Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csábító lenne eltenni a biztos nyerőt, de én nem fogom eladni. Nem gondoltam, hogy idén 8000 alatt fogok tudni venni (9k alá se mondtam volna pár hónapja), úgyhogy ezt most meg kell becsülni és ráülni. Ha nagyon elverik akkor még bővítek.
Mindenkinek , akinek tétele van : szakmai, alap, stb. az az érdeke, hogy 8000 felett zárjon és maradjon. Különben olyan technikai sérülést kap, amihez utána kisebb csoda kell, hogy helyre álljon. Most a kicsapáskor lent bevásárlók adják vissza, meg persze bárki, akinek itt a stop szintje.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.