Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Értem én, de akkor is írtam neked, hogy a felső TL-t már kiütötték korábban, ezért bőven 10k alatt van az első TL korlátára. Ami technikailag a felső most, de eredetileg nem az volt. Az oké, hogy ha azt kiüti az árfolyam, akkor a korlátártól leszúr és azt meg akarod fogni, de hol van az innen? Messze. Ricsi ennyire nem volatilis pepper szerintem. Nincs hozzá forgalom. Úgy értem annyian beállnak vételre 10k körül, hogy egy egész nap nincs annyi eladó mindösszesen. 10,3-nál is veszik mint az ááálat. 10-ért ez ajándék.
Nem utazik arra senki... Ha útba van kiütik, vagy ha pár Ft hiányzik hozzá akkor el tudom képzelni hogy valaki rájátszik. De nem lesz érdemi eladó 10400 alatt mert egyszerűen egy barom aki ott ad el.
nem érted egyszerűen az a baj....ha valaki a felső tl kiütésre utazik, az nem fog 300 FT esés után zárni, nem ez a kereskedése....1000 Ft esésre játszom a nyitástól, és a ts nekem dolgozik, mert az minden héten a nyitónak kedvez, szemben a TL-el...
Megyek pihenek mert az újév miatt kiesett Richter gyógyszer mennyiséget holnap megkapom! Hétvégen felviszem a Richter forgalmát :) Öntik belém vödörszámra a drága gyógyszert, már meg kéne látszódjon a forgalmukban. Figyeljétek majd a Q4 jelentést az már az én művem (is).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.