na ja, ez az ország biztos hogy 30-50 évre egy elbaszott ország! még kádárék se csináltak ekkora kárt, mint ez a fideszes horda, döbbenet, amit ezek a rendszerváltás után műveltek! . nem maradt más lehetőség, ezt a fertő országot el kell hagyni, amig lehet!
Legalább egy éve írtam már az EURHUF topicban, hogy itt lefőtt már a kávé. Ha nyer a fidesz,ha nem. Kisebb rossz,ha nem,de aki itt abban bízik, hogy majd elegánsan távoznak,az téved. Akkor kezdődik majd a móka, példának ott van Lukasenka,Erdogan. Alvó ügynökök is biztosan aktiválódnak,mint a szerbeknél. Ezért nem akartám már itthon ingatlanba fektetni és itthon tervezni. Nem 20 éves vagyok már,de van,amikor a racionalitás kifizetődőbb.
nem értem miben reménykedtek? abban reménykedtek hogy a fidesz a demokrácia szellemiségében fogja megtartani a 26-os választásokat? uagyan már, ne viccelődjetek! .első körben megváltoztatja a választási körzeteket! -megváltoztatja a választási szabályokat - választási csalás sem kizárt! ha nem nyer kétharmaddal, akkor ellehetetleniti az uj kormány működését . az elsibolt, ellopott vagyonok visszaszerzése az állam javára, szinte lehetetlen!
Délután a városban a Momentum által szervezett tüntetésen voltam - természetesen a gyülekezési törvény módosítása adta az apropót. Két dolog miatt volt jó elmenni. Ami számomra pozitív volt, hogy a résztvevők zöme bőven ötven alatti volt, nagyon sok fiatal pár jött ki kicsi gyerekekkel és rengeteg 30 alatti. Ez nekem azért volt lényeges, mert hiába akarja adókedvézményekkel megvásárolni a gyerekes anyák szavazatait a fidesz, nem minden esetben sikerül. A másik. Sokan istenítik Hadházyt. Nos, itt volt, beszédet is tartott, de nem maradandót. Nem is értem, miért erőlködik továbbra is MP ellen, miért akar vele szemben pártot alapítva indulni. Illene önkritikát gyakorolnia és valóban elgondolkodni, hogy ideje visszatérni eredeti foglalkozásához.
igen, és ez az agymenés egy maffiozo csicskájának a véleménye! (seres csicskájának a véleménye) serest 1999- ben géppisztolyozták le tahitotfaluban, egyébkén a prisztás, és boross (szőkeoilsanyi) bandában játszott, a késöbbi csicskák, .... vidovicki, portik, veres!
"Amilyen gyűlölködő és intoleráns vagy, azon csodálkoznék ha nem így lenne" Krida idézet, ez nem ér kitiltást. Kedves és toleráns, igazi keresztény és nem ítélkezik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!