Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem követem a gyógyszerpapírok árának alakulását, csak ez az egy ilyen papírom van, és még az Abbvie-ra szoktam ránézni a vraylar miatt, de az pl 3 hónaposan jócskán nőtt, mig a ricsi jól lepottyant
Jól tetted. Gratulálok a gondolathoz és a merészséghez. :) Sajnos nekem jelentős long certim van 8800 körülről. Sajna elkövettem a hibát, hogy nem voltam bebiztosítva az esésre, elcsesztem, ez van. Most már azt hittem ha stabilan 8400 fölé megy, akkor végre átviszi, s elindul vissza. De sajna nem, sőt megint lefelé. Az a gond, hogy közel a kiütési ár már így ezzel a mai teljesítménnyel.
Nem lehet, hogy így közeledve lassan a COVID járvány végéhez, lecsengvén az okozta giga pánik ami azért pozitívan hatott szerintem a gyógyszerpapírokra, most szépen elkezdik kiszórni ezeket a portfolióból?
Nekem is úgy tűnik van egy eladó jelentős mennyiségű részvénnyel és adja, nem sokat törődik az árral, mintha ingyen kapta volna, lehet h tényleg ingyen kapta...
Tipikus 1 gigabrutal eladós sztorinak látszik. Amint megjelenik, mindenki behúzza fülé-farkát, és megveszi záróban.Minden nap megkergetik, hátha már elfogyott neki, és ha nem jön nap végén, akkor gigafutás fel.de jön. Hát, nem rózsás. Céggel semmi gond, ukrán orosz sem rosszabb , sem jobb, mint volt.
Lehet ezzel keresni kérem. 8470 nél nyitottam a tshort ot. Nem kell benne a logikát keresni. Ha úgy néz ki mintha emelkedne, akkor esni fog. Ennyi. 2022 kereskedési stratégiámon változtattam.
Sajnos nem látni a kereskedésben logikát, szabályosságot (ha van akkor az, hogy nincs :)) kb lutri az egész, mikor mi történik. A tegnapi nap is jó példa, pozitív környezetben is szenvedés volt.
Ennyi, sajnos nem lepett meg, hogy ma is visszavágták a fenébe, pedig ma már teljesen jól elment 480-ig. Én most kisebb játszóssal átmentem inkább OTI-ba, de amúgy mintha az OTI is hasonlóba kezdene beleülni így két nap távlatában. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.