Murdoch

Regisztráció: 2020-04-05 16:00:21

Hozzászólások száma: 2 014

Utolsó hozzászólás: 2020-11-28 19:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 19:59
Egyik tulajjal beszéltem, mondta, hogy jegelik az eladást, nem szeretnének látogatókat, gondolom ez valamennyire általánosítható.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 19:51
Járvány.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 22:53
Erre írtam, hogy viszonylag gyorsan rá tudtak dobni 20-40M-t az árakra, ahogy a Novákos bejelentés megvolt. Csak nekem fáj, nem a vállalkozónak, maradjunk ennyiben. Nem vagyok hülye.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 21:52
Ez ugyan nem 200, de kissé a világ vége...
https://ingatlan.com/xxii-ker/elado+haz/csaladi-haz/31864030
Nem kedvelik a garázst, sajnos, egyébként meg a korábbi kommentedre visszatérve két építtetőt én is ismerek, nem mondanám, hogy nincs mit a tejbe aprítaniuk, xóval simán stornózzák a garázst, de marad az ár. Madárcsicsergés van, meg udvari beálló, megy a lehúzás, ezért nézek inkább én is használtat...
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 20:50
Van akinek ez megadatik, nekem nem....
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 19:57
Kösz, ez mondjuk így is van, szívem szerint építkeznék, de nincs rá időm. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 12:56
A hátrányt vedd úgy, hogy többe kerül, számomra egyébként nem létezik ház garázs nélkül. Viszont az új projektek - hasra ütve - kb. 50-70%-nál nincs garázs. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 11:40
A mai telekméreteknél már az sem egyszerű, van ahol már karcolja a beépíthetőséget. Amúgy nem az udvaron kerülgeted a járgányt, meg mondjuk bepolcozod a falat, mert a kamra is fehér holló mostanság. Nekem több az előnye, mint a hátránya.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 11:13
Végül is ez egy ingatlanos topik, valamiről csak kell írni. Egyébként azt is írtam korábban, hogy az ár másodlagos tényező, inkább az a fájó, hogy az ikerházak jó része valami vihargyorsan összehányt valami, külön kiemelve, hogy az udvari beálló is benne van az árban. Garázs földöntúli luxus. Beszállnék én, ha nem ez menne. Egyébként most is megyek megnézni két házat, megjegyzem, mindkettőt magánszemély árulja, normális fotók, alaprajzok, műszaki információk, minden benne van a hirdetésben, vagy megkaptam mailen, na ez is elképzelhetetlen az ingatlanosok által árultaknál. 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 10:56
Ezt vágom, csak az újakat talán elkapkodják? Egyik ismerős azt mondta a Dunára néző 2,5M/m2-es árakra, hogy köszi, aztán inkább valahol Malagában vásárolt. Nem vagyok amúgy elmeroggyant, tudom-látom, hogy az állam beavatkozik-befolyásol az ingatlanpiacon, csak éppen már 2019Q4-ben elfogyott a lendület.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 10:18
Ez OK, azt se mondanám, hogy romlott az ország helyzete, sőt... Támaszként egyébként az árakra gondolok,  én akkor érezném hatékonynak a támogatást, ha ez látszódna a tranzakciószámokon is (mondjuk a fővárosra értve). Vagy a megújulási rátán. Megjegyzem, simán beleférek a családtámogatási programba, lehet, hogy élek is vele, ettől függetlenül nem látom annyira pozitívnak az egészet, pláne úgy, hogy meglévő iingatlan esetén is jár a támogatás. Vagy lásd most, elég sok új projektet megnéztem, számos esetben valóban rádobtak az árra +20-30%-ot, ilyenkor nem érzem a támogatás fene nagy erejét :)
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 22:26
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 21:47
És sikerült? Az elmúlt két évben felpörgött a piac? 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 20:36
Támogatás volt, vagy támasz?
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 20:10
Nem érzem annyira erősnek az állam szerepét az ingatlanpiacon, inkább majd a kereslet fog dönteni, meglátjuk. Az állam egyébként nem támogat, max próbálja megakadályozni, hogy összedőljön az egész piac.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 18:30
Majd lesz több is, eddig sem segített a tuning, most sem fog....indul a dominó...
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 10:24
Ezen én is meglepődtem :) 
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 23:43
Oké, meglátjuk. De azért azt ne várd, hogy őrjöngő tömegek rohannak panelt venni, az nem Apple, vagy Tesla. Nagy pörgésre én nem számítanék, most, vagy jövő tavasszal talán nincs/nem lesz Covid? Én mondjuk a lakáspiacot temetem egy időre, erre is játszok...
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 23:19
Nem történt semmi különös, csak ugye kijött a lakáspiaci jelentés :)
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 16:05
Tartalmi részt tekintve én nem érzek semmi kifogásolnivalót.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek