Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 kedd, 09:11
Előzmény: #151396  Sehmet
MP motivációit még nem ismertem ki. Azért nehéz megfejteni, mert egyrészt még idén januárban is vígan része volt a NER-nek, és a pozícióiból ítélve nem sok belsö konfliktusa lehetett. Márészt van ugye egy jelentös sérelme, hogy t.i. a volt feleségét beáldozták. Lehet, hogy ez motiválja, ki tudja.
A propaganda általi sározás eddig MINDIG bejött, egyelöre nincs okuk feltételezni, hogy most nem fog. Csak még nem találták meg azt a zsigeri érzelmekre ható témát, amit rá lehet égetni Magyarra, mint MZP esetén a háborúval való riogatás. 
Ivanhoe kedd, 09:10
Előzmény: #151396  Sehmet
"országos lefedettségű pártot, mozgósításra alkalmas személyekkel nem lehet felállítani."
Az ellenzéki szavazók egy vödör vízre is leszavaznak, ha eltakaríthatják Orbán rendszerét. A Fidesz mellé állni pedig politikai öngyilkosság. Minek tenne ilyet? Nem szeretem M.P.-t , de én is kénytelen leszek leszavazni rá, hogy ne Orbán legyen. Szerintem nem jutunk el odáig, a fidesz az antidemokratikus eszközökben ismét szintet lép. Az sem biztos, hogy 2026-ban lesz országgyűlési választás, a fidesz hatalmas lejtőn van, és ezt már nem lehet helyrehozni.
euler kedd, 09:08
Előzmény: #151392  Sehmet
Pontosan így írta le először, - /2011. 08. 29. - Nyílt levél az Amerikai Népszavához/
"A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” 
De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
.
2022. december 7-én, 91 éves korában hunyt el Kanadában, ahol 10 boldog évet élt politikai menekültként. Magyar sors.
.
Egy halála előtt 2 évvel készült beszélgetés vele:
https://hirklikk.hu/kozelet/kertesz-akos-igenis-a-magyar-genetikusan-alattvalo/364101/
Sehmet
Sehmet kedd, 09:05
Előzmény: #151395  maxwax
Bizonyára eddig minden ellenzéki pártra "fogcsikorgatva" szavaztál, ahogyan írod. 2026 után pedig talán majd még azt is megtudhatjuk - M.P. bukását követően -, hogy rá is "fogcsikorgatva" szavaztál. :)
Sehmet
Sehmet kedd, 08:59
Előzmény: #151391  signal2

M.P. - ha úgy alakul - szerintem beéri majd egy miniszterelnök-helyettesi székkel, onnan próbál továbbépítkezni, mert 2026-ig egy, országos lefedettségű pártot, mozgósításra alkalmas személyekkel nem lehet felállítani. A sok szerencsevadász köpönyegforgatók száma már állítólag tíz-ezer, akik be akarnak lépni a Tiszába, de szerintem ezeknek 99 %-a már több pártot megjárt, és nem azért mentek el onnan, mert nem értékelték a meg nem lévő "képességeiket", hanem azért, mert tehetségtelenek voltak. Bizonyára akad közülük olyan is, aki miatt az egész Tisza támadható lenne.
.
Megjegyzem, hogy a M.P.-től még soha nem hallottam/olvastam, hogy a NER oligarcháit elszámoltatja - csak annyit mondott, hogy a "NER bűnözők kezén csattanhat a bilincs, márpedig tudjuk, hogy a vagyonosodásaik jogszabályi háttérrel történtek, tehát nem jogellenesen - inkább talán abban gondolkodik, hogy átveszi a milliárdokat - miniszterelnök-helyettesként - bár nem hiszem, hogy ez a lendület, amelyik most lehet a csúcspontján - addig kitart, és reális lenne a Tiszával való koalíció, ami Orbánéknak bőven megérné. De ahogy a Megafon és a többi, fideszes propaganda-médium ekézi Magyar Pétert, az szerintem teljesen kontraproduktív a Fidesz szempontjából. Bár lehet, hogy ez direkt történik, hogy az ellenzéki szavazókat átcsoportosítsa a Tiszához az óellenzéktől.
maxwax
maxwax kedd, 08:51
Előzmény: #151393  maxwax
Mindig mondom, szegedi vagyok és akik itt élnek, azok megértik. Ha Vásárhelyen egy olyan ember a polgármester, mint MZP, akkor ő biztosan nem lehet az én miniszterelnököm.  (Fogcsikorgatva szavaztam rá, de nem az előválasztáson. Többet nem tenném.)
maxwax
maxwax kedd, 08:46
Előzmény: #151391  signal2
Tisztellek annyira, hogy nem minősítem a véleményed.
Viszont tudod, azért, mert valaki jó helyen van jó időben, még nem biztos, hogy ő a megfelelp ember. MZP pont ilyen.
Részeremről lezárom ezt a parttalan vitát. Változást, akarsz, de régi arcokkal. Az nem fog menni, ahogy eddig sem. Ha ezt nem érted, arról én nem tehetek.
Sehmet
Sehmet kedd, 08:46
Előzmény: #151390  euler
Kertész egy nyilatkozatában átvitt értelműnek minősítette a kérdéses terminust; mint mondta: kijelentését esztétikailag kell értelmezni, nem tudományosan: „a magyar túlnyomórészt, nagyon sokszor fájdalmasan alattvalói attitűdökkel él és attitűdökkel rendelkezik – természetesen nem minden magyar: ilyen őrültséget nem állíthatok”. (ATV 2011-09-06: ATV Interjú)
signal2
signal2 kedd, 08:42
Előzmény: #151381  maxwax
Sokkal korrektebb ember, mint MP, jóval realistábban beszélt. Azt tudod, hogy most azt mondtad ki, hogy MP populitsa. Nekem feláll a ször a hátamon a populistáktól. Az Atrump, Orbán, Erdogan, Kickl liga.
euler kedd, 08:31
Előzmény: #151386  Sehmet
Kezdem azt hinni, hogy Kertész Ákos tévedett.
Ez a nép nem "alattvaló".
Ez még arra is alkalmatlan.
csendben kedd, 08:28
Előzmény: #151373  euler
"És szeretek széllel szembe vitorlázni is. :)) ": vizelni IS....
Sehmet
Sehmet kedd, 08:27

A franciáknál sem annyira fényes a helyzet. Az ödi puszi folyamatosan hozza a rossz döntéseket.
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241126/osszeomlast-kaphat-karacsonyra-az-euroovezet-alkotmanyos-trukkozes-kell-a-katasztrofa-elkerulesehez-725574
Sehmet
Sehmet kedd, 08:17
Előzmény: #151385  Shortelek
Ha alaposan elolvastad volna, ami írtam, nem állsz meg az első mondatnál, akkor észrevehetted volna azt a tőmondatot, hogy én láttam. Voltam Dél-Koreában, mert ahol dolgoztam, annak a multinak volt dél-koreai leányvállalata.
.
"Long work hours: 
The government has introduced in 2018 measures to reduce the maximum working hours from 68 to 52 hours per week to push for a better work-life balance. New York Times article reveals that, nonetheless, “Some companies have ways to get employees to put in longer hours. They may pay fixed salaries that already incorporate overtime hours, and not all hours for all types of work may be tracked.” Therefore, as these overtime working hours are usual in South Korea, the government and employees need to ensure fair compensation and overtime pay.".
.
"1. Accurate time tracking 
Time Doctor provides precise tracking of employee work hours, ensuring that every minute is accounted for. This accuracy helps businesses pay employees correctly for the time they have worked, eliminating discrepancies and fostering trust."
Sehmet
Sehmet kedd, 08:05
Előzmény: #151361  euler
Ezzel egyet is értek! Lesz itt nagy arcra esés 2026-ban a kiszáradó Tiszánál! De nem gond, majd visszamennek oda, ahonnan átpártoltak a Tiszához, mert az a köpönyeg többször is kifordítható! :)
Shortelek kedd, 08:03
Előzmény: #151384  Sehmet
"Van neked egyáltalán fogalmad, hogy mi a magyar és a dél-koreai munkavállalók munkája között a különbség"
Neked van? Nem hiszem!
Sehmet
Sehmet kedd, 08:01
Előzmény: #151371  dexter
Van neked egyáltalán fogalmad, hogy mi a magyar és a dél-koreai munkavállalók munkája között a különbség? A fenét van! Én láttam! A magyarok lazán eldolgozgatnak, egy kis cigizés, büfézés, és a 8 órás munkaidő letelte előtt fél-órával már erősen belelazítanak. A dél-koreaiak a 8 órát, de sokszor a 10-12 órát is robotként dolgozzák végig, csak mosdóba mennek egyszer-kétszer. A cégnek pedig a hatékonyság számít nem a magyar munkaerőpiac védelme. De ezzel még a magyar tulajdonú nagyobb cégek is így vannak!
Sehmet
Sehmet kedd, 07:56
"HungaryHungary might not be the first country to come to mind when planning a holiday. Other than Budapest, you might think there isn’t much to see in this central European country. That couldn’t be further from the truth, as Hungary boasts some incredible architecture and history.
.
Google
For once, we aren’t quite sure that we agree with this Google autofill list… For starters, fewer people in Hungary live in poverty than the EU average, meaning the country isn’t exactly ‘poor.’ However, it is also one of the cheapest countries in Europe, so Google didn’t get it all wrong."
.
We Asked Google ‘Why Is’ for Every Country, and it Auto Completed the Most Hilarious Answers
maxwax
maxwax kedd, 07:53
Előzmény: #151379  signal2
Egyszerűen nem értelek. Hogyan vársz változást, ha folyamatosan hátra mutogatsz? Volt egy próba, mert korábban mondogattak, ha matematikailag több az ellenzéki szavazó és képesek megszólítani a biznytalanokat, lopni a fidseztől, akkor bukik a fidesz. Ezzel leszámoltunk '22-ben, akár az előválasztásban.
Ne akard bizonygatni, hogy MZP jó lett volna, mert nem lett volna jó. Neki egy ország vezetése túl nagy falat lett volna. Pont. Érthetetlen, miért akarod megint őt látni.
maxwax
maxwax kedd, 07:25
Előzmény: #151379  signal2
Esélye volt matematikailag, de nem volt alkalmas személy. Ne csak a választókat okold érte. MZP nem volt olyan személyiség, hogy összekapja az embereket.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek