TheSnake2020

Regisztráció: 2020-11-19 12:37:35

Hozzászólások száma: 402

Utolsó hozzászólás: 2022-09-20 09:15


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF kedd, 09:15
Hát lehet, hogy nem ugyan azt a Zsidayt olvassuk. Ő jelenleg a forintra fogad inkább....Kicsit legyél napra készebb. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tévedhetne, de gondolom kezeli a kockázatot. Persze értékezik,a török útról, és olyat is mond, hogy az Euró bevezeti saját magát  ha tovább gyengül. Nyilván. DE NEM EZT VARJA.
EUR/HUF kedd, 08:09
Nehogy meglepetés légyen belőle. Szerintem s dodónak vissza kellene nézni, 1.05 körülre. Már a havi RSI bőven 30 alatt. Nem biztos, hogy tovább akarják erősíteni. Szerintem azért dobták be az 1% ot, hogy a 0,75% csalódás légyen, és dollár gyengülést hozzon. Persze ez csak speka. De nekem tetszik. Ráadásul a tőzsdét is fel kellene lőni az év végéig a 4200 körüli gap bezárására. Nálam a bollinger sem támogatja a további dollár erőt még. Meglátjuk.
EUR/HUF hétfő, 16:59
50 napos mozgó alázárunk?
EUR/HUF hétfő, 12:10
Hát azért az -1% napi swingnek nem rossz....Full carry. A jelenleg legjobb szerintem. Ezt írtam korábban is. Nyilván szerda FED, jön a másik oldal. Ezért szép ez a játék.
EUR/HUF hétfő, 11:30
Köszönöm a plusszokat. Jól esik.
EUR/HUF hétfő, 10:53
Nagyon egyetértek. Valami hasonlót írtam én is 2 napja. Persze nem tudtam ilyen jól megfogalmazni. Mintha az OTP is ezt kezdené árazni. Lásd nálam sokkal okosabb emberek hozzászólását Pomperj topikjában.
EUR/HUF hétfő, 10:37
Ajajj, annyi mínuszt kaptam az elmúlt napokban, hogy a népszerűségem 5ről négyre csökkent. Most, hogy a forint elindult nem kis lendülettel, (persze még tévedhetek, mert sáv 392-417) dobjatok már néhány plusszocskát. Tudjátok jót tenne az egómnak...Ja és persze van rövid táv, hosszú táv, közép táv. Nem mindegy, hogy mit kereskedel. Egy közép távú oldalazás már majdnem 4 hónapja...benne napi szintű kiváló swingekkel. Opcionális hosszútávú tetőzéssel.  Szerintem itt tartunk jelenleg. Hajrá forint.
EUR/HUF vasárnap, 14:52
Nem értek hozzá. De ha jól értelmeztem a hírek a teljes összeg 70% rol szóltak. Ez a 65% nem a teljes összegre vonatkozik. Annak kb . a 30%  amire javaslatot tettek.  Ha valaki megvilágítja pontosan, hogy mennyi az annyi azt megköszönöm. 
 
EUR/HUF vasárnap, 14:49
Hidd el én sem ennek szurkolok...de az  esely realisabb mint valaha. Lásd svéd választások
. Következik Olaszország. A recesszió még el sem kezdődött. Olvasd el a nyilatkozatát az Erste vállalati üzletág igazgatójának. Portfólió, tegnap. Europa az orbáni politika számos  elemet el kezdte átvenni. Nem a lopásra gondolok. Jön szembe a gyors vonat. Az nem az alagút vége. Remélem tévedek. 
EUR/HUF vasárnap, 13:40
Ami teny: Ha jól értem sokkal kisebb elvonásra tettek javaslatot, mint amiről a hírek szóltak. Kaptunk egy kis időt, hogy tovább maszatoljunk. Ha én lennék a Főni,  akkor tovább feszegetném a határokat. Puhak voltak most is puhak lesznek a jövőben is. Próbáljuk a veszteségeket minimalizálni, de hosszúra játszunk. Az európai recesszió nekem dolgozik. A legközelebbi EU parlamenti választásokig próbáljunk meg, annyit lehívni, hogy időarányosan jól álljunk. Utána vélhetőena nagyot fordul a kocka. Először várjuk meg az olasz választásokat. Utána annak fenyeben folytatjuk a jobb oldal összefogásának a további erősítését az európai bal oldal gyengítését. Ezt a csatát kis áldozattal elveszítjük.  De minket a háború érdekel. Jöhetnek a mínuszok.😉
EUR/HUF szombat, 23:13
Ez teljesen elképzelhető. Rossz döntés volt 1 evvel ezelőtt nem 100% devizába menni. Rosszul döntöttem mikor nem hittem az ingatlan piacban néhány évvel ezelőtt.  Ma sem veszek ingatlant ilyen áron sem devizát. Lehet, hogy most is rosszul döntök. Majd nyögöm a következményeit. Vagy élvezem az előnyeit. A forintról különben néhány hetes erősödést, max pár hónapos erősödést varok jelenleg. Félre ne értsél. A hosszabb trend fordulóhoz ennél sokkal több kell. Azt azonban lássuk be, hogy aki a jelenlegi kb. 12% Dkj szinten köt le forintot az 450 körül kezd el vesziteni. Ha ennyi lesz a kereszt az szörnyű mindenkinek. 
EUR/HUF szombat, 22:05
Év végéig a 200 napos mozgó átlagot. Valahol 385 körül éri el. Extrém esetben lejebb.
EUR/HUF szombat, 22:03
Kb. Havi 1mrd Euró.
EUR/HUF szombat, 21:31
Hát majd meglátjuk, hogy kinek lesz igaza. Én kereskedem mind a két irányt te csak egyet látsz. Ez eddig rendben van. Lehet, hogy a hosszú távú trend is ez továbbra is. Soha senkit nem bátorítottam arra, hogy ne diverzifikáljon. Sőt pont az ellenkezőjét mondom. Többször leírtam itt is, hogy a deviza portfólióm értéke volt már 70% is, és most kb. 40%. Azt is leírtam, hogy ha vissza megy az Euró 240 forinthoz  akkor sem megyek 30%os deviza pozíció alá. Lehet, hogy ezzel én elbatoritok itt embereket, de akkor valamit nagyon rosszul csinálok, vagy Te félreértesz. Tehat nagyon tisztan az allaspontom, ha valaki ugy erzi, hogy a deviza portfoliojanak az erteke, nem uti meg az altala kivanatosnak velt szintet, akkor vegyen nyugodtan. Szerintem a jelenlegi szinteken a forint alulértékelt. Én erősödést varok. Tiszteletben tartom azoknak a véleményét, akik további gyengülést varnak.  Én ellenük játszom most. Ennyi. Ne gondoljuk ezt túl. Politikáról még csak annyit, hogy ruhelem  a Fideszt, de mivel nagyon régóta verseny sportolok nagyon magas szinten, az első amit megtanultam, ismerd meg az ellenfelet, de ne tekintsd ellenségnek. 
EUR/HUF szombat, 16:41
Örülök a sok mínusznak kivételesen, mert minél többen fogadtok a forint ellen, annál  nagyobb az esetleges meglepetés. Ha meg nem, nekem úgy is jó....
EUR/HUF szombat, 16:37
Nem azt mondtam, hogy ez lesz, hanem azt, hogy ez a fájdalmasabb. Egyelőre megy a harc. A forint teljesen neutrális 392-417 között. Én inkább lefele várom a jelek alapján, de jelenleg teljesen kivárok. 2 kis swingem volt az elmúlt 2 hónapban,  395-405 között. Semmi több. És nem is tervezek semmit csinálni most már. 
EUR/HUF szombat, 15:56
Meglátjuk. Hetesen nagyon erős a divergencia. A forint a nagy fiuk játszótere kezd lenni a brutal carry miatt. Ha elhisszük, hogy nem leszünk Törökország, (Szerintem nem) akkor komoly forint erő jöhet nagyon gyorsan. Jó lenne látni a pozicionaltsagokat. Ha ezek a szinteken magas a forint short, és nem jönnek a rossz hírek, akkor ég a pénz. Forint long. De lehet, hogy tévedek. Deviza arány kb. 40%.
EUR/HUF szombat, 14:36
No kaptunk egy újabb győzelmi jelentést. Kérdés, hogy a másik fél mit mond holnap illetve erre mit reagál a piac. Szerintem holnap nagy összeborulás. Szavakban megegyeztünk. Aztán majd az ördög a részletekben. Az államháztartás helyzetet egyelőre nagyon rózsaszínben látják. Mindenre van pénz. Vagy ígéret. Az infláció így nem megy lejebb. Valaki hazudik. Tudja ezt a piac is, de rövid távon hinni akar. És hinni fog. Forint long. A kamatból pedig deviza. Havi 1%. Tőzsde további brutal szakadás betehet. De nem ez az elsődleges forgatókönyv. Már csak egy negyed év van hátra. A sp 4200, illetve dax14200 gap  betöltésé elvárt ebben az évben. Jövőre cudar világ indul. Sokáig.
random capital szombat, 11:14
Ahova én átmentem az sokkal drágább. Nagyon sokkal. Ezt úgy kompenzálják, hogy néha tényleg nagyon jó tippeket kapok, és keresek vele. De ehhez viszonylag sok pénz kell. Nem diszkont cég. Magyar alap kötés 5.000 Huf, Daytrade csak 3m felett. Külföldi alap kötés min. 10.000 Huf. Különben 0,3% kiemelt ügyfélként. Ez van.😥 Direkt kereskedési felület nics, csak dedikált üzletkötő. A brókercégek rangsorában az 1-3 között van általában. Nem az első.
random capital 2022. 09. 16. 22:36
Kedves Randomosok! Volt Citiskent,  csak egyet tudok tanacsolni: Meneküljetek. Fut-Fát ígértek, semmi nem teljesült. Egy volt Erstes és Citis ügyfél. Szerintem az Erste égeti a saját és a ti pénzeteket is ezekkel a felvásárlásokkal. Citi, Random, Commerz. A Citiről tudom, hogy totál bukás. A többi most megy.

friss hírek További hírek