"Igen, mellbevágó, hogy én soha senkit le nem tiltanék azért, mert másképp lát egy helyzetet, másképp gondolkodik, tiszteletben tartom a másik embert." . Kivéve ha más a politikai, vallási nézete, vagy más a szexuális beállítottsága. Ezt eltekintve elég megértő vagy és megengeded hogy pl másfajta zenét halgassanak emberek. bár vannak kétségeim felőle hogy ott is lennének ötleteid miket nem kéne engedni :). Igen te ilyen lélekben liberális toleráns és megértő személy vagy. Ez teljesen átjött minden kommentedből.
"A Fidesz polgármesterjelöltje balhézott a Tisza önkénteseinek pultjánál DunaegyházánBelföld2025. március 30. – 10:40Molnár RékaMásolásVágólapra másolvaÚjabb atrocitás érte a Tisza párt önkénteseit, ezúttal a Fidesz polgármesterjelöltje, Kovács Roland ment oda az aláírásgyűjtő ponthoz Dunaegyházán. A pár másodperces videón annyi látszik, hogy a polgármesterjelölt pár másik férfival áll a tiszások pultja előtt: „Ezt a szart? Trógerek!” – kiáltja Kovács, majd a videózást meglátva a kamera felé nyúl egy „nem!” felkiáltással. A háttérben közben hallani, hogy a Tisza önkéntese arra kéri a férfit, hogy kicsit vegyen vissza Magyar Péter Facebook-oldalán arról írt, hogy a férfi többekkel érkezett a pulthoz, majd rugdosta azt. Mint a politikus írja, az ügyben feljelentést tettek, vasárnaptól pedig húsz másik önkéntest is kiküldenek a faluba."
A fideszes gyöketek tudtuk nélkül is tiszànak kampányolnak. :))
Most láttam pedopárti Kocsis Máté videóját, hogy mi is legyen a 3 napos túlélő csomagban. A vége az, hogy ők békét akarnaky de a gonosz EU háborút és felvesz egy Trump sapkát. Ezeknek nagyon elmentek már otthonról, hogy a megmaradt pincében tartott szavazóikat maguknál tartsák.
Ezeknek a támadásoknak hírei sajnos nem érnek el a fidesz szavazókhoz. Vagy ha mégis, akkor ez számukra elfogadható és elégtételnek tekintik. Elég megnézni azokat a riportokat, amiket orbán poloskázós beszéde után készítettek orbán nyuggereivel. Szinte csillogot a szemük, mikor a "poloskaírtásról" beszéltek. Sajnos itt tartunk ma a 15 év orbáni mocsoknak köszönhetően.
Nekem te nem magyarázz tiszteletről és szabadságról, amikor a kisebbségek jogait sem tartjátok fontosnak és egy nép jogát ahhoz, hogy megvédje magát, szintén elvitatjátok. Miért kellene nekem bármiben is vitatkoznom veled, amikor alkalmatlanná válsz az által, amit képviselsz? Csak vissza kell olvasni a beírásaidat, és te nevezel engem intoleránsnak?
https://open.spotify.com/track/5mZtursgrYCYogFuSM21bq?si=N_95WzUbRCeL5XFZGT29AQ "Marika, még egy ilyet, légy szíves, igen a Gyurinál ötven százalék minden múlt héten ezerér vettem a marhát most ugyanott háromszázötven a farhát megyek is, mindjá megyek Marikám, légy szíves, még egy ilyet! aztán tényleg most már indulnom kell asszony megöl, indulnom kell Lacikám, ne, de Lacikám, figyelj Lacikám, ne, de Lacikám, figyelj fűtötök még? figyelj, Lacikám, fűtötök még? Lacikám, figyelj má, Lacikám! fűtötök még? de hallottad mit mondott tegnap a ... tévébe hallottad tegnap a ... nem? tegnap? nézted? nem? azt mondta, hogy ... lesz ne má, hogy nem láttad! és ami utána volt, azt se láttad? mit nézel te semmit? nem tudsz akkor semmit"
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy a matolcsi féle maffiabandát most miért kezdték ki. Kell a cirkusz a közönségnek? Vagy egy öszödi beszéd van kibontakozóban? Pontosan tudták, hogy mire megy ki a játék ezekkel az alapítványokkal. Minden idők legnagyobb rablásához asszisztáltak és most meg csodálkoznak? Megoldották, hogy az államkincstárat kedvük szerint fosztogassák, ne kelljen már bugyuta pályázatokon lölön keresztül kiszivattyúzni a pénzt. Számomra a legnagyobb meglepetés, hogy a fideszcsorda még mindig elhiszi, hogy orbán semmiről nem tudott és templom egereként éli szerény életét. Csak a többi a rossz. A másik a tiborc féle tudomány, saját lábán állva. A tehetséges!!! Orbán azonnal megelőzné lölöt, ha írna egy tényfeltáró könyvet, mit és hogyan loptunk el. Ez az egész világon kiemelt olvasmány lehetne, megelőzve herry pottert a ranglistán.
Az illető kocsmatulajdonos, naná hogy védi az ő jótevőjét, mit neki demokrácia meg szabadság. A hárommillió támogatásért cserébe akar adni valamit, ha kell nyugdíjas nénit támad meg.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!