https://www.penzcentrum.hu/vilag/20260221/sulyos-figyelmeztetest-kuldott-a-kormanynak-az-imf-az-adossagpalya-fenntarthatatlan-mentocsomagra-nincs-esely-1194022
Emélkeztek még az IMF re ?(nem elírás, nem MILF!!), azt mondja fenntarthatatlan az adósságpálya... 16 év , elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve és 16 év diktatúra után, egy Marshall segély nagyságához mérhető EU támogatás után .
Ha ezután nem lesz elsöprő tisza győzelem, komolyan nem tudom mi okozna akkora ingert, hogy az emberek rájöjjenek mekkora a szar.
Emélkeztek még az IMF re ?(nem elírás, nem MILF!!), azt mondja fenntarthatatlan az adósságpálya... 16 év , elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve és 16 év diktatúra után, egy Marshall segély nagyságához mérhető EU támogatás után .
Ha ezután nem lesz elsöprő tisza győzelem, komolyan nem tudom mi okozna akkora ingert, hogy az emberek rájöjjenek mekkora a szar.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)