Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Siker! Minimálbér: 2024. január 4-én bruttó 266800 Ft. EUR/HUF egy éve: 378,41 Ft. Ez bruttó 705,055 euro. 2025. január 4. bruttó 290800 Ft EUR/HUF ma: 415,75 Ft Ez bruttó 699,45 euro. Micsoda fantasztikus béremelés ugye a repülőrajtoló Fidesz-KDNP pedofilmosdató szövetségtől. Ezt reklámozzátok a propaganda médiáitokban, hogy euróban kevesebbet kap a magyar a látszólagos minimálbéremelés ellenére is.
Egyszer valami forumon sikerult beleakadnom egy trollba,azt a kamuzast,amit nyomott...hogyar 24ben is a gdp marha jo lesz,es jovore is,a forinteg stabil. Aztan persze elkoptak. Iden sztem keszulhetunk egy valasztasra,szzem irto szarok a szamok,a Tisza meg nem allt ossze. Ha Orban meglepi,az komoly jel lesz,de akkor viszont,ha behuzzak,lehet keszulni a nyomorra sok embernek.
Törölt felhasználó2025. 01. 04. 19:49
Sziasztok! Én kis naív nyuszi vagyok. Akkor most féljek? Tegyem a kis forintom más devizába? Én kis félénk vagyok, mit tegyek, hogy ne ússzon el a tőkém? Ja Tőke kifejezés. Hmm, talán mégse vagyok olyan naív... :) Nyilván humor volt a fenti írásom. De az alapja komoly!
"A politikai kommunikáció természete
Balásy emlékeztetett: A pozitív eredmény mindig a kormány érdeme,
amikor viszont baj van, az mindig külső okokra vezethető vissza, itthon
legalábbis ez a politikai kommunikáció zajlik." Ezt láthatjuk itt is! A bértrolljaik, most eltakarodtak a répába! Tavaly, mit vergődtek itt emlékeztek? Itt ajnározták az al qrmánypártot! Most meg?? Hun Vannak?
2022-ben volt ilyen, év közben 12%-ot csökkent ez az euros befektetésem, de az MNB-nek és a kormánynak hála forintban pozitív maradt. Ha elb@..om az eurós befektetés időzítését, az MNB és Nagy Márton gondoskodnak rólam.
HUN mennyi időbe telik 1millió eurót megkeresni azaz 415 misit (ma éppen még)? Orvbánisztán 100 év Nemlétező Németország 30év Törökország 214 év Ausztria 34 év Horvátország 87év https://imgur.com/a/hW2B9MD
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)