Én már a Lazarus pakk likvidálásakor feltételeztem, hogy színjáték az egész. Nem ment felfelé, így shortba vágták. A finanszírozó bank likvidált, a Lazarust felszámolták, abból pénz egy fitying nem jutott neki, béka benyelve, Ottó 275 ön beszállt. Most meg szépen visszacsorog a pakk kb oda, ahonnan indult.
Szerintem nem lehet találni semmi olyant, ami jogellenes lenne. Profi módon intézi itt mindenki a dolgát. A kérdés viszont továbbra is az, hogy a kisbüfi fog-e valamit szakítani és mikor, ha igen? Ugyanis ha ez nem sérti a fiúk érdekeit, akár lehet ebből valami a kitartóknak. Nekik ugyan nem éri meg várni annyit, mint nekünk. (Az ők kezükben a pénz időrtéke más.) Mk ha 5 évet is várunk dupla pénzért, az sem lenne rossz a banki kamatokhoz képest. Nicht war?
Nem srv-t gyűjtenek, hanem BB lassan összegyűjti, amit anno elbukott a Lazarussal. Most jött majd +4 % rv a stróman Benjinek. Nem gondolnám h nem tudják h mit akarnak...
Éppen ez nem stimmel, ellentmondás a forgalomra esés, mindez persze jó hírt követően! A mai Porfoliós cikk után most is csipegették volna a papírt, erre lenyomják az árat. Évek óta ez megy, Így csináltak alvó papírt a valóban legígéretesebb részvényből. Egyértelmű árkarbantartás/-manipuláció. Ha nem csökkentettem volna le a pakkom, venném a fáradtságot egy MNB-s vizsgálat megindításához. Így is felháborító, ami itt zajlik, még átgondolom. Jó lenne, ha az eladói oldal mögé néznének.
PANNERGY