sajnos a politikai közélet ezt eredményezte nálatok. Az egyszerűbb ösztönlények pedig ezeket a primitív megnyilvánulásokat mutatják. Persze egyirányból ugy gondolják nekik szabad, visszafele meg ők vannak felháborodva. Lényegében már egy lebutított fehérorszország szinten élnek a legtöbben napiszinten, 70% tuti. Még Budapestben van reményem, h visszavezeti az országot Európába, haza meg már csak nagyon ritkán járok azt is undorral. Fehérgyarmat és kkét hagyjuk. Még GYMS megyébe szoktunk ritkán járni, na egy fokkal jobb ott a helyzet. Máshol tényleg ez a fröcsögés, fetrengés a sárban beb@szva. majd üljünk le a TV elé. Persze ehhez semmi közöm, de hadd ne kelljen már tényleg egy részvény topicban ezeket olvasnunk ki milyen színűt ásít nap mint nap, meg mit néz a TV-ben. Nekünk is van szabadidőnk de ezzel nem trollkodjuk szét a forumot, sőt még közösségi médiába sem tesszük ki, hanem megéljük. Ez az európai. És itt tényleg nem 1-1 személyes hsz-ról van szó, hanem tizen oldalakat kell átlapozni hogy valami értelmeset olvasson a user. nekem az üres PR-bullsit is sok. Szóval hajrá forumkarbantartás.
remek írás tényleg, köszönjük. Én is csatlakozom azokhoz, főleg akik csupán hetente átfutják a részvény totyikokat, hogy a tematikus szoba legyen ontopic. A gasztroperceket stb. általában, régen mikor volt egy minimális kultúra még Magyarországon az a kevés is amikor volt, a forum világban ezeknek volt egy offtopic, lazíthat a nyakkendőn szoba és ott lehetett írni ezeket. Egyik Akko forumszoba lényegében olvashatatlan, 1 ember elszabadult hajóágyúként teleszemeteli amit a google-ön talál. Ráadásul láthatóan ő kezd el alpári modon neandervölgyizni meg gyógyszerezni másokat, majd hisztizve megsértődik, ha azok visszaadják. Tipikus magyar felelősséghárítás. Ezért tocsognak a szaros sárban. Mindenki szerint ez rendszeres az adott, láthatóan zavart illetőnél, akit ki kéne dobni már. Sajnos ez is egy tüneti indikátor: A magyar közélet ugyanígy abszolút szürreálisan elbalkánosodott rossz értelemben. Ilyeneket szeretnénk olvasni, mint ez a hsz, meg amit a grafikonos user írt. nem vagyok egy nagy trader, sőt a részvényekben sem vagyok jo ideje otthon, de ha egy részvénnyel 10 percnél többet kell foglalkozni azt hagyni kell, több tízéves szabály. Úgy látom nem csak nekem lenne igény ontopic-ra. Reméljük legalább ez az egy szoba karban lesz tartva.
Mint mindannyian, nem is szabad szerelembe esni papírba. Én így utánaolvasva, meg akik itt ténylegesen (!)foglalkoztak és elemezték az Akkot, Wing-et ezek alapján úgy döntöttem, hogy követem a részvényt, és ha megjön a likviditás így több hétre tekintve, szerintem fogok venni vagy ajánlom olyannak akit érdekel. Mert a céggel minden rendben így átfutva, de a likviditás nekem red flag itt egyelőre. Lényegében amerikai részvénnyel sem nagyon szeretek foglalkozni aminek az átlagos (3M) napi forgalma nem éri el az 1-2+ mrd forintot. Itt még az 500 millió is álom. Lényegében vicc a forgalom. Ha meg lesz az indikatív hetes gyertya növekvő forgalommal akkor vehető részemről. Egyelőre sem a forgalom sem a technikai része nem az a bizalomgerjesztő. Az akvis része viszont teljesen korrekt és ahogy itt-ott páran levezették. reméljük majd megjelenik a smart money is, egyelőre speka homokozó. Amúgy ez a bajom a Rábával is, igaz az nagyon régről személyes kedvencem.
Köszönöm a tanácsot, de én arra törekszem, hogy nyerjek. Nem ragaszkodom betegesen semelyik részvényhez vagy ETF-hez. A likviditás viszont számomra is lényeges szempont.
Tudom, nem várhatom el ezt a szinvonalat, nem is várom, azonban ez legyen a referencia. Köszönjük. Ez egy értékes hozzászolás. (aki nem tud hasonlóan megszólalni, ne is szólaljon meg. Feléneklés, de a pocskondiázás is kizárással jár, főleg a kocsmaklubbra vonatkozik, igaz ők már a BTK-t nyaldossák nagy magabiztossággal). Chartok, közlemények elemzése jöhet. Ami nem, nem jöhet a floodolás és ugyanaz a youtube video debil infantilis módon. Nem óvoda és nem is nappali hajléktalan megőrző. Én megértem sokan beragadtak a kocsmaklubban, de már több vörös vonalat átléptek és az egész forumot mérgezik. A töménytelen pia sem mentség, meg a sánc mögött fetrengés sem.
****az hagyjan***___hetvegente ezek nagyon**beisznak es megy a zsezes is nem csak a romanozas*****hiaba jelentjuk___semmi*****hogy ennek annak a cegnek a vezetese mekkora zse****___ezt hallgatja***az_egesz --forum***honapok ota***nagyon unjuk***ez minden pentektol vasranapig ez megy****irtam mar *a nagy portfolio emailre**
Az akko alap profilja létesítmény és ingatlan üzemeltetés volt, majd 2021-ben a wingtől megvásárolta a Neo Property-t 18,5 mrd forintért, melynek elsődlegesen ugyan az volt a profilja. Majd a Neo tovább bővült ingatlat feljesztésekkel, generálkivitelezői munkákkal. Lényegében az Akkonak az aranytojást tojó tyúkja lett mivel brutál növekvő eredményeket hoz évről-évre. Aztán 2023 decemberére a b+n concord segítsével az akkori 33 m db részvényből összeszedett 4.7 m darabot, amivel viszonylag nagy tulajdonos lett. Vélhetően itt az árfolyam erősen nyomás alatt lehetett, hogy minél llcsóbban be tudják szerezni a megfelelő mennyiségű részvényt. Mivel a b+n referencia rengeteg állami megrendelést kap /Orbán takarító cége/ és hasonló a profilja mint az Akkonak így vélhetően azért vásárolhatta be magát meglátásom szerint,mert tervben volt a reptér üzemeltetése, amihez pedig kellett a munkaerő és infrastruktúra. Aztán idén szeptemberben a Wing /Mevinvest/ bejelentette, hogy 180 napos áron felvásárolná az akkot, ami akkori áron 266 ft/rv volt. Ugye az ujságírók szerint/Világgazdasád/ csak a fórumozók kitalációja, hogy biztos azért nem emelkedett az árfolyam, hogy olcsóbban meg tudják venni. Egyébként a bejelentést követően az árfolyam elkezdett mozogni, mivel ez a felvásárlás bejelentése nem egy mezei tranzakciónak számított.Viszont itt már vélhetően a b+n elkezdett kiszállni és adta piacin a részvènyeit, ami miatt szintén nem tudott emelkedni az árfolyam. Aztán a januárban és áprilisban jött is a közlemény, hogy valóban elkezdte adni és már csak 2.6 m db rv van a tulajdonukban. Viszont közben Veres Tibor /wing/ 2024 decemberére a Mevinvest és a Dyton Investen keresztül az akkori 33 m db részvényből kb. 13.4 m darabot tulajdonolt. A fenti rendezgetések miatt történhetett az,hogy kialakult az érdektelenség rv iránt ugyanis minden emelkedés csírájában el lett folytva. Egyebként az elmúlt pár évben a napi kereskedések során figyelemmel kísértem a könyvben a mozgásokat számomra elég érdekes volt sokszor. Nekem az a meglátásom hogy valami nagyon készül a háttérben. Elég jó szakembereknek tartom az új vezetőséget. Mind komoly szakmai háttérrel rendelkezik. /elnézést az elírások miatt de telefonról írtam/
A BÉTet a BUX index reprezentálja! Okos, hozzáértő emberek határozták meg azokat a kritériumokat ami alapján be lehet oda kerülni. Mindenkinek nyitottak a lehetőségek. A bluek sem véletlenül vannak nagy súlyjal benne. Ezen nincs értelme vitatkozni. Ha a BUX jól teljesít, akkor a nemzetközi megítélés az, hogy a BÉT, a magyar tőzsde jó. Persze vannak Akko típusú részvények szép számmal, melyek nem képesek felvenni a versenyt.
Ami a kapitalizációs súlyozást tekintve lényegében az OTP. Kis hányadban Mtel-MOL-Richter. Köszönöm ide is bevezették az internetet, még ha Mariska szerint itt nincs.
***olvasom amit irnak***koszonom___csak a bunko paraszt ne jelenjen meg itt a mulatos___zeneivel****jelentem____szetcseszett egy teljes forumot a barma*****menjen vissza inni***_meg tipmixezni****narcisztikus pszichopata****feltunesi****viszketegessel****
***veteli volt*** senki nem fogadta el az ajanlatot.***most vezet*0***valtas volt._.teljes tisztsegviselo garda levaltva***lenyegeben*WING*Gladiator vezerkar van itt***most varakozas van***meg kitaraz__megy akinek mennie kell****van egy takarito ceg***epuletfenntarto***B+N....o neki kell mennie****gondolom o ad el****ido kell meg***1 honap vagy 1 ev nem tudni***lehet megy le 250re****vagy 2500**-ra ki tudja****most jonnek a trukkok meg spekak*****papir van boven eladoin***rogyasig***ne siessen a vetellel***nem hiszem lemarad****ovatosan ezzel a papirral***6 eve szivatjak a nepet vele***meg sok*az ilyen spekulans**** en biztam benne***most azt mondom nagyon hosszu tavon lehet 100 forint is meg lehet 10 000 is.--**
Wing? Hmmm, ez viszont érdekes lehet, anno nagy név volt a szakmában és mindent túlélt. És hoppá, már jó ideje a tőzsdén van. Csak nem valami akvi készülődik, ha már az Akko nevezetű cégben van a Wing CEO? Opus 2 jo lenne. 2016-17 reloaded. Szerintetek van rá esély, hogy csak a lényegi infok legyenek itt, ha jön hír? Nincs mindig időm 15 oldalt visszalapozni a sok floodolás és telepi zene között, amit a szobák felében tapasztalok. Sőt az italkimérdékben töltött züllések sem érdekelnek. Titeket igen? Van mód a szigorú moderációra, mert ez a Wing-es téma érdekelne és komoly, fél szemmel fogom figyelni, bár magyar részvényekkel nem foglalkozom 8 éve. De ez izgalmas, majd nézegetem. Forgalom miért ilyen satnya? Ez a BÉT haláltusájának tudható be vagy van valami csavar az Akko-Wing storyban? Össze tudná valaki foglalni mi ez az egész? Volt már vételi ajánlat?
nekem nagyon ugy tűnik, hogy a b+n miatt nem megy. egyelőre. azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a legnagyobb magyar ingatlanfejlesztő cég elnök-vezérigazgatója beül elnöknek egy tőzsdei cégbe csak úgy, szórakozásból, vagy mert nagyon ráér….
Wing Nyrt