Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax vasárnap, 16:24
Előzmény: #167369  Sehmet
Piszokul kivagy magaddal, miközben döbbenetes normáid vannak, mert benyeled a pedofil eseteket, benyeled orbán és köre tisztességtelen meggazdagodását, az országot illető pénzek ellopását,  elfogadod, hogy az EU sereghajtói lettünk, nem éri el az ingerküszöböd az MNB alapítványainál történt sikkasztás, szemrebbenés nélkül voksolnál újra orbánékra.
Tudod, igazából ezen kérdesekre adott válaszaid téged s minősítenek, de negatív irányba. Ideje lenne, ha nyitnál egy topikot, ahol naponta elbeszélgethetnél azzal az egy-két emberrel, akik azonos véleményen vannak veled.
Újra mondom, téged is minősít, hogy fideszes vagy továbbra is.
euler vasárnap, 16:15
Előzmény: #167366  maxwax
Nem sikerült "sorjában", mert hoztad az eddigi paneljeidet, de ami miatt idéztem Hadházyt az elsuhant.:
1. nem alapít pártot
2. nem konkurrenciája a Tiszának
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:10
Előzmény: #167370  bronz
Jaj, a Sanda Ipsos volt vezetőjének, az ellenzéki propagandistának;  jaj, a liberális Horn-nak; jaj, az Endrének; jaj a Pulagyú Bandinak, stb. - kutatásai! :-D
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:06
Magyar Péter képzeletbeli naplója egy napjának történéseiről:
.
 „Nagyon sikeres hetem van...csupa olyan dolgot csináltam, amit nagyon szeretek. 
Imádok emberek figyelmének középpontjában lenni. Imádom az embereket hergelni. Egy csomó propagandistát szégyenítettem meg, rájuk uszítottam a büdösszájú szektát.  

Külön öröm volt számomra, hogy az udvari bolond Bedére ráhívattam a rendőrséget. Szerencsére a sárgamellényes agyhalottak azért nem engedték a közelembe.  
Annyira szuper, hogy ennyi sok megvezethető entitás vesz körül. Lényegében bármilyen bull shitet gondolkodás nélkül fogadnak tőlem....   Kitaláltam azt a sztorit, hogy egy kormányflottás autó 180-nal szlalomozott engem üldözve............... persze valójában ott töntyögött a kamionok mögött, de ez senkinek nem tűnt fel...
Na aztán ott a másik kedvenc szívatásom..... a kulacs... Azt állítottam, hogy a Pohár Dani elrejtette az autómba. Bevették bammeg! Látják a 800 testőrt, a lánclánceszterláncozó sárga fűzért kézen fogva agyhalott aktivistákból...... már hogy is csinálhatta volna meg! És akkor honnan van a kulacs? Mindent megtartottam, amikor Judit és a gyerekek albérletbe költöztek. Már láthattátok, hogy a kötényét is, de még a kulacsát is...
Kiterveltem ezt a huncutságot és elvittem magammal. Ezt a majmoknak azért, mert a megafonos bulikra nem hívtak meg csak a Juditot.  
Ja juteszembe megint lekéstem, nem érek oda időben a gyerekekért, .............mindegy van anyjuk....   
Ami viszont jó hír, hogy megfelelő zselét használok, esőben sem lapul le a felállított hajam. 
Ilike! Nem akarsz valami hajkisimítót használni? Ez a loboncos fej olyan vidékiesen prosztó, nem illik egy first ladyhez......még akkor sem, ha csak biológiai áthidaló megoldás vagy...  
Bogyó! Álljatok meg egy drogériánál!”
Forrás: https://www.facebook.com/profile.php?id=61564002826190&locale=hu_HU
bronz vasárnap, 16:06
Előzmény: #167374  Fsociety
Igen.
Eljátsszák a megtisztulást, miközben velejéig rohadt az egész bagázs.
bronz vasárnap, 16:05
Előzmény: #167373  badsector1
Tűkön ülve várom a fideszes Századvég számait is. :))
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:04
Előzmény: #167372  bronz
Fogy a penz,sok az ehes szaj. Par embert bealdoznak,es szetdobjak maguk kozott. Ez mar a belso rohadas szakasza. 
badsector1
badsector1 vasárnap, 16:03
Előzmény: #167370  bronz
Rubel viktor által kitartott nézőpont azt hazudja a hiveknek, hogy rubel viktor a legnépszerűbb politikus. :))
bronz vasárnap, 16:03
Pedofilmosdatók 15 év 2/3 után lesöpörnék magukról a pedokullancsokat.
Hihető. :))) 
https://24.hu/belfold/2025/03/30/a-fidesz-frakcio-beallt-lazar-moge-hirdetesben-toljak-a-ner-es-csotanyok-lesopreset/
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:01
Mindennapi Orbanseggnyalasunkat koszonjuk szepen. Szerencsere nem szimpatia szavazas lesz.
bronz vasárnap, 15:59
Jaj, a fideszes Nézőpont kutatása. :)))
Sehmet
Sehmet vasárnap, 15:56

"A Nézőpont eredményei szerint a magyar választók körében Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar politikus, a Fidesz elnökét 44 százalék tartja szimpatikusnak. A miniszterelnöktől 15 százalékponttal van lemaradva Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (29 százalék). Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a magyarok egyötöde számára szimpatikus (19 százalék), míg Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mindössze 6 százaléknak. 
.
Mint írták, a magyarok szerint továbbra is Orbán Viktor a legalkalmasabb Magyarország miniszterelnöki posztjának betöltésére (46 százalék). Itt még nagyobb a lemaradása Magyar Péternek, hiszen őt mindössze a választók 28 százaléka tartja a legalkalmasabbnak az ország vezetésére. Ugyanebben a kategóriában Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció egykori árnyékkormányának miniszterelnök-jelöltje mögött a magyarok 7 százaléka, míg Toroczkai László mögött mindössze 5 százaléka áll."
bronz vasárnap, 15:29
Előzmény: #167365  pogacsa
Égnek a magyar adófizetők forintjai erre az ingyenélőre.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:23
https://telex.hu/belfold/2025/03/30/szijjarto-ukrajna-oroszorszag-eu
Vagyis a veszhelyzeti rendelkezes egy kurva nagy kamu. Koszonjuk a beismerest,szarhaziak. 
maxwax
maxwax vasárnap, 15:19
Előzmény: #167363  euler
Akkor sorjában.
Szegeden a Momentum szervezte a tüntetést és nem tudtam, hogy Hadházy is itt lesz, csak miatta nem mentem volna ki.  Nekem nem volt emlékezetes a beszéde, de visszanézheted az oldalán.
Az atv és a jobber szegedma erősen ferdíti a tegnapi eseményeket. A "mocskos fidesz" és "orbán takaodj" elhangzott néhányszor, de ezen nem kell meglepődni. Nem tudom, hányan voltunk, de írtam, a sok fiatalon felül nagyon sok kisgyerekes család volt kint.  A Tisza egész nap gyűjtötte a téren az aláírásokat, a kettőnek semmi köze sem volt egymáshoz. Zuhogó esőben szép teljesítmény volt, hogy ennyien is eljöttek a megmozdulásra. Amúgy továbbra is tartom, a magyarok nem tüntetésre járók. Gyűlésre elmennek, de a tüntetés más kategória.
Azért, mert Hadházy beszédet mondott egy momentumos rendezvényen eszembe sem fog jutni, hogy voksoljak rá. Már '24 júniusában is a Tiszára szavaztam.
pogacsa vasárnap, 15:15

https://444.hu/2025/03/30/nemeth-szilard-2800-km-t-utazik-hogy-megnezze-mashol-mennyi-a-rezsi
Hiánypótló. :D Igazi értelmiségi, pár perces netes keresgélés helyett inkább égeti az üzemanyagot. Élek a gyanúval, hogy ez csak valamiféle kifogás, és valójában pacalkörútra indult.
euler vasárnap, 14:25
Előzmény: #167308  maxwax
"'Furcsa és persze alattomos dolog a suttogópropaganda: a napokban a Fidesz elindított egy elég sunyipletykát a közösségi médiában, amit aztán jószándékú, de a dezinformációnak felülő ellenzékiek terjesztenek tovább. 
Eszerint nem érdemes kimenni az általam kezdeményezett tüntetésre, hiszen ezt én csak valami pártalapítás előkészítésére használnám. 
 A jó hír az, hogy ez a dezinformációs kísérlet is azt mutatja, hogy az ellenállás, a tüntetések, ha kellően határozottak, igenis zavarják a hatalmat. Félnek, ezért a propagandisták a nálunk régóta meglévő, zsigeri párt- és politikusellenségre apellálva is próbálják elrettenteni az embereket. A Tisza szimpatizánsait pedig “konkurenciával” riogatják abban bízva, hogy ők emiatt nem jönnek el a piszkos putyinista törvények elleni tiltakozásokra.

Egy hónappal ezelőtt, egy zuglói rendezvényen hosszan beszéltem arról, hogy most nem még egy új párt hiányzik a Tisza mellé az ellenzéki térfélről, hanem a valódi ellenállás. (Az erről beszámoló 444 cikk linkjét a kommentek közé teszem) Akkor még csak sejteni lehetett, hogy Orbánék bevadulnak. Sajnos most már tudjuk, hogy nem “csak” az eddigi piszkos játékszabályok megváltoztatását kell célul tűznünk, hanem a még durvább putyini módszerek megakadályozását is. Az elmúlt hetekben több helyen elmondtam: emiatt én egészen biztosan mindent alá fogok vetni az ellenállásnak. (Csak remélni tudom, hogy a parlamenti pártok közül sem lesz olyan, aki saját népszerűségének emelésére próbálja használni a tiltakozásokat. Ilyen szempontból amúgy még a Tisza pártszintű jelenléte is jelentene némi kockázatot, hiszen a propaganda azonnal rácsapna arra is. Biztos vagyok ugyanakoor abban, hogy már a legutóbbi hídzár alkalmával is rengeteg Tisza szimpatizáns volt kint -jómagam is beszéltem jónéhányukkal. Mint ahogyan az eddigi pártok szimpatizánsainak is örültem és annak is, hogy nem akarták pártjaik jelképeit előtérbe tolni) 
.
 Kedd, 17 óra, Erzsébet híd, békésen, de elszántan és határozottan: https://m.facebook.com/events/1154085016007523 - Hadházy"
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 13:50
Előzmény: #167361  ronaldinyo
vérszilva
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 13:49
Előzmény: #167360  ronaldinyo
A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és  aranyra válthassák a félhold csillogását.   Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat. Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek