Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, van egy állami mentőprogram, az a neve, hogy Diszkont Kincstárjegy (DKJ). Ha most eladja az EUR-t forintért és részt vesz ebben a mentőprogramban, akkor 1 év múlva kb. a pénzénél lesz.
cseheknél mi az a szám??? miért annyi? És jó az ATL nekik?? Nekünk meg az ATH a jó?? Részben a sz@r FO$rint miatt nem 10 % az infla, hanem 25 papíron amúgy meg 50 és 100% között. Ja meg a kisker különadók, neta adó, európai árakat meghaladó közmű árak , amit persze az ottani fizetések töredékéből kéne tudni teljesíteni a szerencsétlen itt élőknek.. EZ a SIKER kulcsa , igaz-e?
Szerintetek fenntartható és normális, hogy 13 Euro a kiló trappista? Körülöttünk mindenhol 7 euro a hasonló belépő kategória sajt? Vagy esetleg ki kéne egyenlítődnie? Lehet ez úgy, hogy eltűnik a magyar sajt és csak import lesz, vagy úgy is, hogy az euró lesz 700?
Géza kiragad egy számot, most is 434-ír. pedig jelenleg nem annyi. Igen látom , egy éve 352 volt . De azt is látom Az infláció jelenleg 25% és még jó ideig itt táncol. EUR/HUF egy szám. Több minden számít annak változásánál , pro és kontra. 2002 környékén 300 Ft felett is volt, miért nem azt a számot nézi alapnak. Akkor 20 alatt 30% romlás - Talán van aki emlékszik mennyi volt akkor a jövedelme ,hány eurót ért? 440 -et tippeltem év végére. Nem vagyok elfogult.
Miért teszel fel olyan kérdést amir tudod a választ ? Ha marad a fidesz, a NER és OV, akkor minden marad így ahogy volt... Irány adott. Válaszhat, hogy a saját plebsének nem ad lét, vagy a magyar embereknek. Segítek nem a többséget fogja választani. Ha valami csoda folytán mégis úgy döntenének, hogy javítanak a jelenleg éhező emberek helyzetén akkor meg recsegve ropogra szakad össze a teljes rendszer.
a lényeg, hogy meddig mehetünk?? és, hogy akarják-e, hogy stabilan itt maradjunk?? az inflát részben letörnék-e fo$rinterővel?? vagy csak ner beszálló lesz???
Csak a tisztánlátás kedvéért: Tovább erősíti a koronát a cseh
jegybank --- „A
cseh jegybank által közzétett adatokból az látszik, hogy októberben 79 millió
eurót fordított a korona árfolyamának erősítésére, illetve szinten tartására.
Ez az összeg mondhatni eltörpül a korábbi hónapok többmilliárd eurós
devizapiaci intervencióihoz képest.”
Az a szégyen, hogy a csehek hátát kell nézni, pedig nem így futottunk neki a rendszerváltás után. Úgy tudom, hogy Ausztriát akarjuk leelőzni, nem a Csehszlovákokat :) Sebaj, majd a kanyarban előzünk (a dupla zárovonalon), csak ne köjjön szembe senki!
Én alapvetően dollárt DCA-zom havonta vételek miatt, EUR-t meg akkor veszek ha valami forint erősödés van. Szerencsére a nagy forint romlás közepette rövid távon éreztem, hogy lesz erősödés, így tartottam PMÁP-ot, meg DKJ-t.
Gézu, már elmondtam, senki nem tapsol nekik! kirabolnak tényleg, de 430 nál nem szabadott elszaladni EUR-t venni mert hatalmas bukó lehetett belőle (van is) ennyi a történet. Amíg ti a 60-t meg az 1135-t vártátok mi annyit mondtunk, hogy vigyázzon aki most vesz. Ennyi történt, semmi extra. Minden másban teljes mértékben igazad van, ezt aláírom! peace!
Törölt felhasználó2023. 01. 18. 17:06
Csak kiderül azért, hogy a kommentek 90+%-a egyszerű hangulatkeltés.
nem vettem, csak qrvaanyáztam!! hogy kirabolnak ezek a g.cik... ti meg tapsoltok nekik ;) miért is siker 265ről 434 ig a 12 év alatt??? miközben a csehek ellenkező irányban döntöttek csúcsot?? arra valahogy érdemben nem bírtok reagálni!!!!!!!!!! de azt, hogy beküszködi magát ez a fo$ idáig, arra veritek itt a répát, amikor még 40 fo$egységgel vagyunk a tavalyi február felett EZASIKER!!! sákreválánojti * látod-e??? 2022 február 352,33 fo$rint + 10,23% usdeur +4,37% zlotyi +3,16% bolgár leva +0,42% 10,23/0,42= 24,35 picit felettük karcolunk Román kej +0,10% bakker látooooooooooooddd? a románok leköröznek a kanyarban... cseh korona -2,45% és neked erről és a 12 éve tartó népfosztásról mi a véleményed? https://imgur.com/a/nKsep3V
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)