Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"HUF alapú alacsony kockázatú, vagy (viszonylag) kockázatmentes lekötéshez, befektetéshez" Nálam az alacsony kockázat a bankbetét,pénzpiaci alap, államkötvény. Ezenkívül itt még kritérium a huf is. Nem hiszem,hogy külföldön ezen kritériumok összességét überelni lehet.
Amúgy nem is értem, hogy miért utalna valaki egy külföldi startuphoz egy ingatlanból befolyó sok milliót, mikor itthon,hazai szolgáltatónál, kb ugyanazt a kamatot el tudja elérni.
https://kiszamolo.hu/tbsz-mar-a-lightyearnel-is/ Beleolvastam, annyira nincs elájulva. "Személy szerint én annyira nem szeretem a frissen jött befektetési cégeket és pénzügyi szolgáltatókat, ha választanom kellene, inkább az Interactive Brokers választanám, mert nagyon jók ezek a fintech cégek, általában egész addig, amíg nincs probléma. Utána felmerül a kérdés, hogy spóroltál-e annyit az évek alatt, hogy megérje a kockázatát annak, hogy egy vitás vagy problémás ügyet nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz megoldani. Azon kívül az ingyenesség sem fenntartható hosszú ideig és addig is az az ára, hogy többek között az ügyfélszolgálaton kell spórolnia a cégeknek.De ez csak az én személyes véleményem,"
Már csak pár nap... "Navracsics Tibor szerint jó úton járnak ahhoz, hogy a karácsonyfa alá már odatehessék az európai uniós forrásokat" - 2022. október
Allamkincstar: Dkj, maplusz, bankban likviditasi vagy penzpiaci alap, netan valami belepo szintu kotvenyalap, ha eur vagy usd akkor rovid kotvenyalap. Ezek kockazatmentes (bar olyan nincs teljesen) es likvid eszkozok. Mindnek van visszavaltasi jutaleka, vagy diszkontja.
Köszönjük az inflációkövető adóemelést! "2025
a sanyargatás, drágulás éve lesz! Mennyi új adót hoz nekünk 2025? Pár
napja, azt olvastam valahol, hogy több mint 30 adóemelés lesz. Ha valaki
pontosan tudja írja már meg." forgalmi engedély 6e ről 12 e törzskönyv ugyancsak. rz nem 100% emelés?? Személyi és lakcím kártyáért nem kellett fizetni, mostantól kell . Műszaki vizsga hatósági díja 16290 ről 26700 ez +63,9 % Köszönjük, Ez meg fog jelenni a FO$rintban is idővel?? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Yaw7eoiVVXgYpe8NJxKUtakmUzxg3tij7qcdWqLHXTYRc4LUcQQykGiHquckLwrpl&id=100068376159855
Jol van a narrativaban mar ujra itt a soros meg a hienak. Ajanlom a kopcosnek nezze meg az eur zlotyit utana a zlotyit a huffal szemben az utso 5 evben. Nekem ne vetitsen
Nem várom el, csak reménykedem hátha 2026-ig egyre többen átlátnak majd az Orbán féle szitán, főleg ha a saját pénztárcájukon érzik a változást. Persze sokukra hat a propaganda hogy a sz×r forintért kizárólag az EU, Soros (Matolcsy), migŕánsok, stb... a felelős és véletlen sem a Fidesz. Szerencsére a fiatalok többsége azért látja és érzékeli mekkora trógerek kormányoznak és rohadtul nem szimpatizál a számukra vén fiatal demokratákkal.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)