Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egy ideje már mi is megkapjuk. Azért nézd meg egy likviditási alap elmúlt 3 hónapos hozamát. Nekem van olyan ,ami pont ma 18% nal jár...evésen. negyed éves 4,5. Ha meg jókor súlyoztál át hosszú kötvénybe (Nézd meg az állampapír topicban mikor mondtam kb. 2,5 honapja) akkor kasza. Hogy mikor indulunk vissza, azt valószínűleg tényleg látni fogjuk a chartokon. Az, hogy az USD/HUF pár, illetve az EUR/USD pár hogy viselkedik jó támpontot adhat.
Németország nem létezik, Helsiki, meg soha nem is létezett... :D Schmidt M. után szabadon. Hiába valami van a nyakukon azt hiszik nyakkendő és urak lettek... közben a bitó alatt állnak és a kötél lesz az... Magyarországon aki javulást vár, az keresse fel orvosát, gyógyszerészét, pszichológusát vagy ezek tetszőleges kombinációját.
itt a mattyar csuda helly-hajj rutyutyutty ... kit kéne lepippantani ezért a csuda FO$rint erőért???? 352 körül voltunk tavaly februárban... és 2010 áprilisa óta????????????????????????????????????????????????????????????????? segítek 265,310en nyitottunk! FO$$$$$$$rint +48,95% csak 395,885 EZ LENNE A SIKER ? usd/eur +24,86% 331,26 zlotyi +21,9% 323,41 román lej +20,7% 320,22 bolgár leva 0 ,00% 265,31 cseh korona -5,59% 250,47 azt nevezném sikernek, ha ott tartanánk, mint a csehek... mert egy erős gazdaság nem a valutája leértékeléséből és annak köszönhető áremelkedések miatti kimutatott többlet bevételt akarja fejlődésnek bemutatni talán... de van akinek az is siker, ugye? AHHOZ MIT SZÓLSZ, HOGY A CSEHEK ALL TIME LOW-RA MENTEK???? tiszta hülyék nem??? az alábbi ábrát te miként jellemeznéd??? https://imgur.com/a/g2cawl7
Én mindig elgondolkozom azon, hogy ezek ennyire hülyék vagy szándékosan csinálják. De végül mindig arra az erdményre jutok, hogy vélhetően szándékos. Jól keresnek az EU-s pénzek elsíbolásán, jól keresnek a forint hatalmas hullámain is. Totálisan lesz*rják, hogy mekkora kárt okoznak az országnak és az itt élő embereknek...
Ha a 2021 nyarán elindított kamatemelési pályát normálisan csináltak volna, akkor nem értük volna el a 18% kamatot. Kétszer is a piac kényszerítette ki a szarakodás(kormány seggébe bujás) után a kamatemelést. S a kikényszerített emelés mindig nagyobb… A botrányos kommunikációról nem is beszélve. Inkább az a “csoda”, h ennyivel megúsztuk…de sz se rajtuk múlott, hanem a külső körülmények javultak. Most van egy beállt szitu, s lehet imádkozni, h jól menjenek dolgok a világban hátha kihúzták minket is a szarból… addig elevezünk…kb ez a terv. Kicsit disszonáns az egész(mintha anyóst látnám szakadékba zuhanni a Maseratimmal),mert azt kívánom bárcsak pofára esnének. Csak közben tudom, h az se nekik fájna.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)