Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler hétfő, 20:36
Előzmény: #151359  ngergo1985
Olvass tovább!
"Nem "levitézlett pártokról" beszélünk, hanem zömmel egyéniben már bizonyított emberekről." 5-10 főről, nem hiszem, hogy többről.
ngergo1985 hétfő, 20:05
Előzmény: #151352  euler
Na most azt mondod, hogy MP kétpártrendszerre törekszik. De közben meg azt mondod, mennyire rossz lenne, ha nyerhető körzetekben 2 ellenzéki is indulna egymásra. Nincs realitása ma annak, hogy 1,5 évvel a választások előtt egy 5-7% körül billegő dk-s, vagy 1%-os momentumos jelölt bármi érdemi %-ot elvehet egy tiszás jelölttől, illetve hogy bárki újra dk-s jelöltre akarna szavazni! Hát pont ezért lettek ezek a pártok mára csak akkorák, mert nem kérnek az emberek dk-s, momentumos jelölteket! Sem én ,sem senki itt a fórumban sem, rajtad kívül! Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni! És igen,ez azzal jár, hogy igazábol senkinek sem kéne a tiszára indulnia, aki komolyan az Orbán rendszer bukását akarja! Hogy a picsába kéne legyőzni választások útján a fideszt, ha nem mindenkinek kb 1-re kéne most szavaznia a lehető legnagyobb tömegben? Az,hogy a DK, momentum,stb elindul, pont ők követik el a legnagyobb hibát,pont amiatt, mert ŐK veszik el a tiszától azt a 3-4-5%-ot,ami adott esetben kellhet! Országos szinten több mint 2-300 ezer szavazatról beszélünk! 
Mississippi
Mississippi hétfő, 19:53
Előzmény: #151351  Heisenberg
Polgármester választasnál nem volt előválasztas. Nem tudom, hogy jön ez ide. A te problémád akkor inkább az, hogy egy part vagy sok párt legyen. Arra viszont nincs ráhatása MPnek, hogy a régi nevek ne nduljanak el. Pláne amilyen bunkó módon beszólogat.
euler hétfő, 19:43
Előzmény: #151336  euler
Tordai Bence megfontolt és részletes sorait is érdemes elolvasni. 
Egy felelős politikus. Mi a baj vele? 
Nem "levitézlett pártokról" beszélünk, hanem zömmel egyéniben már bizonyított emberekről.
Így fejezi be:
"Szívből remélem, hogy Magyar Péterrel sikeres lesz Orbán Viktor leváltása 2026-ban, és megtalálják hozzá azt a 70-80 olyan jelöltet, akik az egyéni körzetükben majd képesesk lesznek arra, amit mi jónéhányan már megcsináltunk 2022-ben."
https://www.facebook.com/TordaiBence/posts/pfbid02xWyksV1Ughvp9vR4w84CYJ8aVQJM58wxpUu5dLuCNEZEN5Dume3LYmiQXpvH4C53l
Mississippi
Mississippi hétfő, 19:42
Azért volt jó az előválasztas, mert egyértelmű helyzetet teremtett, szamarveetőt adott a szavazók kezébe, és megnyerték a választást.
Az hogy utána mi lesz, az más kérdés. Mondjuk az lesz, hogy visszajön a fidesz a Tisza után. De egyelőre  ez nem erdekes
tanrek hétfő, 19:38
Előzmény: #151314  Sehmet
Szóval Bp. ez elmúlt 5 év kivételével épült-szépült, azóta csak rohasztják, de előtte szerencsére annyira jó hely lett, hogy még így is egész vonzó...
Vagy az is lehet, hogy attól vonzó, ami a világ közepe Mo-on egyaránt jellemző a fővárosra és bármelyik borsodi füstös zsákfalura....
Vagy még az lehet, hogy az egész "emútötévezés" annyira gáz, hogy csak ilyen amőbák szintjén se vállalható agymenést lehet összehozni belőle...
Biztos vagyok benne, hogy lehetne a bp-i városvezetést számtalan kritikával illetni, de amit te csináltál, az az alsó 2 milliónak szánt agymosás szintje....
Mississippi
Mississippi hétfő, 19:36
Előzmény: #151348  Heisenberg
Lehet. De ha elindul, az bekavar, 22-ben sokszor csak egy kamujelöltön uszott el az ellenzéki győzelem. 
Ha a választóknak nincs a szájába rágva a stratégia, akkor lesznek akik a szivükre hallgatnak majd, és a régi kedvencükre szavaznak. Bocs, de én is. Most egy volt Együtt-ös srác a képviselőm, valamikor voltam velük Soros- plakátot szaggatni, csak egy előválasztás fog meggyőzni hogy ne rá szavazzak, amennyiben nem lép vissza magától. Szerintem Jámborral ugyanez a helyzet, Szikrás mozgalom.
Egyel jobb a helyzet, ha az előválasztáson pofára esik Jámbor, visszalép, és kéri a szavazóit hogy a Tiszára szavazzanak. Nem tudom felfogni hogy mi szól az előválasztas ellen, talán fosnak az ellenzők, mert ugye ez fordítva is elsülhet és lehet hogy a Tiszásnak kellene visszalépnie. De miket beszélek, a MP egy jelenség, minden szavazó zsigerből - még a fideszesek is- az ismeretlenTiszásra szavaznak majd. 
Istvan78 hétfő, 19:24
- Ha MP nem zárkózna el kategórikusan az óellenzéktől, akkor összegyurcsányoznák és itt ez az ige általánosan értendő. Emiatt többet veszítene jobbról, középről, de lehet balról is, mint nyerne. Jogos a felvetés, hogy ez a dolog nem működött 22-ben, MP most egy új utat próbál ki és úgy néz ki, ez működhet.
- Ha "összeszűrné a levet" az óellenzékkel, elkezdené bedarálni az óellenzék, főleg Gyurcsány, elindulna a bomlasztás.
- Miért kellene egy leszerepelt óellenzékkel együttműködni, bizonyították, hogy nem elég jók, Ez igaz még akkor is, ha ez nem mindegyik pártra és mindegyik politikusra egyformán igaz.
euler hétfő, 19:23
Magyar pont azt csinálja. Plurális kétpártrendszerre törekedve.
De a választási matek nem érdekes, majd a választói attitüd megoldja.
Hidd el, észnél lesznek a szavazók most is!
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 19:10
Előzmény: #151346  Mississippi
Áruld el már, hogy kinek jó pl. ami a Pikó Andras mostani újravalasztásánál volt? A szocik, akik eleg erősek voltak a Józsefvarosban, az utolsó pillanatban zsarolni kezdtek, majd felrúgták a Szent Koalíciót. Meg szerencse, hogy a szavazók észnél voltak.
Vagy korábban pl. Baranyi Krisztina körüli torzsalkodaok esetében is.
De ide vehetjük Egert is, ahol sikerült 5 ev leforgása alatt szétbarmolni es elveszteni mindent, a Jobbik/ MSZP/ DK stb torzsalkodas miatt...
Kinek van erre szüksége. Ja, a fityesznek.
dexter hétfő, 19:09
Lassan az lesz a hír, ha egy is pontos lesz.

Teljes összeomlás a MÁV-nál, minden vonat késve indul
https://telex.hu/belfold/2024/11/25/mav-informatikai-hiba-keses
maxwax
maxwax hétfő, 19:07
Előzmény: #151346  Mississippi
Nézd, az én városom akkor is ellenzéki volt, amikor szinte sehol senk az országbani! A városban már az EP választáson vastgon verte a fideszt a Tisza. Viszont írtam erről is, már évekkel ezelőtt átszabta - most újra - a körzeteket a fidesz, természetesen a saját javára a környező településekkel. (ráadásul többen is vagyunk a körzetben)
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 19:02
Előzmény: #151341  Mississippi
Jámbor Andrást tisztelem, de nagyon félreérti a helyzetét. 2022- ben nem azért szavaztak rá, mert ő Jámbor András, hanem azert, mert a választási matek szerint neki volt a legnagyobb esélye legyőzni a budapesti főispán urat, mivel mögötte állt az ellenzéki koalíció. Azóta lett egy párt, amelyik Budapesten mar közelíti az 50%-ot is, így a választók ennek a pártnak a jelöltjét fogják támogatni -, Andrásnak bárhogy is fáj ez.
A politika sajnos ilyen.
maxwax
maxwax hétfő, 19:01
Előzmény: #151345  euler
Te magadból indulsz ki és fogalmunk sincs, hogyan fognak dönteni a választók, amikor 2026-ban - remélhetőleg - lesznek választások.  Még előttünk van 2025 is! Fogalmunk sincs, a választók szavaznak-e majd a kicsi opártok jelöltjeire, ha a jelöltek mögött nem áll fajsúlyos párt.
Vagy bukik a fidesz "26-ban vagy nem.
Mississippi
Mississippi hétfő, 18:55
Előzmény: #151342  maxwax
Lehet feltenni hülye kérdéseket, meg lehet bunkónak is lennei, csak ez megosztó. Majd meglátod Zuglóban, meg a többi kerületben. Vagy Szegeden. Nem kell félnetek, jó lesz.
euler hétfő, 18:52
Előzmény: #151340  maxwax
Nem minősítem akkor, hogy melyik megszólalás illik egy felelős politikushoz.
De az érdemi válaszom az, hogy pont ezzel a kirekesztéssel (itt 5-10 valódi ellenzéki politikusról lehet szó, akik hitelesek és már bizonyítottak) veszélyezteti az "ország érdekét". Így még az egyszerű feles győzelem is kétséges lehet.
Írtam róla ma is (persze tudom, ki nem sz.rja le :)
Ingarian
Ingarian hétfő, 18:51
Előzmény: #151328  gazmber
Agymosottaknak épül szépül az ország, a két maradék agysejt arra már nem elég, hogy a beton nem fog jólétet hozni senkinek. Jó, túloztam, a NER-nek hozott. Nem is akármilyet.
maxwax
maxwax hétfő, 18:51
Előzmény: #151341  Mississippi
Nem értettem félre. Néhány órája írtam, nem látom okát, hogy legyen előválasztás. Azért volt '22-ben, mert külön-külön nem voltak elegen az ellenzéki pártok, de úgy gondolták, együtt elegen lesznek, mert a választók majd átszavaznak. Nem szavaztak át, bukott az egész. Megdőlt egy mítosz.
maxwax
maxwax hétfő, 18:46
Előzmény: #151339  Mississippi
MP határozott válazst vár, nem költői kérdés volt. Hadházy címlapon lenne, ha arról beszélt volna valaha,  szerinte hogyan zavarható el a fidesz. Képtelen vagyok benne látni az ország vezetőjét.
A választások óta hol a DK, hol a Momentum?
Ja, a DK-tól is kapok emaileket, hogy támogassam őket.
Mississippi
Mississippi hétfő, 18:44
Előzmény: #151340  maxwax
Szerintem félreérted Jámbort.Nem előválasztasban gondolkodik, hanem csak tudatta, hogy akkor nem indul ha legyőzi valaki az előválasztáson. Ha nem lesz előválasztás akkor mindkettő elindul a fidesz ellen, esetleg leszegy "chiken game".

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek