Futuro888

Regisztráció: 2022-04-04 12:23:10

Hozzászólások száma: 3 578

Utolsó hozzászólás: 2023-09-29 08:56


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

357 787
2023. 09. 17. 23:38

utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja péntek, 08:56
Te vagy ti minden szavamba belekötöttetek, hibáztál és felmented magad. Szégyen vagy ember óvodás szinten. pipától nem látsz és hülyeségeket írsz. Jobban tennéd, ha a topikot békén hagynád, mert mint látható senki nem kíváncsi rád-rátok! Azt már meg sem említem mennyire érthetetlen vagy, korábban is megírtam, amint publikusak lesznek a havi üzemanyagfogyasztási adatok egyeztetünk.  Felesleges írogatnod , hamarosan hivatalosak az adatok. Úgy sem hiszel nekem akkor várjál a tényekre. Milyen értékrend az ami folyamatosan kötözködik, neked van infód az ellenkezőjére? Frászt van, de te beírtad  KSH ra hivatkozva, hogy szar a júliusi fogyasztás, haha ezt a blamát. ÉV/év alapon és Q2 viszonyítást így benézni, te jó ég. Amatőr vagy kispajtás Amit te írtál az nem tény ????? Ezen felül pedig minden elemző írja, hogy a túrizmus és a mezőgazdaság növelte a fogyasztást Q2-höz képest!!! Még a Q2 viszonyítást is letagadtad, azt is benézted Egyik v. Turbo kispajtás!!!  Igen te beteg vagy , mert akinek az a problémája, hogy miért látom optimistán a Mol jövőjét és ezt naponta kritizálja az beteg ember. Én soha nem írtam eltúlzott árazást, még 3200 -t sem amit megint hazudtál ember. Fordítsuk meg, te miért látod negatívan a Molt? Végül is ez Mol tulajok topikja, nincs Mol részvényed akkor mit keresel itt és miért vegzálod a részvényeseket? Páran már írtak tegnap, jó lenne a megfogadnád a tanácsaikat. 1000-ből egy ???  nagyon gáz vagy ember, semmi nincs a kezedben ami azt bizonyítaná, hogy 1000/1 lennék. Tényként írtad sokadszorra tömegekre hivatkozva. nagyot akartál mondani pedig hazugság minden szavad. Örülne a portfolio,ha 1000 fórumozó lenne a topikban, de sajnos a hozzád hasonlóak miatt nincs. Bizonyítsd be az állításodat !!! Már tegnap többen cáfoltak. 
MOLly tulajok topikja péntek, 04:04
Júliusi üzemanyag árakkal?   én csináltam valamit a júliusi üzemanyag árakkal? emberek már Nagy Márton helyébe léptem,  na akkor azonnal elrendelem  a Molt súlytó összes különadó eltörlését!!!!   
MOLly tulajok topikja péntek, 03:57
Nagyon beteg vagy ember, erre már csak ezt lehet írni. 
MOLly tulajok topikja csütörtök, 14:24
Turbo primitív stílusod jellemez. Ami a célár vágásokat illeti,bár mindenki értette csak te nem, hogy megjelenésük óta nem befolyásolta negatívan az árazást , nem tudom így szájbarágva érthető?  Még egyszer, felhívtam a figyelmet arra, hogy nagy a szórás az elemzői megítélések között, az én állításomat éppen a Wood igazolja a jelenlegi árhoz képest majd 40% felárral. Ami a célár vágásokat illeti azok is közel vannak a 3k-hoz, egyedül a Raiff. ami kilóg a sorból és én ezt véleményeztem.  Vehetünk átlagot is a négy ajánlásra - sok értelme nincs- de hátha lecsillapodsz :  kb. 3030....  én 3k -ra vártam osztalék utáni hetekben       ezzel a témát befejeztem, ha ezt a primitív stílust akarod folytatni abban én nem kívánok részt venni bőven elég volt korábban, bánom is.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 13:35
Emberek tűrőképessége? és az hol van szerinted?  Készült felmérés a napokban, 890 Ft-nál van a válaszadók szerint. Most vagy a többezres minta válaszadói hazudnak vagy te neked alacsony a tűrőképességed.  
MOLly tulajok topikja csütörtök, 12:04
Pontosan a véleményemben foglalkoztam azzal, hogy miként lehetséges ennyire szélsőségesen látni a Mol folyamatait. Elvakultságodban ezt nem sikerült felismerni. Ami a vágásokat illeti, jelenleg az árfolyam nem tükrözi az elemzői célár csökkentéseket.  Verem a nyálam kifejezés pedig téged minősít. 
MOLly tulajok topikja csütörtök, 10:12
Nagyon durva amit a Molt követő elemző cégek látni vélnek: 2500 majd két hétre rá 3800 . emlékeim szerint az a Wood emelte a Mol célárát mely covid óta az egyik legpesszimistább célárakkal rendelkezett. Pestiesen szólva erre varrjunk gombot. Természetesen én örülök, kicsit igazolja korábbi véleményemet, miszerint a Raiff. célára nem hiteles. Most könnyedén vissza vághatnék Egyiknek és trolljának, de nem teszem.
MOLly tulajok topikja szerda, 18:56
Ez nem cáfolja a véleményemet. De nem ám
MOLly tulajok topikja szerda, 18:15
Brent 94,5 +2%   tudhatnád, hogy nem az USA könnyű olajat kell nézni Mol esetében. Ne reméld, hogy ársapka lesz, a vigyort letörölheted az arcodról, nincs lehetőség bevezetni. Kormány egyet tehet, csökkenti az üzemanyagár adótartalmát átmeneti időre. OTP bankadónál Nagy M. azt mondta, hogy a költségvetés helyzete nem indokolja a bankadót. Akkor nincs miről beszélni.
MOLly tulajok topikja szerda, 15:30
Tegnap délután a topikban eluralkodott az apátia és a világvége hangulat. Ma a Mol piacán igen érdekes kereskedést láthatunk, a semmiből 2840-re felhúzták az árfolyamot, jelenleg 2814, láthatóan valaki (k) veszik a részvényt, célár csökkentések és kormányzati belengetések ellenére. Vagy a várhatóan elmaradó ársapka bevezetése és/vagy Q3 eredmény várakozása lehet az ok. Esetleg más amiről még nem tudunk
MOL tulajok normálisan szerda, 13:56
részletes nyilatkozat Molt képviselő Bacsa Györgytől, több kérdésre is választ kaptunk
MOL tulajok normálisan szerda, 13:00
A Mol azt válaszolta az RTL megkeresésére, értik a kormány üzemanyagárak moderálását célzó szándékát. Arra azonban nem válaszoltak nekik, egyetértenének-e egy újabb árstoppal.A piaci folyamatok jelenleg nem indokolják, hogy a kormány ismét hatósági árat vezessen be az üzemanyagoknál– mondta a 24.hu gazdasági témákkal foglalkozó podcastjében, a Dellában a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója, Bacsa György.    http://www.24.hu
MOLly tulajok topikja szerda, 12:01
Látod, óvatosan a kijelentéseiddel Gaben!  Tuti ársapka lesz vészmadár. Erre nincs lehetősége a kormánynak, pont a korábbi ársapka bevezetése az egyik fő ok! Azt becsülöm, hogy közzé tetted. 
MOL tulajok normálisan szerda, 10:31
Egyetértek.
MOL tulajok normálisan szerda, 10:29
Ami mindenek felett érdekes, hogy még így is fejlődni tud a Mol, tudomásul kell venni befektetőként is, hogy ez a cég terjeszkedésen és alternatív beruházásokon van túl aminek haszna a következő években fog jelentkezni ( Szlovén,Lengyel terjeszkedés, Poliol üzem, hulladékgazdálkodás stb. ). Átmeneti időszakban vagyunk, távlatokban nézve egyáltalán nem elrugaszkodott a 4-5000-es árazás, ha ez a kormányzat végre eltakarodna. Meggyőződésem, hogy csak az EU-s pénzek teljes lehívhatósága 20-30% -kal növelné a bét blue részvényeinek árazását. ( feltételek maradéktalan teljesítése esetén )
MOL tulajok normálisan szerda, 10:08
Igen egyetértek, mert a kormányzat nem akarja. Barátság vezeték szent tehén Orbánnak. Politikailag és adóztatás okán. Ezért mondom csak neki és a fidesznek jó ez az állapot. 
MOL tulajok normálisan szerda, 10:06
Nagy M. pontosan tudja a jelenlegi állapotokat, nyilván tisztában van Mol adóztatási mértékével, pontosan tudja, hogy már nincs extra profit ( ezért dobták rá a különadót ) miközben eljátsza, hogy az árképzéssel lehet a gond a magas üzemanyagárak okán. Nagyon csúnyákat tudnék ennek az embernek a jelleméről mondani. Kormányzat olcsó élet reményével fűti a társadalmat, de ez tév hit. Infláció is megmutatta, nem megy, de ezek még mindig nyomják a dumát igaz, hogy folyamatosan falba ütköznek, de nyomják. Havonta jelentést kér Nagy röfi a Moltól, tiszta szocializmus bakker.
MOL tulajok normálisan szerda, 09:52
Nem értek egyet. Alapvetően kormányzati megállapodásokon múlik az alternatív beszerzés, majd ezután jön képbe a Mol. Kormányzati töketlenség és Putyin felé elkötelezettség az ok, de nem hallgatható el a szankciók miatti kiszolgáltatottság sem amit a Horvátok és UKR alaposan ki is használ. Mol a pozsonyi finomítót nagyobb részben már átalakított, amit lehet egy év alatt megtettek, de új alternatív olajvezetéket nem lehet ilyen rövid idő alatt építeni. Szerintem a Mol úgy kalkulálhatott, hogy inkább beépíti az áraiba az emelkedett költséget addig míg a helyzet nem normalizálódik. Kétségtelenül a háború befejezése segítene pl. a tranzit árak csökkentésében. Tengerünk nincs így az olajvezeték az egyetlen megoldás. Szerbia baráti ország, rajtuk keresztül lehetne olajvezetéket kiépíteni, de ez meg Putyinnak nem tetszene. Megint csak a kormányzati felelősség, extra profit után adóbevétel és nem költséges kiadások vezeték beruházásra. Mol csak eszköz a nagy politikai játszmához, mi részvényesek pedig a bábuk vagyunk akiket lesz...r a kormányzat.
MOL tulajok normálisan szerda, 09:37
Ki kell mondani végre az igazságot: kormányzat Putyin melletti kiállása a zavartalan olajszállítások egyik alap pillére így folyamatosan "zsarolhatja" a Molt melynek vezetői csak bólogatnak és egyáltalán nem védik a részvényesi érdekeket! Igaz Urali olaj nélkül sem tudná védeni 2-3 éven keresztül , így a Mol elfogadta ezt a szenvedős átmeneti állapotot amit mi részvényesek alaposan megszívunk. Persze felfoghatnám úgy is, hogy a kormányzat érdeke az olaj ellátás , a Mol pedig az eszközük amivel kénye kedvük szerint játszadoznak. Extra profitról beszél Nagy M. röfi, csak nem tudom,hogy ebben az évben hol van az extra profit? Miközben másfélszer több adót fizet a költségvetésbe a cég!!!! Pofátlanság amit ez a volt Orbán tanácsadó művel, meg úgy az egész kormány. Sajnos Mol vezetése asszisztál, de mit is tehetnének egy ilyen tekintély elvű rendszerben: ellenállnának csak vehetnék a kalapjukat és beraknának helyükre egy kemény fideszest. Osztalék valamennyire kompenzálta a részvényesi értéket, de jövőre még ez is kérdéses. Miben lehet bízni?  talán abban, hogy ársapkát nem tudnak bevezetni, üzemanyag árképzésről beszélnek tudatosan, ami inkább egy kommunikációs stratégia,mint érdemi beavatkozás. Nyilván 100-120 usd olajár esetén be fognak avatkozni, ez is egy bizonytalansági tényező. Összegezve: nincs piacgazdaság, kormányzat saját elhibázott döntéseit a még nyereséget termelő cégeken veri le, politikai haszonszerzésből az olcsó élet reményét hirdeti a társadalomnak miközben egyes cégek fejlődési lehetőséget gátolja. Nincs olcsó élet, kormányzat nem tudja megakadályozni a piaci folyamatokat lásd infláció, egyetlen nyertese van ennek a politikának: Orbán hatalma, minden döntést ez határoz meg. "Megvédjük az embereket", egy frászt védik meg csak sajnos sokan ezt elhiszik,mert 10k-ért az anyjukat is eladnák!! képletesen értve

friss hírek További hírek