Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 04. 23. 18:21

/ TISZA PÁRT/  

INDUL A TISZAPÁRT PORTFOLIOBAN IS HAJRÁ TISZAPÁRT-MINDENRŐL IS LEHET BESZÉLNI
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo szerda, 22:01
Előzmény: #928  zhagar
#930
te jo ég tényleg nem néztem csak a honapot-ez milyen degenerált-egy ember hihetetlen
ronaldinyo szerda, 21:59
#929
Az Európai Néppárt frakciójának informális ülésén veszünk részt Portugáliában. Az Európai Parlament legnagyobb frakciójában a magyar emberek érdekében dolgozni óriási megtiszteltetés. Bármit is hazudnak majd mostanában a Néppártból kihajított korrupt fideszes politikusok, valódi európai döntések az Európai Néppárt nélkül nem születnek. Ezért ez a legmegfelelőbb hely, hogy hazánk érdekében politizáljunk.Sokan kérdezik a véleményünket az újonnan összehalászni tervezett, a szélsőjobbtól a szocialistákon át a liberálisokig tartó Orbán csoportról. Mindenki tudja, hogy ez a frakció, ha fel is áll, nem valamiért, hanem valami ellen fog politizálni. És mindenki tudja, hogy gyűlöletre és hazugságra nem lehet jövőt építeni. Ezt mi magyarok már megtanultuk és hamarosan azok is megtanulják, akik most összeállnak Európa legkorruptabb politikusával.
zhagar szerda, 17:45
Előzmény: #927  ronaldinyo
#928
egy év az a 3 hét, bocsi!
egy fórumnak az a lényege, hogy mindenki mondhassa el a véleményét vmi mellett és ellene is, ugye? Én nem szidtam senkinek sem az anyját se az egyebét egyetlen topikban sem - légy klülönb és tisztességesebb azoknál a topikgazdáknál akik tényleg nem tűrnek semmilyen ellenvéleményt és alaptalanul, mondva csinált okokból  tiltanak ki embereket. köszi előre is -  a demokrácia lényegi eleme a szólás és véleményszabadság tehát MP is mondhassa el amit gondol és akar, de azok is, aki nem értenek vele egyet! 
ronaldinyo szerda, 17:28
Előzmény: #925  zhagar
#927
látom 3 hétre-addig irjon ide-nézik ezt is -csak mindenki kussol-itt ultra radikális tisza topik van.
zhagar szerda, 17:02
Előzmény: #920  Dehogynincs
#926
tényleg az a gond, hogy azzal a bizonyos "nagy megoldással" Te is adós vagy! leszavaztál a kutyapártra, miközben nem tudtad cáfolni hogy a kutyapárt egy ugyan olyan kőliberális párt mint a Dk, amely Dk-val folyamatosan együtt is szavazott azon önkormányzatokban, amelyeket a nemfidesz ellenzék vezet még jelenleg is őszig!! A Dk-t folyamatosan leszólod GyF miatt, de a döntő pillanatokban őt támogató kutyapártra meg gond nélkül leszavaztál, ez önellentmondás.
zhagar szerda, 16:55
Előzmény: #920  Dehogynincs
#925
a vélemény és szólászabadság legócskább megcsúfolása folyik a portfolio.hu-n, ennek megfelelően a másik topikból ki lettem tiltva mert le mertem írni egy tényt arról, hogy (személyeskedés nélkül!!) , hogyan kellett érdeklődés hiányában lezárnia egy topikgazdának a saját, "Orbán legyőzhető" című topikját. Miközben tehát MP nagy hívei azt remélik MP-től hogy ő elhozná a kánaánt és nagy megtisztulást az országnak, aközben épp a saját hívei azok akik ezzel is folyamatosan bizonyítják napról napra, hogy sem MP, sem a követői nem demokraták, hiszen nem tűrik az ellenvéleményt sehol, semmiben (akinek nem inge, ne vegye magára)! 
Paróczai Anikóval kapcsolatos válaszodra annyit: biztos hogy vannak hozzá hasonló fideszesek is, de van egy "kis" probléma: Paróczai pártja, a Momentum megalázó vereséget szenvedett a minap a választásokon, a Fidesz viszont megnyerte ugyanazokat. Vagyis az aktív magyar választók a hibái ellenére is a fideszben bíznak meg jobban, a Momentumot pedig már leírták, te is tudod nagyon jól, hogy miért
ronaldinyo szerda, 15:14
Előzmény: #921  Cicamisi
#924
most 32% on van.és igen lesz a tiszapárt a többi hullaszag.már most is ezv van -már aki nem vak és nem süket az látja
ronaldinyo szerda, 15:11
Előzmény: #920  Dehogynincs
#923
nem kicsit, nagyon”Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában még ország ilyen böszmeséget nem csinált. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó 14 évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."orbán viktor
ronaldinyo szerda, 15:09
#922
Tegnap 10 perc alatt betelt az első 800 (650 támogató és 150 önkéntes) hely a július 6-i programhirdető rendezvényünkre. Hogy minél többetekkel személyesen is találkozhassunk szombaton, ma este 18.00 órakor újabb 600 helyre nyílik meg a regisztráció azon támogatóink és önkénteseink számára, akik tegnap megkapták a tájékoztató emailt. Mivel sokszoros a túljelentkezés, előre is elnézést kérek azoktól, akik személyesen most nem tudnak jelen lenni. Természetesen FB-on és Youtube-on az egész rendezvényt közvetítjük.A rendszerváltó kártya kapcsán sokan kérdezték, hogy van-e lehetőség egyedi, banki átutalással való támogatásra. A válasz természetesen igen. Minden részletet megtaláltok a honlapunkon. Ha valaki a támogatásról nem kapott visszajelzést, kérem, kövesse a leírt instrukciókat. Ahogy már többször jeleztük a TISZA Párt sem állami sem külföldi támogatásban nem részesül. Minden támogatást hálásan köszönünk!
Cicamisi kedd, 08:57
#921
Én inkább így nevezném a topikot: TISZA vajon PÁRT??? A választásokra nem marad belőle csak csend és hullaszag.
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 08:15
Előzmény: #918  1valaki
#920
Van egy másik, korrupt, sumák, banda, amelyik sokkal jobban dolgozik a saját zsebére a hazája ellen, ráadásul hatalmon is van.
ronaldinyo kedd, 01:04
Előzmény: #918  1valaki
#919
Maradjon a mi hazánk és a Tisza a többit kukaba
1valaki
1valaki kedd, 00:15
Előzmény: #907  Dehogynincs
#918
Momentumot nem gyászolni hanem végleg temetni kell. Korrupt sumák banda akik a hazájuk ellen a saját zsebükre dolgoznak.
1valaki
1valaki kedd, 00:11
Előzmény: #909  Tiborcfiam
#917
Az lenne az igazi "trójai faló" ha ov felültette volna a sok bégető birkát és mp valójában az ő embere lenne! Még a végén tényleg mp fan leszek! 😭🤣
euler hétfő, 23:37
Előzmény: #904  signal2
#916
"Mit hoztatok már megint a nyakunkra?"
.
45 % vak, 30 % gyengénlátó. Nem sok jó sül ki ebből.
ronaldinyo hétfő, 22:24
#915
Július 6-án 15.00 órakor lezárjuk ezt a rendkívüli négy hónapot. Összefoglaljuk az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait, eredményeit és tanulságait.Együtt elindítunk egy új korszakot, meghatározzuk a következő időszak céljait és mérföldköveit. A feladat sok, az idő kevés, mindenkire szükségünk van, hogy leváltsuk ezt a rendszert! Itt az idő, hogy mi magyarok összefogjunk! A rendszerváltás csak Veletek sikerülhet! A rendszerváltó tagsággal rendelkezők meghívást kapnak (emailben) az élő eseményre is, és közülük 600 fő személyesen is részt tud venni az új korszak első rendezvényén. Mindenki más online követheti az eseményt itt a FB-on, vagy a Youtube csatornámon.
ronaldinyo hétfő, 22:22
#914
orbán: barátunk a -amerika-oroszország-kina.fenevad-medve-sárkány .szép kis gyülekezet-hitgyülekezet-sokan jönnek a nevemben hazugságot szolnak.who
ronaldinyo hétfő, 22:18
Előzmény: #912  ronaldinyo
#913
az országot tönkrevágta -most europa következik..az a kérdés ki bizta meg ? vagy magától csinálja?
ronaldinyo hétfő, 22:17
#912
orbán többet akar mint magyar miniszterelnök-europát.
ronaldinyo hétfő, 22:15
Előzmény: #907  Dehogynincs
#911
dk lehet nem jut be 2026.ban de ha támadja a tiszát továbbra is biztosan kiesik.
Keva hétfő, 21:33
Előzmény: #909  Tiborcfiam
#910
Dehogy derül ki....
Tiborcfiam
Tiborcfiam hétfő, 21:25
#909
Csak finoman jelzem, hogy MP szombaton posztolt, hogy Portugáliában pihen. Két nap múlva a legnagyobb jobboldali portugál párt bejelentette hogy csatlakozik OV vasárnap létrehozott patrióta EU frakciójához. Csak ki ne derüljön, hogy Peti lett kiküldve letárgyalni. 😃
Keva hétfő, 21:25
Előzmény: #906  signal2
#908
Szerintem, nekik valahol el kellett kezdeni a megmérettetést, ami nagyon jól sikerült.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 21:19
Előzmény: #904  signal2
#907
Sokan vagyunk, akik nem Gyurcsánnyal akarjuk legyőzni Orbánt.
Te meg MP-rel nem akarod legyőzni őt.
Mi abban a meglepő, hogy tisztogatják a hozzászólásokat?
Ez pártfüggetlen.
Mi sem vagyunk jobbak. Az egyik topicgazda törölte az egyik hozzászólásomat. Azóta kerülöm a topicját, de maradtam a fórumon.
Tudom, hogy az ep-választás után gyászolod a momentumot. Én már akkor elkezdtem gyászolni, amikor belépett az összefogásba.
Még mindig van rá lehetőséged, hogy a dk-ra szavazz, mert a dk egyelőre csak összetöpörödött, de még nem semmisült meg vagy válassz egy kis pártot.
Mit hoztunk a nyakunkra? Szerinted maradjon Orbán a nyakunkon? Jobb MP-nél?
signal2
signal2 hétfő, 20:32
Előzmény: #905  Keva
#906
Az rendben van, hogy 2026-ban Tisza, na de most miért kellett? Most önkori munkára meg EP munkára bíztunk meg embereket, nem OGY választások voltak. 
Keva hétfő, 19:59
Előzmény: #904  signal2
#905
Igen, úgy tűnik, kezd forrósodni a hangulat. Megy a gyalázkodás.... Látszik, hogy az emberek türelmük végéhez érnek, pedig még a java csak ezután jön.... elbocsátások, elszegényedés, stb.
Lassan már mindegy, hogy ki, de valaki állítsa már meg az elmúlt 14 év ámokfutását. Ha ez a valaki Magyar Péter lesz, akkor ő.
signal2
signal2 hétfő, 17:36
#904
Alig 1 hete láttam a brutális cenzúrát MP oldalán, mist meg ez:
https://media1.hu/2024/07/01/magyar-peter-hivei-fenyegettek-politikus-szanalmasozas-feljelentes-media1/
Mit hoztatok már megint a nyakunkra?
ronaldinyo hétfő, 17:35
#903
endszerváltás 2026- Új korszak kezdődikKedves Barátaink!Örömmel hívunk meg benneteket egy különleges stream eseményre, ahol Magyar Péter összefoglalja az elmúlt három hónap eredményeit, történéseit és tanulságait. Az esemény során Péter elindít egy új időszámítást, ahol meghatározzuk a következő időszak feladatait, irányait, céljait és mérföldköveit.Az idő kevés, a munka sok, a rendszerváltás csak együtt sikerülhet. Tarts velünk Te is!Időpont: 2024 július 6., 14.30-17.00
Helyszín: Online Stream Magyar Péter Facebook és Youtube csatornáján: https://www.facebook.com/peter.magyar.102
https://www.youtube.com/@magyarpeterofficial(A rendszerváltó tagsággal rendelkezők személyes meghívót is kapnak.)Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy aktívan részt vegyél a rendszerváltásban és közösségünk jövőjének alakításában!Üdvözlettel,
TISZA Párt Kevesebb jelenjen meg
ronaldinyo hétfő, 17:35
Előzmény: #900  Colas
#902
messze van az még.én simán el tudom képzelni a fidesz bukását és 2030ban a megszünését is-és mi van ha ezt orbán találta ki-és magyar pétert tényleg megtévesztésnek orbán találta ki.simán benne van a pakliban-orbán egy oriás megtévesztő és hazudozo .ezt mindenki tudja és látja már.nem zörög a haraszt

Topik gazda

ronaldinyo
3 1 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek