véleményével, bár a vélemény is szent, azonban a vélemény alkotójának tudata által meghatározott "valóság" nem azonos a a tudatunktól függetlenül létező dolgok összességével! Ezért akkor, amikor azt írod, hogy "meddig lehet elmenni a valóság tagadásában?" - az a hivatkozott szövetkontextusban a véleményed szerinti, szubjektív valóságra vonatkozik, ezért erre objektív választ sem lehet adni!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek