Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
csakis részvényben éri meg ülni, míg nincs irány az osztalék rést viszont érdemes lehet megcertizni, mert 10k alatt nem igen fog sok időt tölteni, ha fog egyáltalán
Egyfelől nagyon meglepődnék, ha innen esne le az osztalék, másfelől viszont ide simán visszatalál pár nap/hét alatt az árfolyam. Jó, persze ez sovány vigasz.
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: Rövid távon továbbra is gyenge a papír,
de komolyabb esésre utaló jelet sem látni.
A 10 625 a vízválasztó, alatta megint a 10 000
környékén fekszik erősebb támasz.
Új mélypont ebben a mozgásban nincs benne,
további szűkülés kellene majd egy jobb long
beszállási jelzéshez.
A 10 000 környékén lehetne rövid távon olyan long
pozíciót nyitni, ami tartalmaz némi nyerési esélyt.
Ellenállások: 11 250; 11 562; 11 875; 12 500.
Támaszok: 10 000; 9375; 8750.
Pont a szelvényvágás előtt, jövő hét pénteken rúg belénk a Moody's és ez
alapján nem tesszük zsebre, amit az indoklásban írni fognak. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250519/parjat-ritkitoan-rossz-elorejelzes-jott-magyarorszagrol-762185 Ausztria már pirosban, szerintem megyünk utána. Egyelőre még
pár tizednyi zöldről beszélnek nálunk, de ahogy telik az idő úgy apad. Az a baj, hogy
ördögi a kör, mert ha gyenge az export gyenge a forint és ha gyenge a forint akkor üt minket az infla. Értem én, hogy valaki kakaskodik az MNB-ben is valamit, de az export az a
német autó nem? Ahhoz meg csórikámnak mi köze van? Ricsinek meg, szerencsétlennek már nincs piaca,
amit ne ütne egy politikus. Trump, Putyin, Zelenszkij és már Márton is: https://index.hu/gazdasag/2025/05/19/nagy-marton-kormany-arresstop-ngm-gyogyszer-gyogyszeripar/ Ezeket az átok politikusokat a jó Isten sem találja ki előre.
Tavalyi BUX csúcsok után felmerült a kérdés: emelkedhet-e idén még tovább a magyar tőzsde. Erre a szakértők válasza az volt, hogy igen és az emelkedés indokaként, motorjaként mindegyik elemző a Richtert nevezte meg. Majd félév elteltével elmondhatjuk, hogy a BUX valóban új csúcsokat döntött, de ehhez a Richternek semmi köze nem volt, hacsak az nem, hogy visszahúzza a BUX emelkedését. Az összes elemző tévedett! A Richter idén eddig a legrosszabbul teljesítő bluecipp!
Szopó ág továbbra is :( Hol vagy régi Telekom certim, nagyon hiányzol, az elmúlt évek legrosszabb cseréjét csináltam :( Ha egyszer sikerülne kilépnem, legalább nulláson úgy itt hagynám ezt a rakás sz**t, hogy csak na.
-Helyesen!-Az elmúlt napokban a Richter beesett a 200 és a 30 napos mozgóátlag alá is. Jelenleg egyértelmű trend nem látható, így oldalazó mozgás várható a következő napokban. Támasz 10.290 forintnál, ellenállás 10.510 forintnál látható.Támasz és ellenállás szintek
-Erste:-Az elmúlt napokban többször is belefutott a MOL a 3.130 forintos plafonba, melyet nem sikerült az árfolyamnak áttörnie. A technikai indikátorok a korrekció irányába mutatnak, támasz 3.090 és 3.080 forintnál látható.Támasz és ellenállás szintek
Hang bemondással Készítem ezeket az írásokat mert lusta vagyok írni … Ez a szar iPhone meg Nem tud rendesen írni erről meg nem én tehetek de köszönöm a hozzászólásod
Nem árrés stopp kellene ha nem olyan gazdasági környezet ahol normál árakat lehetne adni.. Mert azért valljuk be őszintén nagyon elszaladtak az árak mindenbe.. Írd atlan extra hasznot raknak rá cégek
Amúgy nagyon utálom ezeket az Ár Stopokat. De tényleg indoktalanul megemeltek.. Lassan 20 000 Ft lesz egy fájdalomcsillapító.. De a nagy élelmiszer volt a kis akkorát emeltek van nálunk egy diszkont ahol lakok Pesten 269 az arany ászok sőr Az Auchanba 100 forinttal drágább.. Össze-vissza indok tanul mindenféle árakat emelgetnek persze tudjuk hogy a kormány miatt van
"Az éves rendes Közgyűlés meghagyta az Igazgatóságnak, hogy gondoskodjon a
törzsrészvényekre megállapított osztalék részvényarányos kifizetéséről a Társaság
Részvénykönyvében 2025. június 4-én nyilvántartott törzsrészvényesek részére. A
törzsrészvényekre járó osztalék kifizetése 2025. június 12-én kezdődik. A saját részvényekre
eső osztalékot a Társaság az osztalékra jogosult részvényeseknek fizeti ki részvényeik névértéke arányában, az Alapszabály 7.11.1 pontja szerint. Az osztalékfizetés részletes rendjét
az Igazgatóság állapítja meg és 2025. május 23-ig hirdetményben teszi közzé."
Még Nagy Márton is bekavarhat!-Közel a választás-kell a propaganda! -Jön az újabb árrésstop? Kiderült, melyik területen avatkozna be a kormány.Dr. Greskovits Dáviddal, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) elnökével egyeztetett hétfőn Nagy Márton – derül ki a nemzetgazdasági miniszter facebook-posztjából. A megbeszélés témája a nem támogatott gyógyszerek árának jelentős növekedése volt, ami a minisztérium múlt heti kommunikációja után arra utalhat, hogy ezen a területen tervez ismét beavatkozni az árakba a kormány. 12:36Jön az újabb árrésstop? Kiderült, melyik területen avatkozna be a kormány
Tudom amatőr kérdés, de a Ricsinél mikor esik le idén az osztalék? . Egy cikkben azt olvastam, hogy június 12. napján kezdik a kifizetést. Ha ebből visszaszámoljuk az 5+2 kereskedési napot nekem június 4. jön ki, de hivatalos közleményt sehol nem találtam róla.
és a tőzsde a jövőt árazza! ami jól néz ki! ha kihúzzuk a képletből trumpot, ez egy nagy mínusz ezzel az előzőleg betett pozitív hatás kinullázva ezért történik az ami, hogy semmi se történik hónapok óta gyakorlatilag, hol kicsit fel, hol vissza, hol le, hol vissza
Bocs, valamiért nem jeleníti meg... . Tehát: - Volt egy jó 2024-es év - Volt egy jó 2025. évi I. jelentés - Lesz egy 509, -Ft-os osztalék - Új gyógyszereket fejleszt a cég - Belépnek a fogyókúrás szerek fejlesztésébe - Vraylar 2 fejlesztése . Milyen hírre várunk? Majd akkor emelkedünk, ha "valaki" akarja.... :(
túl nagy a trump hatás, emiatt nem emelkedik valami nagy dobás kéne az egyetlen pozitívum hogy 10 alatt eladni nagy marhaság, és ezt az eladók is tudják, 10 fölött dobálják be, azt veszik szorgosan
Én 6 hónapja vagyok benne, már régen eladhattam volna többször is zöldben, de long-ban és osztalékban gondolkodtam. Sz.tem osztalék után ahogy egy pillanatra is zöldben leszek kidobom az egész pakkot..... :(
-Jó napot!-Richter egyedül a kakukktojás a vezető részvények közül.A Richter alulteljesítő volt az elmúlt időszakban, a 3 mozgóátlag által képzett támaszzóna alá került, de még nem szignifikáns a letörés. A 30, 50 és a 200 napos mozgóátlag 10 530 és 10 630 forint között húzódik, a következő napokban kiemelten érdemes rá figyelni. Amennyiben ismét alá kerül, a 10 300 forintos támaszt veheti célba, míg felül 11 ezer forintnál adódik az első komolyabb ellenállási szint. Folyamatosan csúcsot dönt a BUX index - Világgazdaság
Bedobta
a halálkeresztet, aztán lefordul a 200-ról, ki számolja hányszor. Ennek utána,
ha farkasfű tenne lentre is egy pingit kb. meglincselnék. Már nem is ír.
Ez a részvény az, ami mindenki szerint alulértékelt és venni kellene. Fel nem foghatom, hogy akkor miért nem tud felfelé menni. Volt egy időszak, amikor csak a vételi és eladási jutalék egy részével voltam mínuszban. Na ott és akkor kellett volna megszabadulni tőle. Lassan, lassan az a gyanúm, szakértői vélemények ide vagy oda, hogy ez a részvény ennyit ér. Nincs ez alulértékelve, egyszerűen ennyi van benne. Sajnos.
:)))) Nyugi nem a netes hozzászólások mozgatják az árfolyamot illetve max, ha Trump írja... :) Paráztatod magad a halálkereszt miatt vagy miért pont most feszültél be? Remélem nem képzeled, hogy bárki annak alapján kereskedik, hogy én miket hordok itt össze. Ne viccelj, de tudod mit? Akkor nem írok a kedvedért, bár szebben is megkérhettél volna. Na, béke. Krisztusban kedves Testvérek :)))))
-Új arbizrázs-Richter kezdi! A pesti parkett blue chipjei együttesen rekordközeli profitot értek el az első negyedévben, a trend pedig minden jel szerint fenn is maradhat. Hogyan kezelheti a Richter az amerikai gyógyszerárakat érintő fejleményeket, mekkora rali van még a Magyar Telekom részvényében, és mi jön a BUX index számára a százezer pontos lélektani határ után? Nagy András, az Erste részvényelemzője volt az Arbitrázs vendége. A százezer pontos BUX karnyújtásnyira van, felette viszont sok a kérdőjel
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.