Kint Kanári szigeteken van korrall sziget ?
Komolyan mondom elgondolkodtam kiköltözök a fenébe még most valamit érne is a Pesti portfolióm kint Teneriffén elnavigálom én a túristákat is..
Ha ilyen cudar világ jön most kell lépni míg nem késő :S
A Fidesztől nem várom a többed lakást így megszivatná de az ellenzéktől simán ez is elvárható nekik semmi sem lesz drága cudar világot érzek én a levegőben.
Már az is baj ilyen nagy bloggerek ezen agyalnak - nyilván ha neki is lakásban állna a pénze nem ilyeneket írogatna - de mivel biztonságos TBSZ adómentes számlán parkol a lé és külföldi eszközökben termeli a hozamot - nyugodtan lehet ezen agyalni .. Masz én is TBSZ re pakolom akkor amit elértem nagy dolog kinlódjon az lakásokkal ezek után ha ez valósággá válik akinek két anyja van a lakók meg mehetne akkor szép állami lakásokba az állam pénzén tessék csak tessék..! Az ne zavarjon senkit sem a rokkant , az elvált a lecsúszott ember viszont nem kap bérlakást áh ne ..! hisz senkit sem hagyunk az út szélén kapja a szőke kék szemű fiatal kapja a rendőr az orvos stb a lakásokat első sorban nekik kell.
A poén az van most egy lakóm 23 éves dolgozik mint az állat több fizetése van mint nekem mikor megláttam a bérpapírját. SZJA mentesek a fiatalok teljesen ahogy nő a bér KORLÁTLANUL 25 éves korig SZJA Mentesek.. Annyi SZJA kaphat mint én 3 gyerekre! ( 100 e ft plusz ) kapnak albérlet támogatást is 187 e ft ot aki messziről költözik és munkanélküli volt kapnak Babavárót is ha családot alapítanának és lakást vennének önerő nélül . Mama hotelben is gyűjthetik az önerőt ha szinglik akarnak lenni..
És ez mind nem elég a Fidesz körében NEM ELÉG több kell adjunk nekik ingyen alkást totál hisz jóléti állam vagyunk mint Svédország .. ja nem ott sincs már alanyi jogon lakás adás. (talán régen volt )
Nonszensz!
Lakás/Ingatlan árak topik
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru.
Aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd - véli Zsiday Viktor.
Mind a kereslet, mind a kínálat oldaláról nagyon megalapozottnak tűnik egy többéves, komoly emelkedő trend, legalább 50 százalékos áremelkedéssel - állítja Zsiday Viktor az Mfor.hu-n megjelent írásában. (Amint arról beszámoltunk, egyes lakástípusok esetében már érzékelhető némi drágulás.)
Az ismert befektető szerint a következő tényezők indokolják az áremelkedést az ország központi régiójában és néhány nagyvárosban:
soha nem építettek ilyne kevést Magyarországon, mint mostanában,
bár az ország népessége csökken, a nagyvárosokba, ezen belül is különösen Budapestre továbbra is pozitív a migráció,
elindult a reálbérek növekedése, és várhatóan ez a következő években is így marad,
szinte soha nem volt még ilyen olcsó a forinthitel, mint most, több nagyobb bank is 6 százalék alatti szinten kínálja a jelzáloghiteleket,
az alacsony betéti kamatok miatt kényszerűségből a megtakarítók is az ingatlanpiac felé fordulhatnak.
Zsiday ugyanakkor megjegyzi: az újonnan érkező keresletnek először ki kell pucolnia a bedőlt hitelből visszamaradt lakásokat, az évek óta eladni kívánt ingatlanokat, stb. Ez a folyamat jó pár hónapig eltarthat, de utána hirtelen nem lesz kínálat, és a folyamatosan jelentkező kereslet hatására az árak egyszercsak fel fognak robbanni - véli a befektető. Úgy látja: aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd.
link