TheSnake2020

Regisztráció: 2020-11-19 12:37:35

Hozzászólások száma: 1 577

Utolsó hozzászólás: 2024-04-19 12:20


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

70 505
csütörtök, 22:53

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF péntek, 12:20
Nem. Mindenhol ez a helyzet a világban. Egyszerű tollvonás lesz semmi több. Senki nem fogja ezeket az adósságokat visszafizetni. Se itt, se mashol a világon. Ez nem risk. Gondolj vissza, hogy milyen egység volt a mellett, hogy 5 évre osszák el. Ugyanilyen egység lesz arra is, hogy 100 évre. Ez nem sajátos magyar probléma. 
Eurós részvények vitasarok péntek, 11:02
Pontosan. Nem vettem,  és a naposon is lefordult. Visszaadta a pici vételi jelet is. Az, hogy megjelent, annyit jelent, hogy érdemes figyelni. Venni nem. Ahhoz néhány napra még szükség lesz. Vagy hétre. Hónapokra már nem hiszem. 
 
EUR/HUF csütörtök, 23:46
Ha esetleg ránézték egy SEKEUR,vagy egy NOKEUR chartra? De a PLN eseteben is voltak 50%  os gyengülések az elmúlt évtizedekben.. A különbség, hogy a miénk trendszerű, és egy tudatos "gazdaság politika" eredménye. Ez egy vagyon transzfer,  az eddigi bőkezű Uniós juttatások segítségével egy nemzeti tokes osztaly felepitesenek a kiserlete  ami legalabb részben  sikeres.  Az eredeti tőke felhalmozás nem túl elegáns, de annál hatásosabb formája  . Nevezhetjük nyugodtan lopásnak is, de az unokak nem lopott vagyonkent fognak a vagyonra tekinteni. A status quo kiépül és utólag senki sem fogja megkérdőjelezni. A paraszt lázadások kora lejárt.  Ha komoly külső sokk éri a magyar gazdaságot, még akkor sem hiszem, hogy török,  vagy venezuelai út vár ránk. Az EU tagjai vagyunk, ki nem lépünk,  kirakni pedig nem tudnak. Az átlag embert pedig nem érdekli az EURO árfolyama. Ettől függetlenül most igy néz ki, hogy csak egy hetes visszateszt volt, és megyünk feljebb, de várjuk  meg a hétvégét,  illetve az MNBt jövő héten. Minden eszközük megvan, hogy 400 alatt tartsák az eurót. 
EUR/HUF csütörtök, 21:22
Tul sokat politizáltok. Egyik sem reális. Se az Unióból kilépés, se , hogy Putyiniéra legyen az EU. Az EU egy lassu reagálású hadtest. Tul sokat moralizál,  tul sokat tanácskozik, tul demokratikus, túlságosan széttagolt és még folytathatom. Mind politikai , mind gazdasági formációnak túl fiatal. A jövő eldönti, hogy sikeres formáció lesz, vagy csak egy kísérlet. Történelmileg nagyon rövid a létezése. Sikeresnek szerintem egyáltalán nem tekinthető maradéktalanul. Sikertelennek sem. Jó hosszú időre van szükség még,  hogy megtalálja saját magát és kiforrja. Ebbe Orbán simán belefér, ráadásul egy pehely súlyú versenyző, aki felfújja magát, hogy legalább középsúlyúnak látszódjék. 
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 16:48
Hát én hosszúra nem piszkalnam. Ha hetes zöld, akkor rövidre még lehet próbálni. 24en jelent. Elég szörnyű a chartja. 180 ig elmehet, de risk most belevenni. 
EURHUF és minden más csütörtök, 16:33
Hetes zárás fontos. MNB lesz jövő héten. Ha a hetes zárás ellen állás alatt, akkor akár le is nyomhatják 383 ig. Túl sok változós az egyenlet. A másik oldal az tényleg a 405 környéke. Izráel is bekavarhat, bár szerintem az amcsik befenyítették, hogy ki akarnak még szállni a pozikból. 
EURHUF és minden más csütörtök, 09:43
Továbbra is védik a forintot. MNB verbális intervenció elég volt, hogy visszaforduljon. Nagy kérdés, hogy csak visszateszt, vagy le tovább. Ha a hetes kitörés bésül, akkor további erősödés sem elképzelhetetlen. Naposon közel a forint erő.  Hetesen, hónaposon gyenge. USDHUF pozik 50% zárva. 
Eurós részvények vitasarok szerda, 22:40
Sp500 short zárva.
Eurós részvények vitasarok kedd, 14:55
Nálam ma Bayer vételi jelzés kicsi naposon. Még varok. Voda már rég kiszórva 8 alá bemegy szerintem USAba. BTI usaban tartva. SP 500 short tartva, lefelezve a pozi. TLRY játék.
EURHUF és minden más kedd, 14:25
Mai DKJ durván besült. A lakosság sem volt lelkes a múlt héten. A DKJ bol nem az első,  ami most már ilyen durván sikertelen. Az állampapír  alapok nagyon sok lakossági pénzt vonzottak, és a hozam emelkedés az elmúlt hónapokra vesztességessé tette ezeket. Elindul e a pénz kifele az állampapírokból? Komoly kérdés.
EURHUF és minden más kedd, 10:03
Forint naposon fontos. Egyáltalán nem dőlt el a sorsa. Simán benne van a további forint erő. Ugyanez USD HUF vonatkozásban. Minden idősökön fontos ellenállások. Napos, hetes, havi. Ha viszont ezek impulzussal megadjak  magukat, akkor a negyed éves ellen állás nagyon messze. Van miért izgulni. Nekem túl meredek lenne, de benne van egy nagy közel keleti konfliktus eseten. A tőzsdék is mocorognak. 
Financial Forecasts vasárnap, 13:10
SPY ban a 4800 körül hagyott hetes gap alatt kicsivel az első célár. Ott eldönthetik a piacok, hogy mennék e le tovább. Ha a nagy medve indul, akkor továbbra is  Russell 2000 hónapos rése az irányadó innen 60% lefele. Van egy utolsó nem betöltött rés is a Russell 2000 kb. 10 innen. Utolsó medve piac 2000 ben volt. Azóta csak korrekciók egy durva emelkedő trendben. 
EUR/HUF vasárnap, 10:00
Igen ezt írtam én is, hogy valószínűleg, csak erő fitogtatás lesz. De, hogy hova vezet az kétséges. Azért erre nem számítanék forint erőre és a piacok emelkedésére. 
Financial Forecasts szombat, 09:57
Szerintem inkább a 4800 körüli. Kicsit alatta.
EUR/USD 2024. 04. 12. 18:33
Szerintem a forint még erős az Euróval szemben. Engem.most inkább közép  távon érdekel az EURUSD pár mondjuk hetesen és hónaposon. De majd jövök a Hét végén számokkal is. 
EUR/USD 2024. 04. 12. 17:20
Hét végén esetleg megnéznéd Ranger, hogy szerinted mi az ábra, ha ráérsz? Köszi. Persze mást is szívesen meghallgatnék. Én is elmondom, majd a gondolataimat. 
EUR/HUF 2024. 04. 12. 17:09
Az kakukk. Az csak durva háború esetén. Azaz kilőnek néhány rakétát vaskupola megfogja az nem elég hozza szerintem. Utána már csak 420. De mivel a risk off üzemmód elindul, az csak kapálózás lesz. Ha el kezd égni mind a 3 fronton a pénz, háború, tőzsde,  infla akkor indul a buli. A Great Dépression akkor gyenge kezdő lesz. Továbbra is tartom Russel 2000 hónapos gap innen 60% ra. Be fogja tölteni. 
Eurós részvények vitasarok 2024. 04. 12. 16:57
Hát ez keményen bejött eddig.  Kis forintot (25%) zártam is 367,5 nel , de nem kellett volna. No mindegy. Tanult bróker ismerősöm szerint a nyerőt eltenni sose fáj. A kaszinó most úgy is eszi a pénzt...., de az kaszinó. A BTI még a dollárral megy, nem aggódom szét magam, de nem jó érzés...ez van. Nem lehet mindig nyerni.. m
EUR/HUF 2024. 04. 12. 16:49
Család barát Kurmany jeligére a kiadóba. 
EUR/USD 2024. 04. 12. 14:22
Nem teljesen tartottam magam az elhangzottakhoz. Forint elleneben kereskedtem, de csak tőkeáttét nélkül.  358-360 között leptem be. 1/3 ma ki. 

friss hírek További hírek