Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Attól tartok, hogy igazad van, hogy a cél a certi kiütése lesz. S ott fog fordulni. De azért elég érdekes, hogy nemrég még 8470 is volt, s azóta érdemi hír nélkül kerültünk le 8100ig néhány nap alatt. Tudom, savanyú a szőlő nekem, mert hát ülök egy kupac TL31-en, de hát ez egy ilyen játék.
Hát , nézzük:, bár 8000en van egy támasz, egy elég hosszú és erős trendcsati alja. Lehet, certit kicsapják, és az lesz az forduló Ami most még valószínűbb, egy szép duplafenék, amit most rajzolt. Elég szabályos. Egy komoly feltétele van: 8120 nem eshet el. Ha innen indul fel, akkor nagyon jók vagyunk, az trendváltó, szóval mehetünk fel-fel-fel. Mivel a 8120 és a 8000 között nincs nagy különbség, 7900 környékére rakom a stoppot. 8120-at meg lehet venni, de ne a közeli certivel!
akad vevő, csak pont az ilyen hirtelen borítások miatt óvatosak. maga a BÉT erő hiányában van. Ami van kint hír, az rossz. Sapka és magyas olajár a MOL-nak, devizahiteles cucc szlovénoknál az OTP-nek, közben egy ukrán -orosz közelség, és egy Viktor, aki a legfeszültebb helyzetben megint jól választott.. Ja, magas kamatok, még magasabb infláció. és amúgy nem olcsó részvény árak. röviden.
Egyszerűen nem értem. Miért kell ilyen mértékben beönteni... néhány nap óta 30-50 forintokat öntenek be. Ha nem ilyen nagy adagban tolná rá, akkor még akár emelkedne is az árfolyam, s magasabb áron tudná kiszórni. Persze nagyobb meló is lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.