Csak a két férfi megszólalását.
Viszont nem értem a felháborodást. Miért vették magukra? Érintve érzik magukat?
MP első perctől kezdve hangoztatja, olyan embert nem indítanak, akik bármely jelenleg parlamenti párt képvselője.
Jámbor - órákkal ezelőtt idéztem is - még abban gondolkodik, hogy lesz előválasztás. Rendben, de mely pártok fognak abban résztvenni? A Tisza tuti nem, mert úgy gondolják, egyedül is bírnak majd nyerni. Kívánom, hogy ezek a képviselők nyerjenek körzetükben, de működik a nyerteshez húzás. Ezek az emberek csak a saját körzetükben gondolkoznak, nem pedig az ország érdekét.
Viszont nem értem a felháborodást. Miért vették magukra? Érintve érzik magukat?
MP első perctől kezdve hangoztatja, olyan embert nem indítanak, akik bármely jelenleg parlamenti párt képvselője.
Jámbor - órákkal ezelőtt idéztem is - még abban gondolkodik, hogy lesz előválasztás. Rendben, de mely pártok fognak abban résztvenni? A Tisza tuti nem, mert úgy gondolják, egyedül is bírnak majd nyerni. Kívánom, hogy ezek a képviselők nyerjenek körzetükben, de működik a nyerteshez húzás. Ezek az emberek csak a saját körzetükben gondolkoznak, nem pedig az ország érdekét.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!